Led Displayn haasteet ja mahdollisuudet vuonna 2021

- Jan 30, 2021-

Mitkä ovat ensimmäisen tason markkinoiden kasvuohjaimet vuonna 2021 ja mitkä ovat valmistajien menetelmät ja keinot hakea kasvua? Se on kaikkien LED-näyttövalmistajien ykkösprioriteetti. Tällä hetkellä koko toimialan kehityssuunta on jättimäinen ja oligopolistinen pörssikilpailu. Markkinoiden ainoa kasvupotentiaali tulee itse asiassa loppukäyttäjiltä. Kuka voi ottaa johtoaseman yhdistämällä enemmän loppukäyttäjiä, jotka voivat murtaa ongelman, ja tämä edellyttää, että LED-näytön valmistajat ottavat johtoaseman kanavan optimoinnin ja päivittämisen suorittamisessa.


Vuoden 2020 epidemian "lauhtumisen" jälkeen LED-näyttöteollisuuden kanavat eivät ole enää vain "offline-kanavia voittaakseen". Monet LED-näyttöyritykset ovat viljelleet, kehittäneet ja konsolidoineet kanavamajaa ja offline-jälleenmyyjäjärjestelmää monien vuosien ajan. Meillä on edessämme uusia mukautuksia- online- ja offline-integraatiosta on tullut totta.


Monille perinteisille LED-näytön jakelijoille voit kuitenkin integroida verkkokanavat paremmin säilyttäen samalla vakaan offline-suorituskyvyn ja kestävän toiminnan sekä saavuttaa päivityksiä myymälän ostokokemuksessa ja myynninjättäjäpalvelussa. Suuri haaste on myös tuotantoketjun alkupään valmistajille, miten varmistetaan jälleenmyyjien ryhmien vakaus ja kestävyys kanavan pirstoutumisen ja monipolaristumisen yhteydessä.


Tuotteen säätö ja räjäytys


Kahden viime vuoden aikana led-näyttömarkkinoilla on ollut useita uusia tuotteita, jotka ovat kokeneet kierroksen "korkea-avatut ja matalasti liikkuvat" kuviot. Yksinkertaisesti sanottuna huippuluokan muutoskierros on kuin pilvien ja sateen myrsky, eikä pian ääntäkään; edullisten korkealaatuisten tuotteiden kierros, suuri määrä tuotteita korkean kustannustehon alla, on saanut käyttäjäryhmän huomion.


Nykyisessä monipuolisen kulutuksen tilanteessa tuotteet eivät ole vain yksinkertaisia teknisiä iteraatioita ja toiminnallisia innovaatioita, vaan askel kohti kohtauskeskeistä. Se on tarjota hyviä tuotteita, joita he todella tarvitsevat eritasoisten käyttäjien, eri tarpeiden ja eri tuloryhmien tarpeiden mukaan, ei vain alhaisia hintoja. Testi ei ole teknologinen innovaatio, vaan kokonaisvaltaisen voiman ote. Näin ollen led-näyttötuotteiden iteroinnin ja innovaation mahdollistaminen skenaarioinnin avulla vuonna 2021, olipa kyse sitten varastojen korvaamisen edistämisestä tai uuden kysynnän lisäämisestä, testaa monien LED-näyttöyritysten T&K- ja innovaatiokykyä.


Brändin jatko-ositus ja paikannus


Kaikkien luokkien ja useiden merkkien hierarkkinen ja eriytetty hallinta on monien LED-näyttövalmistajien vakiotoiminta. Pääasiassa jotta valtavirran kuluttajaryhmät ovat viime vuosina jatkuvasti eriytyneet markkinoilla, edustavin niistä on se, että kiinnostuksen ympyrästä on tulossa ammattimaisempi ja jaollisempi.


Jos sanomme, että koko luokan asettelun on määrä vastata monien kuluttajien tarpeisiin täydellisiä sarjoja ja integrointia varten ja nauttia kätevämmästä ja tehokkaasta tuotekokemuksesta. Niin monien tuotemerkkien segmentoituminen on löytää asiakkaiden segmentointitarpeita eri tasoilla, eri taloudellisella tasolla ja erilaisissa tuoteharrastuksissa. Siksi, miten löytää kohdekäyttäjiä ja miten saavuttaa tarkka tuotteen myynninedistäminen ja markkinointi. Nämä haasteet määrittävät suoraan monien valmistajien toteutusvalmiudet vuonna 2021.


Itäiset olympialaiset tuovat uusia mahdollisuuksia


Kiinalaiset LED-tuotteet tunnettiin ensimmäisen kerran maailmassa Pekingin olympialaisissa 2008, ja niistä on sittemmin tullut suosittuja kaikkialla maailmassa. Pekingin vuoden 2008 olympialaisten jälkeen Kiinan LED-näyttöteollisuus on edennyt nopean kehityksen, kutemisen tai useiden näyttöyritysten vaalimisen vaiheeseen. 14 vuoden kehityksen jälkeen maani LED-teollisuuden tuotantoarvo on maailman ykkösenä, ja Kiinan LED-näyttöjen maailmanlaajuinen markkinaosuus on noussut 85 prosenttiin, ja jotkin yritykset kukoistavat kansainvälisesti.


Vuoden 2008 olympialaisten upean ulkonäön ja näytön kautta kiinalaiset LED-näyttösovellusyritykset ovat lähteneet maasta ja tarjoavat tärkeitä LED-näyttölaitteita yhä useammassa kansainvälisessä suuressa tapahtumassa ja toiminnassa. Olympialaiset ovat avanneet kiinalaisille LED-näyttösovellusyrityksille ikkunan päästä kansainvälisille markkinoille, jolloin yhä useammat kiinalaistetyt LED-näytöt kukkivat kansainvälisillä markkinoilla.


Talviolympialaisten ja paralympialaisten lähestyessä suurten tapahtumapaikkojen rakentaminen on saatu päätökseen. Tämän vuoden aikana on kyse siihen liittyvien laitteiden, kuten LED-näyttöjen, keskitetystä asennuksesta ja käytöstä. LED-näyttösovellusyrityksillä pitäisi olla hyvä mahdollisuus tänä vuonna, ja ne voivat myös käyttää tätä tilaisuutta johtaakseen alan pois epidemian kaukalosta.


Monet yritykset ovat jo pitkään tähdänneet Pekingin talviolympialaisten ja paralympialaisten liiketoimintamahdollisuuksiin ja ovat valmiita käyttämään tätä tapahtumaa antaakseen täyden pelin kotiedulleen, jatkaakseen Pekingin vuoden 2008 olympialaisten kunniaa ja antaakseen jälleen kerran maailman hurrata Kiinan LED-näytöille ja myös lainatakseen mahdollisuutta kääntää alan laskusuhdanne viime vuoden epidemian jälkeen.


Led-läpinäkyvän näytön odotetaan näkyvän jatkossakin vuoden 2022 talviolympialaisissa ja paralympialaisissa. Lattian laattanäytöt, luovat näytöt jne., ovat kaikki huomion kohokohtia. Mini/Micro LED- ja 5G+8K-tekniikan kehityksen myötä talviolympialaiset korkean teknologian sovellusten näyttämönä edistävät edelleen niihin liittyvien teknologioiden kypsyyttä ja soveltamista. Lisäksi saatamme nähdä joitakin, jotka ovat vielä luottamuksellisia Mustan teknologian debyytti.


Sovellusskenaarioiden laajenemisen myötä ihmisillä on yhä korkeammat vaatimukset ulko-LED-näytöille, ja LED-näyttötuotteet, kuten läpinäkyvät näytöt, ruudukkonäytöt ja paljaalla silmällä näkyvät 3D-näytöt, monipuolistuvat. Vuotta 2021 odotessa markkinoilla on vielä paljon epävarmuuksia, mutta mahdollisuuksia on nähtävissä esimerkiksi 5G:n, uuden infrastruktuurin ja erittäin teräväpiirton markkinoilla. Tässä suhteessa LED-näyttöyritysten on seurattava teknologian kehitystä, kiinnitettävä huomiota markkinoiden muutoksiin, jatkettava alan syventämistä, tehtävä erikoistumista ja tehtävä hyvää työtä tuotepalveluissa pysyäkseen muuttumattomina ja vastatakseen tuntemattomiin haasteisiin.