LED-näyttöteollisuus neljä suuntausta

- Dec 16, 2019-

Viime vuosina LED-näyttöteollisuuden kehitys Kiinassa on edistynyt huomattavasti sekä teknologiainnovaatioissa että tuoteinnovaatioissa. LED-näytön sovelluskentän asteittaisen laajentuessa yhdistettynä nykyiseen kehitystilaan näemme LED-näytön tulevan kehityksen ominaisuudet ja suuntaukset. Yhden silmänräpäyksessä vuosi 2019 on tullut vuoden toiselle puoliskolle. Kuten kaikki tiedämme, vuoden puoliväli on teollisuuden heikko kausi.


Markkinoiden varhaisylituotteiden ja heikon kysynnän kaltaisten tekijöiden vaikutuksesta teollisuus on toisaalta heikko kysyntä markkinoiden kylläisyyden tapauksessa, toisaalta sen on kannustettava markkinoiden kysyntää, jatkuvasti vähennettävä, sallittava voiton tarttuminen etukäteen. Ja tulevaisuuden tilauslimiitti vuoden puolivälin jälkeen johtaa väistämättä markkinoiden myynnin laskuun ...


Niiden LED-näyttövalmistajien mainostamiseen, jotka ovat säästäneet lukuisia myrskyjä, teollisuusympäristön vaikeudesta riippumatta, he jatkavat vakauttamista vuoden 2019 jälkipuoliskolla markkinoiden menetelmien ja keinojen perusteella vuoden 2019 ensimmäiselle puoliskolle.


Vienti on kasvanut


Kiinan mainostavan LED-näyttöteollisuuden päätuotteet eivät vain hallitse Kiinan absoluuttisia markkinoita, mutta myös tiettyä osuutta maailmanmarkkinoista muodostaen vakaan viennin. Kansainvälisillä markkinoilla käytävässä kilpailussa ja suurten näyttöjärjestelmien suunnittelussa kyky kehittää ja toteuttaa suurten näyttöjärjestelmien suunnittelua on parantunut huomattavasti. Tällä teollisuudenalalla on kaksi erilaista tapaa reagoida markkinoihin: ensinnäkin hintasota on edelleen kuuma, tuotteiden hinnat laskevat edelleen olettaen tuotteiden laadun varmistamisesta; Toiseksi, monille alan näytönohjaimille nykyinen vastustus high-end-markkinoille kasvaa ja kasvaa, johtavat seulontayritykset ovat tulossa entistä voimakkaammiksi, kova kilpailu markkinasegmentissä, monet valmistajat luopuvat puoliväliin, jolloin siirtymä tie vaikeaa.


Upstream ja downstream saavuttavat hyvänlaatuisen vuorovaikutuksen


Positiivinen vuorovaikutus LED-teollisuuden ylä- ja alavirran välillä: LED-sirumateriaalien, taajuusmuuttajan IC: n, ohjaustekniikan jne. Kehittämiseen perustuen LED-teollisuusketju on toteuttanut positiivisen vuorovaikutuksen ylävirran ja alavirran välillä. Uusia tuotteita ja uutta tekniikkaa on sovellettu nopeasti. Sovellus-, puolijohdevalaisimet, valaisimet ja valaistustekniikka ovat muodostaneet tietyn teknisen ja tuotantoteknisen perustan. Perinteisen suurten näyttötekniikoiden ja tuotteiden perusteella värillisten LED-näyttötuotteiden markkinaosuus kasvaa teollisuudessa vuosi vuodelta.


Teollisuuden kehittämisen standardointi, tehostaminen


LED-näyttöteollisuusyhdistyksen aktiivisen edistämisen alla monien vuosien ajan tuotekehityksellä on standardoinnin ja intensiivisen kehityksen piirteet. Standardointi ja standardisointi ovat parantaneet mainonnan johtaman näytön teollistumisen tasoa.


Teollisuusrakennetta on jatkuvasti parannettu ja rationalisoitu


Alan ammatillinen työnjako on yhä selvempi. LED-näyttösovellustuotteiden teollisuusketju on pohjimmiltaan muodostettu, ja se luo hyvän perustan alan jatkuvalle päivitykselle. Samaan aikaan työnjako ja yhteistyö erikoistuneessa tuotannossa, teknisessä kehittämisessä ja suunnittelupalveluissa heijastuvat myös teollisuuteen. Markkinoiden segmentoitumisesta ja ydinkilpailukyvystä on tullut uusi huolenaihe monille yrityksille.


Tämän vuoden jälkipuoliskolla markkinat todennäköisesti jatkavat laskuaan, ja pohjavalojen, LED-näyttövalmistajien on tarpeen oppia alentamaan markkinoiden odotusten vuotuista kasvuvauhtia, siirtämään painopistettä, vahvistamaan edelleen sisäisiä taitojaan, parantamaan jatkuvasti oma tekninen vahvuus, innovatiivinen kyky, tuotevahvuus ja tuotemerkin laajennus, markkinointi ja palvelukyky, palata alkuperäiseen ytimeen, todella löytää markkinoiden hallinnan standardi, todella kiinnittää huomiota tuotteen käyttökokemuksen ja arvon.


Monille ihmisille, jotka ovat käyttäneet LED-näyttöä viimeisen kahden vuoden aikana, tunne on, että markkinat muuttuvat nopeammiksi ja monimutkaisemmiksi. COB-pieni etäisyys, Mini LED /, Micro LED ja muut uudet teknologiatrendit on otettu käyttöön. Tässä tapauksessa monet valmistajat ovat alkaneet ottaa käyttöön uusia tekniikoita ja uusia pelejä "muuttaa painetta" ja "muuttaa muutosta" ja seurata tiiviisti markkinoita. Kysynnän muutos, ennalta ehkäisevä teknologia / tuoteinnovaatio aloitteen voittamiseksi tulevaisuuden markkinoilla.


LED-näyttöjen kokonaismarkkinat ovat muuttuneet odotettua enemmän. Tämä kaikki lisää uusista haasteista huolimatta myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tilaa. Koska kaikki innovaatiot ovat peräisin synkästä alkuvaiheesta!