LED-näytön tekniikka ultra-hd: n aikakaudella johtaa uuteen siniseen valtamereen

- Jul 22, 2019-

Teollisuus- ja tietotekniikkaministeriö, radio- ja televisiotoiminnan valtionhallinto sekä keskusradio- ja televisiokanava myönsivät yhdessä ultra-teräväpiirtoisen videoteollisuuden kehityssuunnitelman (2019-2022). On arvioitu, että vuoteen 2022 mennessä Kiinan videoteollisuuden yleinen mittakaava Kiinassa ylittää 4 biljoonaa yuania, videovideoiden käyttäjien määrä nousee 200 miljoonaan, 4K-teollisuuden ekologinen perusjärjestelmä paranee ja läpimurtoja tehdään 8K: n keskeisten teknologiatuotteiden T & K-toiminta ja teollistuminen. Itse asiassa, LED-näyttö korkea puhdistus on tullut ilmeinen suuntaus, sekä asianomaisen kansallisen politiikan kehittynyt ja ihmiset keskittyvät erittäin korkean resoluution näyttö teollisuudelle ja kysynnän lisääntyminen, teräväpiirtovideo teollisuus edistää kehitystä ultra-high kuin hoa loppukysynnän kasvu, on myös kauaskantoinen vaikutus kehitykseen LED-näyttö Gao Qinghua. LED-näyttö yrityksille, uhd video teollisuuden markkinoiden mittakaavassa laajenee, tuo uusi kierros kehitysmahdollisuuksia teollisuudelle.


LED-näytötekniikka ultra-hd: n aikakaudella johtaa uuteen siniseen valtamereen


Ennustettavasti guangdongin maakunnan vetämä johtaja johtaa 4 k: n ultrahyppyyn, joka leviää eri puolille maata, guangdongin maakunta, joka perustuu runsaaseen teolliseen säätiöön, työntää 4 k: n teräväpiirtovideon lasku, koska se on selkeä tärkeä linkki LED-näyttöteollisuuden teollisuus sen syntymän jälkeen on kokenut varhaisen yksivärisen ja kaksinkertaisen värin täysväriksi, ja sitten nykypäivän pienille etäisyyksille, jopa Mini / Micro-LED-kehitykselle, teollisuus on säilyttänyt innovaatiovauhtia, yrittäen erilaisia tekniikoita kahleiden rikkomiseksi, LED-näyttö tapahtuu laadullisella harppauksella näytössä, hd ja jopa ultra-hd-näyttö, Tällä hetkellä LED-näyttö on erittäin tärkeä kehityssuunta ja "toimintasuunnitelman" julkaiseminen koko teollisuudelle on tuonut nousupisteen mahdollisuuden, on valtava sysäys LED-näytöteknologian jatkuvalle edistämiselle, satoja yrityksiä, miljoonia alan ammattilaisia uuden kierrosta - visuaalinen taistelu on alkanut.


Millainen LED-näyttö voi tulla hd-näytöksi?


Hd: n aikakauteen täytyy ensin selvittää, mikä on teräväpiirtoinen, teräväpiirtoinen LED-näyttö on melko laajalti käytetty televisiossa - määritellä hd, 720 p on amerikkalaisten elokuva- ja televisioinsinöörien (SMPTE) yhteiskunta. -digitaalisen digitaalitelevision vakiomuoto, ja 1080 I ja 720 p on kansainvälisesti tunnustettu digitaalisen teräväpiirtotelevision standardi, joten 1080 I -formaatti, resoluutio 1920 x 1080 I / 60 hz, vaakasuuntainen taajuus 33. 75kHz, 720p-muodossa , resoluutio on 1280 × 720p / 60Hz, linjan taajuus 45 kHz, 1080p-muoto, resoluutio 1920 × 1080 linjaskannaus, ammatillinen muoto voidaan määritellä hd-LED-näytöksi.


Hd LED -näytön toteuttaminen merkitsee sitä, että LED-näytön pisteiden välinen etäisyys pienenee. LED-näytön pistevälin kaventaminen voi parantaa sen määritelmää ja tehdä näytön herkemmäksi. Toiseksi kontrasti on myös yksi keskeisistä tekijöistä, jotka vaikuttavat visuaaliseen vaikutukseen. Yleisesti ottaen mitä suurempi kontrasti on, sitä selkeämpi ja silmiinpistävämpi kuva on, ja mitä kirkkaampi ja upeampi väri on. Korkea kontrasti on erittäin hyödyllinen kuvan määrittelyssä, yksityiskohtaisessa suorituskyvyssä ja harmaasävyisessä tasossa. Kontrastilla on suurempi vaikutus dynaamiseen videonäytön tehoon. Koska valo ja tumma muunnos dynaamisissa kuvissa on suhteellisen nopea, sitä suurempi on kontrasti, sitä helpompaa on ihmisten silmien erottaa tällainen muuntoprosessi.


Erittäin korkean määritelmän aikakaudella korvausvaikutus vahvistuu


Erittäin kirkkaassa ajassa, jolloin LED-näyttötekniikka kypsyy, käyttäjän kysyntä muuttuu, yhä useammat loppukäyttäjät valitsevat pienet välit LED, DLP-projektio, LCD-paneelin splaing-näytön perinteiset sovellusskenaariot, kuten hotelli, Tilaisuus, konferenssi ja näyttely, seurantakeskus korvataan vähitellen LED-ultraäänilevyllä. Aiemmin kotimarkkinat ovat suhteellisen matalat, suuret, liittymässä yhteen vain perinteisen työpöydän LCD-muuntamisen päivittämiseen, markkinoilla on monia haittoja, kuten päätöslauselman riittämätön, on vaikea saavuttaa 1080 p-taso, ja DLP-projektio puuttuu värin suorituskyvyn yleisestä vakaudesta, on vielä parannettava, luo mahdollisuuksia LED-näytön kehittämiseen nykypäivän Gao Qinghuan iässä, teräväpiirtoinen LED-näyttö näyttää kuvansa herkän asteen nyt hyvin komeasta, ei enää ole tuotteen "vain näkymä".


LED-näytötekniikka ja DLP-projisointilevy, LCD-paneelinäytötekniikalla on ilmeinen ero, kuten pienen etäisyyden LED-kirkkaan näytön visuaalinen kokemus on suurin valopilkku, sen korkea värintoistokyky, ehjä värin aitous, välttää taustavalaistu, projisointinäytötekniikka, joka johtuu materiaalin ja valon polkuhäviöstä ja poikkeamasta, tieteellisen sekoittamisen valon värien seoksesta, pisteenkohtaisesta korjausteknologiasta, todellisen värin tunteen saavuttamisesta ja kypsästä saumattomasta näyttötekniikasta, LED-näyttö voidaan saavuttaa ilman teräväpiirtoista ohutta saumaa, kuten saumatonta tasoa, kirkkaita värejä, laadukuvaa täydellisinä. Suuren näytön järjestelmä, kuten hätäohjauskeskus, hotelli, sali, näyttely, etukerroksen seurantakeskus, näytön vaikutus on hyvä tai huono vaikuttaa suoraan näyttelyliiketoimintaympäristön toimintaan ja vaikuttaa siten epäsuorasti aikataulutusohjauksen tehokkuuteen. vaikutukset kuvan näyttö, jne., korkea LED-näyttö yhä merkittävämpi tekninen etu, pitkä käyttöikä, sopeutua ympäristöön laajalti, tullut vahva voima ei voida sivuuttaa.


Vuonna 2018 sisätilojen pienten etäisyyksien mukaan markkinoiden koosta 1,997 miljardia dollaria, jopa 39 prosentin vuotuinen kasvu, johtuu pääasiassa jatkuvan käymisen erittäin pienen välimatkan tulevasta kehityksestä, LED-näytön suurin kaupallinen markkina pieni etäisyys liiketoiminnasta ja koulutuksesta, high-end-vähittäismyynti, hotellit ja teatterit ja muut kulttuuriviihdepaikat, LED-näyttö nykyinen sovellus läpäisevyyden alalla ei ole korkea, tulevaisuudessa on enemmän mahdollisuuksia korvata perinteinen, LCD, DLP ja projisointinäyttö on tullut merkittävä LED-näyttöliiketoiminnan kasvupiste tulevaisuudessa.


On varmaa, että ultra-hd-näytön aikakausi on varmasti aikakauden "sata ajatuskilpailua" aikakausi, jolla on ratkaiseva rooli alan uudistamisessa. Katso nykyisestä kehityskulusta LED-näyttö, vuonna 2019, teollisuus on "ultra hd-näyttö" kohoamaan, tämä on edistymistä teknologian prosessin teollisuuden ja markkinoiden laajentuminen on merkittävä vaikutus, korkea- määritelmä näyttää aika on erilaisia näyttö tekniikkaa tulevaisuuden erittäin korkea resoluutio osoittaa käskyn korkeudet aikakauden, ei väliä millaista teknologiaa voi hallita tulevaisuuden suhde teollisuuden tulevaisuuden. Erittäin teräväpiirtoisen näytön aikakaudella LED-näyttöyritykset ovat missä mennä, teknologian kehittämisessä, pienissä etäisyyksissä, COB: ssä, Mini LEDissä, MicroLEDissä ja millaisessa tilanteessa yritys tulee tutkimaan, tutkia asiaa.