LED-näytön virtalähteen tuntemus

- Apr 27, 2020-

Tiivistelmä: Tietotekniikan, visualisoinnin, älykkyyden ja 3 D-, VR-, AR- ja muiden tekniikoiden hyödyntämisen myötä rajat ylittävästä integroinnista LED-näyttöihin on tullut totta, kun taas LED-sirumateriaalit, ohjainpiirit , ohjaus-, pakkaus- ja muu tekniikka jatkavat kehitystä, LED-näyttöruudut väistämättä jatkavat läpimurtoja suuren tiheyden, ohut ja kevyt, energiansäästö ja personointi suuntaan. Siksi tukijännitesyötölle asetetaan yhä enemmän korkeita vaatimuksia


Artikkeli uusintapainos julkaisusta: Chuanglian Power


Informoinnin, visualisoinnin, älykkyyden ja 3 D-, VR-, AR- ja muiden tekniikoiden soveltamisen suosion myötä rajat ylittävästä integroinnista LED-näyttöihin on tullut todellisuutta. Samaan aikaan LED-sirumateriaalien, ohjainpiirejen, ohjaus-, pakkaus- ja muiden tekniikoiden jatkuvan kehityksen kanssa LED-näyttöruudut jatkavat väistämättä läpimurtoja suuren tiheyden, vaaleuden, ohennuksen, energiansäästön ja personoinnin suuntaan. Siksi myös tukivoimanlähteelle asetetaan korkeammat vaatimukset. Seuraava Chuanglian-virtalähde vastaa yksityiskohtaisesti kysymyksiin LED-näytön virransyötön kehitystilasta ja tulevaisuuden suuntauksista!


Q 1: LED-näyttö on siirtynyt": n aikakauteen; pieni äänieristys" ;, miten tämä vaikuttaa virtalähteiden kehitykseen? Mitkä ovat LED-näyttötehon kehityksen päävaiheet tähän mennessä?


V: Nykyisten markkinoiden pienikokoiset tuotteet ovat alkaneet siirtyä massatuotannon vaiheeseen, etenkin kuuma COB -pakkaustekniikka yhdessä LED-sirumateriaalien, ohjainpiirejen, ohjauksen ja muun tekniikan jatkuvan kehittämisen kanssa on entisestään pahentanut kehitystä ja pienikokoisen tekniikan popularisointi. On odotettavissa, että jatkossa pieni sävelkorkeus jatkaa räjähdysmäisen kasvun aloittamista. Seuraava oli innovaatio virtalähdetuotteissa.


Äärimmäisen ohut, kevyt, pienikokoinen, räätälöity ja älykäs on pienisähköisten virtalähteiden kehityssuunta. Chuanglian Power on investoinut tähän liittyen paljon työvoimaa ja aineellisia resursseja valmistautuakseen täydellisesti tulevan pienikokoisten markkinoiden puhkeamiseen.


Q 2: Mikä on Mini LED: n ja Micro LED: n kehityssuunta tulevaisuuden näyttösovelluksessa?


V: Nykyisten pienikokoisten näyttömarkkinoiden nopean kehityksen ja näyttöteknologian kasvavien vaatimusten myötä MiniLED- ja MicroLED-tekniikan edut näyttöalalla ovat yhä vaikeampia jättää alalle huomiotta. Chuanglian Power uskoo, että MiniLED-näyttö ja MicroLED ovat edistyneempiä näyttötekniikoita ja näyttösovellusten tulevaisuuden kehityssuuntauksia. MiniLED: n ja MicroLED: n nousu on tärkeä alue LED-tulevaisuuden kehitykselle. Tällä hetkellä MiniLEDillä on jo massatuotantokyky, MicroLED on tällä hetkellä useimpien valmistajien keskittymä' tutkimusta ja kehitystä, ja sen odotetaan olevan tulevaisuudessa valtava kehitystila.


MiniLED- ja MicroLED-näytöillä ei ole ompeleita, korkea kirkkaus ja heijastamattomat kuvat. Tuotteen selkeyden, kuvanlaadun, paksuuden, vasteenopeuden jne. Etujen avulla ne ovat vähitellen siirtyneet kaupallisen tason näytöistä kuluttajatasoisiin näytöihin, ja loppupään sovellusyrityksiin. Myös sitä edistetään voimakkaasti. Kun sitä sovelletaan laajassa mittakaavassa, näkymät ovat erittäin laajat. Perinteisiin LED-näyttötuotteisiin verrattuna MiniLED: llä ja MicroLED: llä on joukko etuja, kuten hinta, hinta, pakkaaminen, suojaus, kuljetus, asennus ja ylläpito, jotka voivat ratkaista perinteisen LED-näytön ongelmat. Tällä hetkellä Mini LED -sovellus on edelleen rajoitettu huippuluokan markkinoille, kun taas MicroLED on edelleen pienten eränäytteiden vaiheessa, ja on olemassa teknisiä pullonkauloja, jotka on korjattava.

Q 3: Mitä vaikutuksia Mini LED- ja Micro LED -tekniikan kehityksellä on LED-näyttöteollisuuteen? Mitä haasteita näytön virransyöttö aiheuttaa?


V: MiniLED: n ja MicroLED: n teknologisesta kehityksestä ei ole vaikea nähdä. Nykyinen kustannuskysymys on yksi suurimmista epäilyistä ja vaikeimmista ongelmista kahden uuden MiniLED- ja MicroLED-tekniikan popularisoinnissa näiden tekniikoiden läpimurton takia. Edessä monia vaikeuksia, kuten toimitusketju, tuotantoprosessi, R& D ja innovaatio. Vain vähentämällä kustannuksia voidaan päästä päämarkkina-alueelle. Lisäksi MiniLED- ja MicroLED-tekniikoiden kehittäminen aiheuttaa uuden kierroksen näyttövirtalähteiden kehittämisessä ja nostaa korkeampia vaatimuksia virtalähteen lämmönpoistotehokkuudelle, virtalähteen teholle, virransyöttö ja virtalähteen vasteenopeus. Vaatimukset tämä tarkoittaa myös sitä, että perinteinen LED-näyttöteollisuus on kohtaamassa uusia haasteita ja mahdollisuuksia.


Äärimmäisen ohut, kevyt, räätälöity, älykäs ja muut LED-teholähteiden tekniset suuntaukset ovat kohtalokkaita virtalähteiden valmistajille ilman teknisiä varauksia. Useiden paineiden alaisena monet näytön virransyöttöyritykset saattavat olla vaikeuksissa.


Q 4: LED-näytön teholähteen prosessimateriaalit määräävät suurelta osin virtalähteen käyttöiän. Mikä on virtalähteiden valmistuksessa käytettyjen materiaalien nykyinen kehityssuunta?


V: Päätekijät, jotka määräävät näytön teholähteen käyttöiän, ovat elektrolyyttikondensaattorit, IC-piirit, MOS-putket, muuntajat ja muut avainlaitteet. Kun kansallisen ryhmän&# 39 ympäristötarkastukset tiukentuvat, avainkomponenttien toimittajat keskittyvät entistä keskittyneemmin ja suurten valmistajien hankintaetujen tulee entistä selvemmin. Toistaiseksi avainvirtalähteen sähköisen suorituskyvyn materiaalissa ei tapahdu merkittäviä muutoksia, ja paikat, joissa on suuria muutoksia, voivat esiintyä MOS-putkissa ja IC-siruissa, koska virtalähteen älykkääntäminen on keskeinen kehityssuunta seuraavassa pari vuotta.


Q 5: LED-näytön käyttäjille energiansäästö ja ympäristönsuojelu ovat erittäin tärkeitä indikaattoreita. Mikä rooli voimayhtiöillä voi olla tässä? Kuinka LED-näytön virtalähde saavuttaa paremmin energiansäästöä ja ympäristönsuojelua?


V: LED-näyttötuotteita käytettäessä virtalähde on erittäin kriittinen laite. Se tuottaa ympäristöystävällisempiä ja energiaa säästäviä virtalähteitä. Energiansäästö ja ympäristönsuojelu ovat tavoitteita, joita jokainen energianlähdeyritys pyrkii. Virtalähteen energiansäästö- ja ympäristönsuojelun painopiste on hajotettu seuraavista näkökohdista: ympäristönsuojelun tuotantolinja, ympäristönsuojelujuotepasta, ympäristönsuojelu-tinauuni, matalajännite ja PFC-piiri. Nykyisestä näkökulmasta katsottuna tuotantoprosessin hallinta on suhteellisen helppoa, mutta suurin osa näytönvalmistajista valitsee tuotteet ilman PFC-piirejä, jotka perustuvat kustannusten hallintaan ja ylläpitävät markkinoiden kilpailuetua. Tämä muodostaa silmukkahäiriöitä sähköverkkoon, mikä aiheuttaa sähköverkon olevan erittäin epäsuotuisa, mutta parempi ilmiö on, että näytönvalmistajat eivät enää nyt sokeasti pyrkivät kirkkauteen ja ovat enemmän huolissaan energiansäästöstä ja ympäristönsuojelusta. Tällä hetkellä suuret näytönvalmistajat alkavat yleensä käyttää {{{{{8 {}}}}}}. {{3}} V, {{{{3}}}} V, 3. 8 V tai jopa 3. 3 V-ratkaisut. Tämä itsessään on erittäin hyvä energiansäästöratkaisu.


Chuanglian-virtalähde B-350FAY-PH-sarja on energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen LED-katodisyöttöratkaisu. Sillä on etuna korkea hyötysuhde, energiansäästö, turvallisuussuojaus, hyvä lämmönpoisto, alhaiset sähkömagneettiset häiriöt ja korkea luotettavuus. Tavallisissa katodituotteissa käytetään tarkkaa virransyötön ohjaustekniikkaa LED-merkkivalojen ja käyttöpiirien eri jännitteiden jakamiseksi tarkasti, jotta tuotteen virrankulutus säästää enemmän virtaa kuin vastaavat markkinoilla olevat tuotteet! Yhteinen katodi-LED-ajomenetelmä voi tarkasti ohjata jännitettä vähentäen samalla virrankulutusta ja vähentämällä lämmöntuotantoa, joten LEDin aallonpituus ei ajaudu jatkuvan toiminnan aikana ja todellinen väri näkyy tasaisesti! Energiankulutuksen suhteen sitä voidaan myös vähentää huomattavasti, mikä vähentää huomattavasti järjestelmän lämpötilan nousua, vähentää tehokkaasti LED-vaurioiden todennäköisyyttä, parantaa koko näyttöjärjestelmän vakautta ja luotettavuutta ja pidentää huomattavasti järjestelmän käyttöikää.