LED-näyttö on kosketuskelpoinen

- May 13, 2020-

Koska näyttö tuote korkea suunnittelu ja räätälöinnin alussa syntymän LED-näyttöjen, useimmat niistä näkyvät ulkona suuria näyttöjä lähellä rakennuksen pintaa ja neliöitä ja muita maamerkki rakennuksia, mutta piste väli LED näytön näytön tuotteita PXX PX, ja sitten murtaa P1, ja jatkaa marssia suuntaan P0. X, LED-näyttö näytön tuotteet alkoivat tunkeutua suuntaan sisätiloissa sovelluksia, "etäisyyden tunne" välillä aikaisin ulkona suuren näytön aikakausi ja käyttäjät seuraavat jatkuva lasku etäisyys ja jatkuva kaventuminen, onko Samsungin pääsy LED-elokuvan näyttö, tai molemminpuolisia saavutuksia rakentamisen e-urheilupaikat ja LED-näytön valmistajat , kaikki havainnollistavat tätä seikkaa. Siksi keskustelu siitä, onko se käytännössä kehittää pienempiä LED-näytön näyttö tuotteita oli selvästi ratkaistu: LED-näytön valmistajat, piste piki on tulossa pienempi ja pienempi, se on LED-näyttö, joka voi tunkeutua sisämarkkinoille ja laajentaa enemmän perusta monisegmenttisiä kenttiä, ja aattona saapumista tämän "5G + 8K" aikakausi , vain silloin, kun pistekorkeus pienenee ja pienenee, LED-näytön vuorovaikutteisuus voidaan toteuttaa.


Pienen pikiteknologian kehitys ja kypsyys ovat lyhentäneet LED-näytön ja yleisön välistä etäisyyttä. Kun LED-näyttölaitteen kuva alkaa tulla yhä selvemmäksi, miten käyttäjän vuorovaikutuksesta etäisyyttä vähennetään entisestään.

Vaikka LED-näyttö on etuja nopea vastenopeus ja korkea vapaus verrattuna muihin näyttömenetelmiin, kannalta kosketusnäyttö tekniikka, LED-näyttö on vaikeampi saavuttaa kosketusvuorovaikutusta kuin muut tekniikat: LED-näyttö näyttö haluaa saavuttaa Vuorovaikutuksen, pisteväli on vähennettävä mahdollisimman paljon, niin että vaikka kuva on nähtävissä hyvin lähellä etää , ei ole vielä selvää "rakeisuus", mutta pistevälit vähenee, se väistämättä edessään vakautta aiheuttama vähentäminen juotos jalka turvallisuuskysymykset, kuten LED-näyttö, kuten erillinen laite kokoonpano tuote, LED-näyttö tuotteet ovat "synnynnäisiä puutteita" vakaudessa verrattuna muihin näytön tuotteita, jopa kuoppia kuljetuksen aikana voi aiheuttaa näytön runko näyttö on viallinen , joten tässä vaiheessa monet LED-näyttöruudut tekevät usein "kielletty äikeinen kosketus" tarra näyttelyn aikana ja käyttää, koska kun yleisö koskettaa, se on helppo hiki ja rasva erittyy sormella Jos jätetään ruudulle, se voi aiheuttaa oikosulun ja lyhentää lampun helmiä. Ihmiskehon kuljettama staattinen sähkö voi aiheuttaa staattisen sähkön hajoamisen. . Siksi on mahdollista, että yleisön kosketusvuorovaikutuksen aiheuttama kosketus on selvästi vahvempi ja yleisempi kuin törmäyksessä kuljetuksen aikana. Kosketusnäytön osalta LED-näytön tahti on aina hitaampi kuin muut näyttötavat. Se ei ole yllätys. Vaikka jotkut valmistajat päättävät ratkaista edellä mainitut ongelmat pinnoitus näytön pinta, yleensä, miten ratkaista useita ongelmia, joita kosketus, kuten kuolleet valot, huonot valot, oikosulku, sähköstaattinen erittely, jne., LED-näytön näyttö yritykset ovat vielä pitkä matka.


Kuitenkin kynnyksellä "5G + 8K" aikakauden, ultra-teräväpiirto-videonäyttö ja erittäin nopea signaalinsiirto väistämättä esittää suurempia teknisiä vaatimuksia näyttötuotteita, ja tämä väistämättä myös parantaa kosketusvaatimukset. Jotta näyttö olisi "saatavilla", ensimmäinen asia harkita on, miten parantaa näytön vakautta ja turvallisuutta.


Tällä hetkellä markkinoilla olevat LED-paketit ovat erilaisia. Niistä yleisin N 1 SMD (4 in 1/6 in 1) tuotteet ovat laajentaminen SMD teknologian reitti ja siirtymäkauden tuote perinteisten SMD tuotantolaitokset. SMT tekniikka on edelleen käytetään asennukseen, käyttäen 4 in 1 lamppu helmiä, etäisyys reunan lampun helmi ja sisäinen juotos kohta on noin 0,1 mm, ydinongelmia, kuten ilmatiiviys lampun helmi reuna, paljaat juotos jalat, jne., ei ole perusteellisesti ratkaistu, ja tuotteen luotettavuus Ongelma paljastuu uudelleen toimitus-ja käyttöprosessissa, ja se ei ole tehokkaasti parantunut. Normaaleissa olosuhteissa, aukko 0,25 mm on varattava välillä lampun helmiä, ja koko diskreetti laitteen tekniset tiedot, se on periaatteessa mahdotonta saavuttaa massan syöttö alle 0,9 mm. Samaan aikaan N 1: n tuotteet ovat rakeisempia näytön vaikutus, ja on diskreetti pitting sivunäkymässä kulmassa.


Siksi nykyisessä muodollinen kuluminen tekniikka on tullut "sekä kalan ja karhun tassu ei voi olla molempia", koska ongelma koon ja vakauden, ja siksi lähellä pieni koko katto, jotkut valmistajat alkoivat löytää toinen tapa hyväksyä flip Technology pakkauksiin. Koska flip chip -teknologia sitoo valolastun suoraan PCB-levyn alustaan ja käyttää juotosta lankapakkausprosessia, hitsausalue on alusta toiseen, mikä lisää hitsausaluetta ja vähentää hitsauspisteiden määrää, jotta se voi tehdä tuotteen suorituskyvystä vakaamman.


Virallisen cob-tuotteen parannina flip COB parantaa edelleen luotettavuutta virallisen cob-kentän, korkean luotettavuuden ja heijastamattoman pintavalonlähteen erittäin pienen nousun, korkean luotettavuuden ja heijastamattoman pintavalonlähteen perusteella. Pakkauskerroksessa ei ole liimauslankatilaa, pakkauskerros on kevyempi ja ohuempi ja lämpö vähenee. Vastustuskyky, parantaa valon laatua, ja parantaa näytön käyttöikää. Super korkea suoja, anti-törmäys, anti-shock, vedenpitävä, pölytiivis, anti-savu, antistaattinen. Vielä tärkeämpää, koska se perii ominaisuudet COB koko paketti, se on korkea takuu koskettaa tasaisuus, ei ole kuoppainen tuntuu aikana touch toimintaa, ja voi myös kestää korkean intensiteetin ja taajuuden touch toimintaa Älä ole huolissasi tilanteesta, että lamppu helmet ovat vaurioituneet, koska liiallinen voima kosketuksen aikana.


Voidaan sanoa, että flip-siru COB on todellinen siru mittakaavassa paketti, koska se ei tarvitse lanka, fyysinen tila koko on vain rajoittaa koko valoa lähettävä siru, ja se murtaa rajan pisteen piki siru, ja on kyky edelleen dip piste piki. Kyky. Siksi verrattuna SMD ja muut pakkausmuodot, flip-siru COB on edellä mainitut ominaisuudet, ja ennen tuloa "ihmisen näytön nolla-etäisyys vuorovaikutus" aikakausi, se on etuna askeleen edellä muita pakkausmenetelmiä tiellä kosketusnäyttö kehitystä. On huomattava, että koska edut flip-chip tekniikka tulee yhä ilmeinen, jotkut SMD valmistajat ovat myös alkaneet käyttää flip-chip tekniikkaa pakkaus, mutta kustannusnäkökohdat, yritysten määrä tällä hetkellä valita flip-chip SMD on edelleen pienempi kuin flip siru. Asenna COB-yritykset.


Samalla kun vahvistamme flip-chip COB:n edut ja edistymisen, meidän on kuitenkin myös huomattava, että tässä maailmassa ei ole täydellistä teknologiaa. Ei ole väliä millainen flip-chip tekniikka, kynnys teknologian parantaminen ja päivitys front-end-laitteet Kustannusten nousu on ongelma, että valmistajat, jotka valitsevat flip-chip tekniikka on kohdattava, erityisesti flip-chip COB tekniikka, joka perustuu enemmän koneeseen, joten operatiivinen riski aiheuttama korvaaminen ja päivitys koneen, Se on myös riski, että jokainen yritys on kohdattava tehdessään valintaa. Vaikka flip-siru COB on edistynyt perusteella virallisen COB, se perii myös puutteita virallisen COB, jota ei voida korjata yhdellä lampulla, ja epätasainen väri mustetta, mutta puutteita ei voida salata. Vaikka puutteet läppä COB ovat ilmeisiä, kannalta LED kosketusnäyttö valmistus Verrattuna muihin pakkausmenetelmiin, COB asennus on edelleen huomattavia etuja, joten on mahdollista, että jatkuva etsintä piste piki, flip-chip COB tekniikka on yhä kypsempi ja kaupallistaa, ja LED-näyttö on ulottuvilla Saapuminen epäilemättä tulee käytännön mahdollisuus Eikä vain teoreettinen pysähdyspaikka.