LED-näyttö, LED-katuvalo, taustavalon kolme kysyntää räjähti markkinat

- May 22, 2019-

LED-katuvalojen osalta Takuya sanoi, että LEDillä on suuri valonmuuntotehokkuus, ja sillä on edut, jotka ovat alhainen virrankulutus, pieni koko, kevyt, pitkä käyttöikä, elohopea, säteily ja ympäristönsuojelu. Siinä on myös laaja valikoima käyttökohteita, kuten paikallinen valaistus. Paneelin taustavalot, rakennuksen (maiseman) valaistus, liikennevalot, lääketieteelliset He Maatalous- ja karjanhoitolaitteet valonlähde jne., Yönäkölaitteet, joten valmistajat suosivat niitä.


Esimerkiksi Kiina ottaa tänä vuonna käyttöön "kymmenen kaupunkia ja kymmenen tuhatta" LED-katuvalo-ohjelmaa ja luetteloi 21 suurta ja keskisuurta kaupunkia, kuten Shenzhen, Chongqing, Chengdu, Tianjin, Mianyang ja Zhengzhou. suunnitelma, virallinen politiikka. Tuotespesifikaatiot ja markkinasäännöt on määritelty selkeästi, ja LED-tuotteet ovat yksi tärkeimmistä vaihtoehdoista.


On vielä epäselvää, milloin maailmantalous elpyy. Tuoba Industrial Research Institute ennustaa kuitenkin, että koko LED-teollisuus kasvaa edelleen vuonna 2009 energiansäästöetuilla eduilla. LED on yksi markkinoiden keskeisimmistä toimialoista. Kolme räjähtävintä De-markkinaa, LED-katuvalot, ulkona näkyvät näytöt ja suuret näyttömarkkinat, joissa käytetään LED-taustavaloyksiköitä. On arvioitu, että LED-valaistus tulee kaupallistamisvaiheeseen vuonna 2010; vuonna 2009 Kiinan johtaman näytön tuotosarvo nousee 13,7 miljardiin yuaniin, ja se kasvaa vuosittain 37 prosenttia. LED-taustavalo käyttää nopeasti kannettavan tietokoneen (NB) alalla, ja sen odotetaan olevan suuri vuonna 2010. LED-taustavalon suuntaus on myös selvä.


LED-taustavalo kehityspotentiaali Kun suurikokoinen NB nopeasti käyttöön otettu LED-taustavalo tekniikka, liiketoimintamahdollisuus puhkesi heti. Tuoba huomautti, että NB-tuotteiden osalta nykyinen LED- ja CCFL-paneelien hintaero on vain alle 5 dollaria, joten LED-taustavalon käyttö on vähitellen tunkeutunut high-end-mallituotteisiin mataliin malleihin. Vaikka LED NB: n levinneisyysaste vuonna 2008 oli vain 14%, Tuoba ennustaa kasvavan nopeasti 60%: iin vuonna 2009. Lisäksi LED NB -tuotteiden osuus tämän vuoden toisella neljänneksellä on yli 70%. On odotettavissa, että vuoteen 2010 mennessä LED NB: n levinneisyysaste nousee 95 prosenttiin.


LED-ulkokäyttölaitteen kysyntä De auttaa LED-kasvua. Tuoban analyysin mukaan vuoden 2008 Pekingin olympialaiset Deled-näyttö on virkistävä näyttely, jossa korostetaan paitsi Kiinan roolia teknologisena voimanlähteenä De ja ajaa Kiinan puolijohteiden valaistusteollisuuden kehitystä. Shanghai Municipal Science and Technology Commission ja World Expo Group ovat allekirjoittaneet yhteistyön LED-valaistusprojekteissa. LEDDe-valaistuksen ja ulkokäyttöön tarkoitettujen laajakuvanäyttöjen odotetaan olevan laajemmin käytössä vuoden 2010 Shanghain maailmannäyttelyssä. On arvioitu, että Kiinan johtaman näytön tuotannon arvo nousee 13,7 miljardiin yuaniin vuonna 2009, ja se kasvaa vuosittain 37 prosenttia. Se on selkein De-projekti monien LED-tuotteiden markkinoilla.


Tuoba huomautti, että tällä hetkellä kaikki valaistusvalmistajat ovat sitoutuneet parantamaan LED-valaistuksen tehokkuutta ja ovat vähitellen katkenneet perinteisen valonlähteen kehityksessä. Tällä hetkellä LED-valotehokkuus on saavuttanut yleisen valaistusmarkkinoiden tason De. Toisaalta De Spur -politiikka on myös tärkeä LED-valaistuksen kehittämisen liikkeellepaneva voima. Vuodesta 2010 vuoteen 2014 mennessä hehkulamppujen katkaisu- ja kieltopolitiikan toteuttamisen huippuajat ovat kaikissa maailman maissa. Siksi vuonna 2009 eri maiden hallitukset ovat toteuttaneet seurantapolitiikan. Aloita kotitalouden perinteisen valonlähteen aktiivinen korvaaminen.


LED-valaistuksen suosion vuoksi LED-valmistajat esittelevät ensin erikoismarkkinat sopivimmista LED-valonlähteiden ominaisuuksista, kuten apuvalaistuksesta, ammatillisesta valaistuksesta, ulkovalaistuksesta, arkkitehtonisesta valaistuksesta, kaupallisesta valaistuksesta jne. laajentaa kotitalouksien valaistusmarkkinoille.


Tuoba odottaa, että maailmanlaajuinen LED-katuvalojen markkinakysynnän potentiaali nousee 2,5 miljoonaan bahtiin vuonna 2009, ja vuotuinen kasvuvauhti on 178 prosenttia. Niistä Kiinan osuus on yli 50 prosenttia kokonaiskysynnästä, noin 1,4 miljoonaa bahtia. Vuoteen 2010 mennessä LED-valon tehokkuus ylittää kaikki perinteiset valaistuslähteet ja astuu virallisesti markkinoille. LED-valojen on kuitenkin virallisesti päästävä valaistusmarkkinoille, ja kustannukset ovat edelleen suurin este. Ennustetaan, että jopa vuoteen 2010 mennessä LED-valaistuksen ja perinteisen valaistuksen hintaero on vielä 10 kertaa valonlähteen kustannusten suhteen. Vuoden 2020 jälkeen LED-valoja voidaan verrata DeV-valtavirtaan. Loisteputket, jotka saavat saman lähteen kustannukset.


NB-paneelien taustavaloissa käytettyjen LEDien keskimääräinen lukumäärä on noin 35-40. Vuonna 2009 NB-taustavaloille vaadittavien LEDien määrä nousee 3,721 miljardiin euroon verrattuna 648 miljoonaan vuonna 2008, ja vuotuinen kasvuvauhti oli 474 prosenttia. . Monitorin ja LCD TVDen kehitysaseman osalta ei ole vieläkään selvää, mutta Tuoba sanoi, että kannattaa seurata tarkasti. Ja voi vahvistaa De on, että suurten LED-taustavalojen kehityssuuntaus vuonna 2010 on selvä.


Tuoban arviointitilastojen mukaan matkapuhelinten kysyntä vuonna 2009 oli noin 1,4 miljardia. Matkapuhelinpaneelien LEDien kysynnän ennustetaan olevan 4,5 miljardia. Vuonna 2009 maailmanlaajuinen LED-nettikirjat vaativat noin 27,25 miljoonaa kappaletta. Netbook-taustavalo vaatii keskimäärin 30 LEDiä ja LED-kysyntä on 800 miljoonaa. Vuonna 2009 suurikokoisten LED-NB: n maailmanlaajuinen kysyntä on noin 70 miljoonaa kappaletta, ja NB-taustavalo vaatii keskimäärin 45 LEDiä. LED-merkkivalojen määrä on 3 miljardia. Maailmanlaajuisen LED-TV-kysynnän ennustetaan olevan 2,5 miljoonaa yksikköä vuonna 2009, keskimäärin 500 LEDiä LCD-televisiota kohti ja noin 1,2 miljardia LEDiä.