LED-näytön ainutlaatuinen luova uusi suosikki ulkomainonta

- May 08, 2019-

Tällä hetkellä mainostajat ja yleisöt suosivat yhä enemmän ulkona johdettua näyttöä, jossa on ainutlaatuinen luovuutensa, teräväpiirtoinen monikulmainen visio ja laaja-alainen vuorovaikutus ja muut toiminnot, ja sen säteilyalue laajenee vähitellen ensimmäisestä - ja toisen tason kaupungeissa, kuten Pekingissä, Shanghaissa, Guangzhoussa ja Shenzhenissä, kolmannen ja neljännen tason kaupunkeihin. Ei ole epäilystäkään siitä, että ulkokäyttöinen näytön mainontamediamarkkinoista on tullut nykyinen johtava yrityksen sininen merimarkkinat, etenkin erilaiset uudet teknologiat, uudet luovat muutokset, tuovat sille enemmän mahdollisuuksia, ja kun ulkoilman näyttönäyttö osuu mainontaan "fantastisia ideoita", on todella hämmästyttävää!


Yksi, energiansäästö tästä hetkestä, digitaalinen mainostaulu automaattisesti

Tietoisuuden lisäämiseksi JWT on tilannut Lontoossa digitaalisen taulun, jossa on yksinkertainen piirikaavio ja Kit Kat-suklaa-tyylinen kytkin. Kun kello iski 8:30, piirin Kat Kat katkesi yhtäkkiä kahteen osaan, ja julisteen teho sammutettiin. Täydellinen linjaus antaa illuusion siitä, että se on sammuttanut sillan voiman, kun aika on sama kuin tornisillan valot.


Kaksi, valikkokuvake sääennusteena suurella näytöllä

Ulkomainontaan suosivampi McDonald's on viime aikoina lisännyt ponnistelujaan tuoda uutta elämää sääolosuhteisiin käyttämällä reaaliaikaisia säätietoja ledeistä. Pakkaamaton hampurilainen tarkoittaa aurinkoa, aurinkoista ja hienoa. Ja ranskalaisperunoiden järjestys tarkoittaa sadetta, muista sateenvarjoa; Ranskalaiset perunat tomaattimehulla olivat elävä merkki lämpötilasta; Tupakointi on luonnollisesti sameaa. Kahdeksan eri ICONSia suunniteltiin näyttämään huhtikuun sää.


Kolmanneksi digitaalinen siunaus, viestintä joustavampi

Digitaalisen ulkoverkon onnistunut laajamittainen asennus, led-näytöteknologian jatkuva läpimurto ja uusien menetelmien ja tekniikoiden, kuten suoran lähetyksen, moninäytön yhteinen lähetys, näytön pakkaaminen ja vuorovaikutus, lisääminen joustavasti täyttää ulkokäyttöön tarkoitettujen suurten näyttöjen moniulotteiset vaatimukset ja korvaaminen perinteisten ulkomateriaalien vetoomusten yksitoikkoisesta ja yksinkertaisesta käytöstä.


Neljä, voi koskettaa pientä etäisyyttä LED, interaktiivinen kokemus on parempi

Ei vain, että nykyiset monet näytön yritykset ulkona näyttö tuotteet myös alkoi taipumus interaktiivinen teknologia. Viime aikoina alan teollisuusyritykset lanseerasivat COB: n pienen etäisyyden LED-järjestelmän, jota voidaan koskettaa ja kirjoittaa. Se käyttää infrapuna skannaavaa monipisteteknologiaa monipisteisen sileän kosketuksen aikaansaamiseksi ja voi mukauttaa tehokasta kosketusaluetta käyttäjien todellisten tarpeiden mukaan avaamalla uuden kokemuksen "ihmisen ja tietokoneen välisestä vuorovaikutuksesta" suurten näyttöjen alalla .


Ulkomainonta on jo ylittänyt yksisuuntaisen viestinnän aikakauden. Kuinka saada yleisö osaksi vuorovaikutusta on ollut ajankohtainen LED-mainonnan kehitys ja tutkimus sekä LED-näyttöyrityksen teknologian, tuotteiden ja ratkaisujen innovaation suunta. Sisällön viestinnän kannalta joustava luovuus ja monipuoliset innovaatiomenetelmät voivat tulla LED: n valtavirtaiseen kehityssuuntaan tulevaisuudessa.


Tällä hetkellä ulkona oleva LED-näyttö on kehityksen tuulessa, ja meidän pitäisi tarttua tähän historialliseen tilaisuuteen. Toivomme, että ulkona oleva LED-näyttö voi tulla kauniiksi maisemaksi ja kaupunkikulttuurin symboleiksi ja jopa kaupungin kulttuuriperinnön keskeiseksi solmuksi kuin kompastuskiveksi.