LED-ulkokäyttöön tulee perinteinen tyylikäs muotoilu älykkäiden kaupunkien puomissa

- Jul 29, 2019-

Kuten kaikki tiedämme, ulkomainonnan markkinat miehittävät nyt puolet LED-näyttösovelluksista. Vuonna 2016 Kiinan ulkomainontateollisuuden markkinakoko oli peräti 117,4 miljardia yuania, mikä vastaa 18 prosenttia 648,9 miljardin yuanin mainosmarkkinoiden koosta. 09%. Tällaisten valtavien markkinoiden edessä monet LED-näyttöyritykset ovat investoineet LED-ulkoilmanäyttöjen tuotantoon. Edelliseen perinteiseen mainosmuotoon verrattuna LED-ulkonäytössä on integroitu teräväpiirtoinen monikulmainen visio, luonnolliset ja herkät värit, voimakas visuaalinen vaikutus ja muut modernit huipputeknologiat, jotka täyttävät täysin nykyaikaisen mainospaikan sovelluksen ja käyttäjien katselun vaatimukset vaatimuksista.


Valon pilaantumisen, suuren energiankulutuksen ja sähkömagneettisen säteilyn pilaantumisen haitat ovat kuitenkin ilmeisiä myös LED-ulkoilmanäyttöjen käytössä. LED-ulkoilmanäytön purkamisen ja kunnostamisen yhteydessä ulkomainontaoperaattoreiden ja LED-näyttövalmistajien tulisi ryhtyä positiivisiin toimiin tämän ilmiön torjumiseksi.


Kuinka LED-näyttövalmistajien ja mainostajien tulisi kääntyä vuorovesi monien paikallishallintojen käynnistämien purku- ja saneeraustoimien jälkeen?


Digitaalinen ulkoilma-LED on uusi mediaviestintämuoto, joka on osoittanut poikkeuksellista ulkokommunikaatiovoimaa sen saapumisesta Kiinan markkinoille vuonna 2005. LED-ulkona käytettävän ulkoasunäyttöohjelman jatkuva innovaatio kattaa vähitellen kaupungin keskustan liikealueen lisäämällä paljon kauniit maisemat kaupungin elämään, osoittaen voimakkaan kehityksen trendi. Nopean kehityksensä aikana LED-ulkonäytöt ovat kuitenkin kohdanneet monia ongelmia. Viime vuosien tilanteessa useissa paikoissa on toteutettu ulkomainontakampanjoita, joihin sisältyy luonnollisesti myös monia laittomia LED-ulkonäyttöjä.


Äskettäin poistettiin yli 1200 laitonta taicang-LED-ulkoilmanäyttöä. Sanotaan, että laiton LED-ulkoilmanäyttö on jossain määrin vaikuttanut Taicang-kaupungin ulkonäköön. Samaan aikaan LED-näyttö on ruostunut pitkän käyttöiänsä takia, ja siihen liittyy suuria turvallisuusriskejä. Jalankulkijoiden ja ajoneuvojen loukkaantumisten välttämiseksi Taicangin kaupungin Chengguan-lainvalvontaviranomainen on suorittanut erityisen ryöstölaittoman laittoman LED-näytön. Sattumalta, yli 10 päivän purkutyön jälkeen, Jinanin kaupungin suurin laiton LED-sähköinen mainosnäyttö poistettiin lain mukaan. On selvää, että tämä suuri näyttö sijaitsee quancheng road -ympäristössä, vastapäätä quancheng-aukiota, pohjoinen on quancheng road, upotettu rakennuskattoon, ala on täysin 560 neliömetriä.


LED-ulkonäyttö on purettu, tärkein syy on puhdistaa kaupungin ulkonäkö. LED-ulkonäyttö, jonka etuja ovat joustava toiminta, saumaton liittäminen, kirkkaat värit ja erilaiset pelimuodot, on pyyhkäissyt ulkomainontamarkkinat salamanopeudella, ja se on monien mainostajien suosima. LED-ulkokäyttöruutujen perustamisprosessissa puuttuu kuitenkin tieteellinen sääntely ja hallinta. Markkinoilla on lukuisia katu-LED-ulkoilmanäyttöjä, jotka tuovat suuren vaikutuksen kaupunkiin. Samaan aikaan, LED-näyttö, koska sen omat vahvat luminesenssiominaisuudet, tuo tietty määrä visuaalista pilaantumista kaupunkiin, on myös suosittu valitus kyselyssä. Ympäristönsuojelun yleisen tietoisuuden lisääntymisen myötä "valosaasteisiin" on kiinnitetty vähitellen huomiota. LED-ulkoilmanäytön voimakas luminesenssi on aiheuttanut näkymätöntä vahinkoa ympäröiville asukkaille, mikä on myös tärkeä syy LED-ulkoilmanäytön poistamiseen tietyiltä alueilta.


Lisäksi kaupunkisuunnittelun johtohenkilökunta ei kiinnitä huomiota LED-ulkonäyttöruutuun hyväksyntätyön asennussuunnitteluhallinnassa, on myös yksi syy LED-ulkoilmanäytön purkukorjaukseen. LED-näytön asennus laadun tutkimiseksi ja hyväksymiseksi määrittelee suoraan kaupunkien hallinnan tason, kaupungin muodon, koon ja ratkaisevan roolin kehitysnäkymissä ja niin edelleen, sillä kaupunkisuunnittelun johtamiseen ei tule asentaa ulkona olevaa LED-näyttöruutua. pitääkseen rivin, et voi antaa ulkomainonnan operaattoreille mahdollisuuden, vaikka nykyinen asennettu, myöhään, koska eivät ole standardien mukaisia LED-näytön on purettava, tämä aika aiheuttaa ongelmia monimutkaisempina. Lisäksi valtionhallinnon yksikön tarkastushallintaa on parannettu, mutta edelleen on monia LED-ulkoilmanäyttöjä "tunne lakia ja riko lakia", älä käy läpi laillista hyväksyntäprosessia, tuotteiden tekniset tiedot ja asennuspaikat eivät täyttävät hyväksymis- ja lupavaatimukset, kuuluvat laittomiin rakennuksiin. Kun näyttöruutu romahtaa, se vaikuttaa vakavasti jalankulkijoiden henkilökohtaiseen turvallisuuteen, mutta myös ohi kulkeville autoille ja kuljettajille aiheuttamaan vaaraa, joka on olemassa asiaankuuluvien valtion virastojen turvallisuudessa, ovat myös päänsärky.


Nykyään, kun markkinoilta poistetaan ja kunnostetaan LED-valonäyttöjä, LED-näyttövalmistajien on LED-ulkoilmanäyttöjen luojana käytettävä automaattista säätökykyjärjestelmää "valosaasteiden" ratkaisemiseksi, ja havaitsee ympäristön kirkkaus ulkona olevan kirkkaudenkeräysjärjestelmän avulla, jotta muutettaisiin automaattisesti ympäristön kannalta sopiva lähetyksen kirkkaus. Automaattinen harmaankorjaustekniikka otetaan käyttöön, ja 14-bittistä värinäyttötasoa käytetään parantamaan värin kovuutta ja välttämään käyttäjien epämiellyttävää valotunnetta. Samanaikaisesti mainostajien, kuten brändimainonnan suunnittelijoiden, tulee tuotesijoittelun aattona tehdä laaja tuotesijoittelun suunnittelu. LED-ulkomainonnan tarkka toimittaminen on tärkeä tekijä, joka vaikuttaa palautukseen sen toimitusvaikutuksesta. Lisäksi ulkomainonnan vaikutuksen lisäämiseksi LED-näyttövalmistajien tulisi vahvistaa viestintää mainostajien kanssa, ymmärtää perusteellisesti markkinoiden asiakkaiden kysyntää markkinoiden kysynnän mukaan kehittää vastaavia tuotteita. LED-ulkomainontaoperaattorit voivat suunnitella mainontamarkkinointiohjelmia, jotka voivat kiinnittää käyttäjän huomion olemassa olevan näyttötekniikan mukaan. Ne voivat tehdä yhteistyötä toistensa kanssa win-win-viestinnän tarkoituksiin.


On totta, että politiikan oikaisemisen takia ulkomainontamarkkinoiden kehitys on täynnä takaiskuja, Pekingin siluetin korjaustoimenpiteet, mutta myös LED-ulkonäyttömarkkinoilla ovat kauaskantoiset vaikutukset. Asioiden Internetin ja pilvilaskennan nousun kasvaessa Kiinassa älykkäiden kaupunkien rakentaminen on kuitenkin lisääntymässä. Älykkäiden kaupunkien kysyntä on noussut huomattavasti kansallisen politiikan tuella. Kiinan älykkäiden kaupunkien kokonaiskysyntäasteen arvioidaan ylittävän vuoteen 2022 mennessä 3 biljoonaa yuania, 3,2402 biljoonaan yuaniin asti, ja sillä on valtava markkinapotentiaali.


Älykaupungin rakentamisessa maisemanäyttö on epäilemättä tärkeä linkki. LED-näytön käyttö on välttämätöntä älykkäiden yhteisö- ja kaupunkikohteiden rakentamiseen. LED-ulkonäyttö oman näyttötoimintonsa lisäksi on tärkeä kantolaite, joka koristaa kaupungin ulkonäköä ja lisää kaupunkien viehätysvoimaa. Siksi syntyi läpinäkyvä LED-näyttö, LED-lampun napakuva ja LED-luovan muotoinen näyttö ja muu uusi näyttötekniikka.


LED-läpinäkyvä näyttö on läpinäkyvä ja kaunis. Kaupallisilla markkinoilla läpinäkyvä LED-näyttö on tulossa suosituksi. Läpinäkyvällä, kevyellä ja ohuella asennuksella, energiansäästöllä ja ympäristönsuojelulla jne. Se suosii markkinoita laajalti, ja sillä on korvaamaton rooli Kiinan suurten kaupunkien maisema-alan kentällä. Lisäksi LED-lampun pidikkeen näyttö paitsi tienvalaistukseen, mutta myös integroitu näytön näyttö, ympäristön seuranta, matkapuhelimen lataus, äänen lähetys, WIFI ja kamera useissa toiminnoissa, ja samalla voi pelata käteviä palveluita ja muita tietoa liiketoiminnan arvon ja ihmisten toimeentulopalvelutoiminnan saavuttamiseksi. Älykkäiden kaupunkien rakentamisen yleisissä suuntauksissa eri paikoissa älykkäiden kaupunkien rakentaminen luo epäilemättä mahdollisuuksia LED-lamppujen napanäytön räjähdykseen.


Älykkäiden kaupunkien rakentamisen edistämisen myötä AI-, VR- ja muiden uusien tekniikoiden kehittäminen on tuonut uusia mahdollisuuksia LED-ulkonäyttömarkkinoille. Tällä hetkellä LED-ulkoilmanäyttö on kehityskuilussa, LED-näyttöyritysten tulisi tarttua tiukasti historialliseen mahdollisuuteen, tuotekehityksessä ja tuotannossa tulisi olla vahvistunut. Ensinnäkin jokaisella on varaa varmistaa tuotteiden laatu, lisätä tiede- ja teknologiainvestointeja, vähentää tuotantokustannuksia, tehdä LED-näytön hinnasta ystävällisempi ihmisille ja siirtyä kohti "popularisointia". Toiseksi näytön ohjausjärjestelmän näyttötilan tulisi olla monipuolisempi ja joustavampi. Näyttötilan ja muiden toimintojen kauko-ohjauksessa tulisi käyttää Internetiä, mikä tekee näyttöruudun käytöstä helpompaa. Lopuksi, sen tulisi olla joustavampi LED-näytön kantavuuden kiinnittämiseksi eri muodoissa, rajoittumatta seinään ja ikkunaan. LED-ulkonäytön asennuspiste voidaan asentaa suoraan milloin ja missä tahansa, kunhan tilaa on.


LED-ulkoilmanäyttö kohti edullisempien, kevyiden, käyttöjärjestelmän mahdollisuuksien kehittämistä on LED-näyttöyritysten ja teollisuuden mediaoperaattoreiden suurin odotus. Toivotaan, että LED-ulkoilmanäytöstä voi tulla kaunis maisema ja maamerkki rakennuksia kaupungissa ja jopa kaupunkien kulttuuriperinnön keskeinen solmu. LED-näyttöyritykset voivat sijoittua markkinoille vain, jos ne seuraavat markkinoiden kehitystä, vastaavat käyttäjien tarpeita ja kehittävät markkinoiden tarpeita vastaavia tuotteita.