LED-näytön kohtaukset tulevat monipuolisemmiksi, teollisuusstandardit tulevat ulos

- May 06, 2019-

2018 on pieni välimatka. Vuonna 2019 preerian kehitys jatkuu edelleen. Älykkäiden kaupunkien ja digitaalitalouden kehittymisen myötä älykäs näyttöpääte on alkanut ”kunnostaa”, ja teollisuus istuu aluksen keulassa. Alan pienen segmentin rookies on koonnut parhaat teokset, mikä tuo elinvoimaa LED-optoelektroniikkateollisuudelle Kiinassa ja maailmassa.


Digitaalinen audiovisuaalinen tekninen verkosto ei juuri kauan sitten arvioinut Kiinan uuden optoelektroniikkateollisuuden teknologian kehityksen uutta suuntausta vuoden 2019 neljänneksellä. Seuraavassa tarkastellaan erityisillä markkina-sovellustasoilla LED-teollisuuden uusia kasvupisteitä tänä vuonna:


01 viisauden kevyt napa-näyttö


Lämpöarvo: ★★★★★


Vuoden 2019 hallituksen työraportissa esitetään: "Uuden kaupungistumisen on heijastettava ihmisen ydintä, parannettava joustavaa hallintoa ja hienostunutta palvelutasoa." Tieliikenteen "tien silmänä" älykäs valopylväsnäyttö sisältyy myös älykkäiden kaupunkien rakentamiseen. Ostolistassa ei ole erityistä teknistä estettä valopylvään näytön tuotannossa. Kiinassa ei kuitenkaan ole paljon LED-valopylväsnäyttöjen tuotantoa harjoittavia yrityksiä. Pörssiyhtiöiden joukossa vain Qipu Optoelektroniikka, Tailong Zhixian jne. Pieni määrä yrityksiä tekee sen, ja Shanghai Sansi, Lianchengfa, Zhongyi Intelligent ja muut valmistajat, kokonaistuotantokapasiteetti on hyvin rajallinen kysynnän ja tarjonnan vuoksi. pieni, on valmistajien palautetta, älykkäät valopylväsnäytöt on sijoitettu ensi vuonna.


Useat tiedotusvälineet kertoivat, että älykkään kaupunkirakentamisen tulevaisuus tuo Kiinan taloudelle noin 25 biljoonaa markkinaosuutta. Smart-valopylvään kohdeikkunaa pidetään LED-näytön luettelona. Mielestäni kenelläkään ei ole mitään vastalauseita.

image

02 huippuluokan konferenssinäyttö


Lämpöarvo: ★★★★ ☆


Visualisoinnin ja jaetun toimiston suuntauksen myötä konferenssinäytöt, joissa on suuri koko, korkea kuvanlaatu, korkea joustavuus ja vuorovaikutteinen teknologia, ovat vähitellen muuttumassa trendiksi, joka ohjaa nestekidenäytön integroidun koneen ja pienikokoisen LED-konferenssin. kone. Vahva kysyntä erityisesti koulutuksen, konferenssien, näyttelyiden jne. Alalla on korvannut projektorin markkinoiden valtavirraksi.


Tämän vuoden alussa Chau Ming Technology lanseerasi 136 tuuman, 176 tuuman UTV III -moduulin. Abbyson lanseerasi 138 tuuman, 165 tuuman i Con -sarjan konferenssinäytön, ja maaliskuun näyttelyssä se näytti huippuluokan konferenssikuvausten vuokra-näytön. Absenicon,

image

Sitten 8. maaliskuuta suuri naisten naisfestivaali Lanpu Video julkaisi 145 tuuman konferenssikoneen, jossa on sisäänrakennettu kameratoiminto ...


Tämän yhtenäisen toiminnan takana on epäilemättä suuntaus. Lehman Optoelectronicsin johtaja Gao Liwei sanoi: "LED-näytön ja pakkausteknologian kypsyydessä olemme varmasti markkinat sopivia huippuluokan koulutukseen ja huippuluokan konferensseihin. Nämä perinteiset näyttötekniikat näkyvät miniatyyrisillä LEDeillä. Kilpailua teknisessä kilpailussa on yhä vaikeampaa. "


Ottaen kuitenkin huomioon näytön ominaisuudet, kustannukset ja muut pienen äänenvoimakkuuden merkkivalojen tekijät, teollisuudella on myös erilaisia ääniä: "LED-konferenssinäytöt saattavat olla johtavassa asemassa läpimurtojen tekemisessä, kun alat ovat suurempia kuin 100 tuumaa. 100 tuumaa, on välttämätöntä kohdata LCD-näyttö.


03 elokuvateatteri suuri näyttö


Lämpöarvo: ★★★ ☆☆


120 vuotta sitten, koska ihmiset keksivät elokuvaprojektorit, ennusteet ovat aina monopolisoineet elokuvamarkkinat. Kun suuret valmistajat, kuten NEC, Barco ja Christie, esittivät erilaisia teattereita varten laserprojektorit, huippuluokan elokuvaesitys-tekniikka on kääntynyt potentiaaliin.


Heinäkuussa 2017, kun Samsung Electronics lanseerasi maailman ensimmäisen 10,3 metrin pituisen elokuvan LED-näytön, ja se on asennettu Lotte Movie World Toweriin Koreassa, erittäin selkeä 4K-resoluutio 4096 x 2160, huippu kirkkaus 146fL, vahvempi kuin tavallinen projektoritekniikka 10 Double, samalla kun siinä on korkean dynaamisen alueen kuvantamisen HDR-tekniikka, sitä kutsutaan "seuraavan sukupolven kuvanlaadun tekniikaksi" realistisessa näyttöefektissä.

image

Kuusi kuukautta myöhemmin Shanghain Wujiaochang Wanda Studios käynnisti myös elokuvanäytön. Elokuvateatterin LED-näytön tulinen ääni kesti 2018, mutta diskreetin laitteen LED-näytöteknologian aiheuttama vika, lämpöhäviö ja pitkäaikainen aika Aikakatselu aiheuttaa ongelmia, kuten huimausta ja LED-näyttöjen käyttöä elokuvateatteri on vielä lapsenkengissään. Jotkut alan asiantuntijat uskovat kuitenkin, että pakkausteknologioiden, kuten COB: n ja IMD: n, kypsyydessä ei ole vaikea ratkaista näitä ongelmia. "Tällä hetkellä LED-näyttönäyttöjä ei voi mainostaa teattereissa, mutta todellisuudessa on monimutkaisia elokuvateollisuuden tekijöitä."


Mitä kannattaa odottaa, on elokuva-LED-näyttöjen syntyminen, ainakin yleisölle, joka kokee elokuvakokemuksen, mutta myös mahdollisen laadunvalinnan.


04 Wenzhou City ja muut luovat näytöt


Lämpöarvo: ★★★ ☆☆


Wenlv City on toinen suosittu kaupungistumisen kehityssuunta, joka vastaa älykkäitä kaupunkeja. Erityisessä kehittämisprosessissa turistinähtävyyksistä on tullut merkittävä myyntivaltti.


Kun näytöllä on koristeltu näyttö, luovaa näyttötekniikkaa ei ole vaikeaa. AR, VR-tekniikan ja näytön yhdistelmä ei ole uusi. "Luovan suunnittelun + sisällöntuotannon" erilaisten kohtausten mukaan LED-näytöt monien teknisten asiantuntijoiden mukaan. Yritysten kannalta se on todellakin suuri vaikeus. LED-Kiina 2019 Shenzhen -näyttelyssä Shenzhen Dayuan Intelligent Technology Co., Ltd., jolla on runsaasti kokemusta digitaalisesta tanssista ja digitaalisesta matkasta, on esittänyt monia LED-mainosnäyttöjä, kuten esimerkiksi Zhuhai Air Show -sovelluksessa käytettyjä P2.5-luovia LEDejä. Näyttö, Huangshan "Dream Cube" pentahedron-LED-näytön sisällä, jossa käytetään 3D-holografiaa + AR + VR -teknologiaa.


Alenan, Shanghain Lanshuon ja Shanghain Sansin kaltaisten luovien näyttöyritysten avulla monet teollisuuden aloitusyritykset ovat ottaneet toisenlaisen lähestymistavan ja rakentaneet omia hirviöitä osastoihin. Esimerkiksi Xinyiguang-lattialaatat ovat pystyneet kilpailemaan konserteista vuosien mittaisen tutkimuksen ja kehityksen jälkeen. Monikokoisten, esimerkiksi elokuvafestivaalien ja T-aseman kaupallisen näytön kysyntää käytetään Optics Valley New World K11: n sovelluksessa, joka tunnetaan LED-näyttömarkkinoiden edelläkävijänä kauppakeskuksissa.

image

05 urheilutapahtumien näyttö


Lämpöarvo: ★★★ ☆☆


Perinteisten staattisten mainosten ensimmäisestä korvaamisesta näkyy vain muutama sekunti, kun kamera kytketään. Myöhemmin sitä käytetään näyttämään stadionin ja suoran lähetyksen tiedot. LED-näyttö on jossain määrin välttämätön yleisön horisontin laajennuksena ja täydennyksenä. Rooli.


Kansainvälisissä jalkapallo-otteluissa, kuten Hollannissa, Serie A: ssa, Bundesligassa ja European Cupissa, Abbisonin LED-stadionin näytön tuki näkyy kaikkialla. Kotimaisissa kilpailuissa, kuten Super League, China A ja China B, LED-aidan näyttö on tullut standardiksi ja sen erittäin korkea. Päivitysnopeus antaa katsojille mahdollisuuden katsella peliä television tai verkon kautta parempaan kuvakokemukseen.


Urheilutapahtumien LED-näyttömarkkinat eivät lavasta vaiheen vuoksi ole kuumia pitkään. Siihen liittyy aina vuorovesi ja matalat laaksot. Joka tapauksessa laajamittaiset tapahtumat ovat yksi tärkeimmistä viihdemenetelmistä yleisölle. Yleisölle stadionin näytön laitteiston laatu liittyy suoraan katselukokemukseen, joten tämä sovellusskenaario ei koskaan laske.

image

jälkikirjoitus:


Vuosikymmenien kehitystyön jälkeen kiinalaisille näytöille yrityksille, jotka tarjoavat tällä hetkellä noin 90% maailman LED-näytöistä, teknologiset innovaatiot ovat vaikeita voittaa kaikkia. Miten päästä eroon alan epätavallisesta kilpailumääräyksestä ja tehdä perusteellisesti kakku suuremmaksi, se on suuri este edessäsi.


Kahdessa suuressa näyttelyssä Shenzhenissä ja Guangzhoussa helmikuussa ja maaliskuussa erinomaiset pörssiyhtiöt ovat esittäneet esimerkin ja antaneet "LED-teollisuusstandardit", jossa otetaan käyttöön useita kansainvälisiä standardeja, kuten turvallisuusstandardeja, teknisiä standardeja, laatustandardeja, ympäristöstandardeja , jne. Kotimaisen LED-teollisuuden kehittämiseen ei ole hyötyä. Vain useammat harjoittajat ovat liittyneet tuotteisiin, valvovat tiukasti tuotteiden laatua ja harjoittavat sosiaalista vastuuta. Kiinan näytön yritykset voivat voittaa enemmän kunnioitusta ja suosionosoituksia kansainvälisillä markkinoilla.