LED-lasi-näyttö on tullut kypsä ja nopea kehitysjakso, mikä on LED-valopalkin näyttö?

- Jul 22, 2019-

Näyttötekniikan kehittymisen ja kehittymisen myötä ihmisten pyrkimys visuaaliseen kokemukseen kasvaa ja kasvaa, mikä edistää myös LED-näytön jatkuvaa innovointia muoto- ja näyttömuodossa, ja LED-lasinäyttö syntyy. LED-lasi-näyttö nousevana tähtinä LED-näyttöteollisuudenä, jossa on uusi näyttötila, ulkonäön muotoilun kevyt tuoksu, huippuluokan ilmakehän tiede ja teknologia, erinomainen suorituskyky, täysin lasiseinän verhoseinä, näyttämöesitykset, ulkomainonta ja sovellus uudet vähittäiskaupan alueet, kuten ankka veteen, vahvan asenteen näkökenttään, olivat nopeasti paikalla LED-näyttöteollisuudessa.


Teollisuuden arvioiden mukaan LED-lasilevyjen markkina-arvon arvioidaan olevan noin 87,2 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä. LED-näytön markkinasegmenttinä LED-lasinäyttö tuo ihmisille ennennäkemättömän visuaalisen kokemuksen, upouusi sovelluslomakkeen ja suunnittelukonseptin, joka on lähellä julkista kysyntää, mikä rikastuttaa suuresti erilaisia LED-näyttötuotteita ja näyttömenetelmiä ja tarjoaa asiakkaille enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.


Myymälän Windowsista uusiin vähittäismyyntiin LED-lasinäytöt jatkavat innovaatioita


Ulkomainonnan tulvineen LED-näyttö tulee joukon kielteisiä ongelmia, kuten kaupunkikuvan ongelma. Työpöydän LED-näyttö voi todellakin nousta kaupunkialueelle, vapauttaa tiedon funktion, mutta kun olin "levossa" kuin "arpi", kaupunki ei ole yhteensopiva ympäröivän ympäristön kanssa, vaikuttanut suuresti kaupunkiin kauniiseen, "konsolidointi" kaupungin ulkonäkö ja vaikutus kansalliseen politiikkaan, sinun alussa 2017 LED-lasinäyttö, LED-lasituote nousee nopeasti. Uuden kaupunkikuvan rakentamiseksi yhä useammat LED-lasinäytöt ilmestyvät kaupungin kaikkiin kulmiin, mukaan lukien kaupalliset kompleksit, ostoskeskukset, 4S-myymälät, myymäläikkunat ja muut paikat, joissa on lasia. Samanaikaisesti sisätilojen LED-lasinäyttöä ei pidä ylittää. Jatkuvan teknologian kypsyydellä, high-end-kaupallisella näytöllä, high-tech-alalla, jopa digitaalisella tanssilla ja muilla aloilla ovat kaikki LED-lasinäytön markkinat. Lisäksi uuden vähittäiskaupan näyttämöllä LED-lasinäytöllä on uusi ja ainutlaatuinen näyttövaikutus. Näyttö on ripustettu lasiseinän verhoseinään, mikä säästää yli 30% energiaa kuin perinteinen LED-näyttö, mikä vähentää huomattavasti valaistuksen ja energiankulutusta ja avaa uuden tavan pelata uusilla vähittäiskaupoilla.


Sovellusskenaarion lisäksi jatkuvasti uusia polkuja, LED-lasinäyttö, jolla on vertaansa vailla oleva etu, on perinteinen ulkona oleva LED-näyttö, LED-lasinäytöllä ei ole kaikkia integroitujen perinteisten LED-näyttöjen etuja ja poistetaan mahdollisimman hyvin kaupungin kaunis ongelma , se asennetaan lasiseinän verhousseinän takana, vaikka se ei toimi päivän aikana, se ei myöskään vaikuta ympäröivään ympäristöön. Samaan aikaan, koska se vie uudenlaisen sisäisen mainonnan ja ulkoisen viestinnän, se voi välttää ulkomainonnan hyväksynnän. Näin markkinoilla on voittanut kaikkien yksimielisen tunnustuksen, on ollut laajalti huolissaan ja kuuma.


Uusi etu kumoaa perinteisen LED-valopalkin näytön


itse asiassa "degress" -valon LED-valojen mukaan näyttöä voidaan kutsua "lasinäytön äidiksi, joka oli yksi ensimmäisistä kehitetyistä ja uusimmista segmentoinnista ulkomainontatuotteiden alalla, yksi lasi-näyttö on artikkelissa LED-valot LED-näyttö perustuu innovaatioiden tuotteiden, mutta "äiti lasi LED-näyttö, LED-lasi näyttö paistaa tänään, vähitellen hämmennystä, artikkeli LED syttyy näytön perinteinen sovellusskenaario on LED-lasinäyttö jatkuvasti heikentynyt ja liitos, teknologian sovellusinnovaatio hidas, suuri läpimurto-kohtaus ei ole tärkeä syy.


Vaikka LED-liuskanäytöt ilmestyivät ensimmäistä kertaa maamerkki-rakennuksissa, niiden ulkokäyttömarkkinat eivät ole kehittyneet viime vuosina, ja valmistajat ovat tehneet muutamia saavutuksia tuotekehityksessä. Lisäksi LED-lasi-näytöllä verrattuna LED-valopalkkisivulla on monia rajoituksia. Esimerkiksi levinneisyyden suhteen LED-nauhat ovat paljon vähemmän kuin LED-lasinäyttö, ja sen asennusympäristövaatimukset ovat suhteellisen tiukat, käyttöikä on 2-3 vuotta, paljon lyhyempi kuin LED-lasinäyttö. Ulkomainonta-LED-näytön lisäksi se on ollut alttiina tuulelle ja auringolle pitkään, ja sen toleranssi on tullut tärkeä tekijä tällaisten tuotteiden testaamisessa. Avoimen rakenteen ansiosta on kuitenkin vaikeaa olla yhtä vakuuttavaa kuin laatikkotyyppinen LED-näyttö, joka on vedenpitävä ja pölytön suorituskyky, mikä epäilemättä rajoittaa LED-näytön laajaa käyttöä. Uhri etäisyydestä ja saada LED-näytön onttoja ominaisuuksia, artikulaatio on myös sen kykenemätön voittamaan synnynnäinen puutteellisuus, tämä tarkoittaa myös sitä, että ulkona olevat sovellukset-LED-merkkivalo syttyy ruudulle, jonka oli tarkoitus olla vaikea asettaa jalka kaikelle tämän erinomaiselle etulle, tehdä suosituimmiksi tuotteiksi tulevat LED-lasinäyttö heti valaisimen näytön, lasin ja muiden sovelluskenttien ulkopuolella.


LED-valopalkin kehittäminen kovassa kilpailussa


Vaikka artikkeli-LED-valo sytyttää näytön jo paljon vähemmän kuin aiempina vuosina, suosittujen kehittäminen ei onnistunut saavuttamaan ilmeisiä etuja ulkokäyttöön, mutta se ei tarkoita mitään mahdollisuutta, jos yritys voi olla sellaisessa tilanteessa, tutkimus- ja kehitystyön lisäämisen sovellusskenaarion mukaan pyritään jatkuvasti saavuttamaan läpimurto teknisessä näkökulmasta, jotta LED-näytöllä olisi mahdollisuus uudistaa voimaa. Toisaalta LED-valopalkkisivun tulisi pyrkiä soveltamaan kohtausinnovaatiota, jossa yhdistyvät lasin verho-seinän ominaisuudet, näyttämökaavion suunnittelu, ulkomainonta ja uusi vähittäiskauppa. Käyttäjä, toisaalta yhä enemmän korkealla näyttötuotteiden vaatimuksena, valo on tullut väistämättömäksi trendiksi, mutta suuren LED-näytön alueen ansiosta teräsrakenne ja näytön rungon alkuperäinen rakenne on suuri haaste, artikkeli LED-valot näytön valmistajien on myös oltava tuotteen ulkonäkö ja ulkoinen muoto, kuten volyymi, ponnistelujen paino, tuotteiden valo laatikko runko suunnittelu, tehokkaasti vähentää rakennuksen kuormaa, samanaikaisesti, lisätä artikkeli LED valaisee näyttöä, tekee tuotteesta turvallisemman ja kauniimman.


Tietojen mukaan ulkomainonta-näyttöjen markkinaosuuden odotetaan kasvavan 24 prosenttiin maailmanlaajuisesti vuoteen 2021 mennessä. CTR: n uusimpien mainosmenotilastojen mukaan Kiinan ulkomainonta-menot olivat 13.675 miljardia yuania vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla, 23 prosenttia vuoteen 2010 verrattuna. -vuotta, mikä johtaa TV: n, sanomalehtien ja muiden medioiden kasvuun. Vaikka LED-valopalkkisivulla on tällä hetkellä LED-lasinäyttö useimmilla markkinoilla, ulkomainontamarkkinoiden jatkuva laajentaminen, vaikka LED-valopalkkisivulla ei voi olla johtava rooli ulkona olevassa näyttökentässä, uskotaan, että LED valopalkin näyttö avaa varmasti suuremman markkinan.


LED-lasinäyttö, LED-näyttöteollisuuden innovatiivinen tuote, voidaan sanoa olevan musta hevonen LED-näyttömarkkinoiden segmentissä. Sen syntyminen on tuonut monia inspiraatioita LED-näyttöalalle. Vain jatkuvalla innovaatiolla ja edistyksellä yritykset voivat selviytyä ja kasvaa, saada vankka jalansija teollisuudessa ja antaa mahdollisuuden kevään. Jatkuvasti LED-lasinäytön eroosio ja LED-valopalkin näytön liittäminen, jos haluat saada lisää markkinaosuutta, edellyttää yrityksiltä ja yrityksiltä enemmän ponnisteluja tuotteen suorituskyvyn parantamiseksi, innovaatioiden ja sovellusten skenaarion jatkamiseksi koulutuksessa Markkinat, tekevät tuotteistamme entistä laajemman markkina-aseman, ja ulkona näkyi jalansijaa kovassa kilpailussa.