LED-näyttöteollisuus kohtaa VR-teollisuuden kasvaessa sekä mahdollisuuksia että haasteita

- Nov 15, 2019-

19. lokakuuta avattiin VR: n maailmankonferenssi nanchangissa. Valtion pääjohtaja piti avajaisissa tärkeän puheen. VR-teollisuutta käsittelevä maailmankonferenssi houkutteli yli 20 provinssia, toimivalta teollisuuden ja tietotekniikan osasto, 11 akateemikkoa kotona ja ulkomailla, yli 50 kuuluisan yliopiston professori, yli 20 tunnettua asiantuntija- ja tutkijalaitosta, kymmenkunta virtuaalitodellisuusyhdistyksen kenttä, organisaatio, jolla on lähes 20 kotimaista paikallista virtuaalitodellisuusyritystä / ammattiliittoa edustavaa edustajaa, sekä yli 30 maasta ja alueelta maailman lähes 2000 virtuaalitodellisuuskentän edustajaa yritystä, yli 7000 ammatillista yleisöä .


Virtuaalitodellisuus on uuden sukupolven tietotekniikan syntetisaattori. Se tunnustetaan seuraavana informaatioteollisuuden kurssina. Globaali virtuaalitodellisuusteollisuus on siirtymässä nopeaan kasvuvaiheeseen alkuperäisestä viljelyvaiheesta. Kiinan on myös oikea aika vauhdittaa VR-teollisuuden kehitystä.


Vuoden 2019 maailmanlaajuinen VR-alan konferenssi tuo markkinoille uuden syvän integraation kierroksen VR: n ja valmistuksen välillä.


Valmistusteollisuuden linkkinä VR-teollisuuden ja LED-näytön integrointi tuo uusia kehitysmahdollisuuksia LED-näyttöteollisuudelle.


VR- ja LED-näyttöteollisuuden integrointi ei ole vain asioiden superpositiointia. Fuusiokohdan löytämiseksi näiden kahden välillä, LED-näytön tulisi integroitua paremmin VR: ään. LED-näyttöyritysten on ymmärrettävä perusteellisesti VR: n ominaisuudet. VR- ja LED-näyttöteollisuuden integrointi vaatii ensin korkeammat laitteistovaatimukset LED-näytölle, mikä edellyttää, että LED-näytöllä on teräväpiirtonäyttö. Teräväpiirtonäytön laatu voi täyttää älykkään VR-näytön. Tällä hetkellä LED-näyttöteollisuus on täydessä vauhdissa Mini LED-, Micro LED -teknologian kehittämiseksi. Näiden mikronäyttötekniikan kehitys on saanut LED-näytön hd: ksi. Ohjelmistojen kannalta 5G-, 4K-, HDR10- ja muiden oheislaitteiden tekniikoiden fuusiosovellusta ei voida erottaa mikronäytön laitteistotuesta.


VR- ja LED-mikronäytön integrointi ohjaa jatkuvaa LED-näyttöteollisuuden optimointia ja päivittämistä, ja näytön suorituskyvylle asetetaan korkeat vaatimukset. Valtio aikoo nopeuttaa "made in China 2025" -strategian käyttöönottoa tehdasteollisuuden päivittämiseksi. Tärkeänä osana Kiinan tuotantoa LED-näyttöruudun pitäisi nopeuttaa teollisuuden uudistamista, mikä on myös LED-näyttöyritysten rajattu velvollisuus.


VR-teollisuuden nousu tarjoaa sekä mahdollisuuksia että haasteita. Riippumatta siitä, kuinka LED-näyttöyritykset tarjoavat näytölle mahdollisuuden, LED-näyttöruutu on silti vain näyttöpääte, ja VR: n ja LED-näytön fuusion edellyttämä syvällinen kokemus vaatii enemmän sisällön osallistumista.


Toisaalta, koska VR on edelleen uusi asia LED-näyttöteollisuudelle, monet alan ihmiset pitävät sitä vain temppuna. Ei ole monia LED-näyttöyrityksiä, jotka todella kaivaavat syvälle VR / AR-tekniikkaa, ja niiden on silti kohdattava enemmän ongelmia, jos halutaan integroida VR / AR-tekniikka LED-näyttöruutuun.


Joidenkin LED-näyttöteollisuuden yritysten tutkiminen VR-kentällä kerää myös arvokkaampia kokemuksia seuraaville yrityksille siirtymiseksi VR-kenttään.


Lyard-ryhmä aloitti VR-alan suunnittelun vuonna 2016. Lyardin strateginen ulkoasu ja sijoitus osoittivat myös, että Lyardin strateginen visio oli oikea. VR-teollisuuden jatkuvan kypsyyden ja VR-teollisuuden kattavan myynninedistämisen myötä LED-näyttöteollisuudella on tulevaisuudessa suuremmat sovellusmarkkinat VR-alalla.


Lyard VR kokemus "kansallisesta aarteesta"


Vuonna 2017 lyard saattoi päätökseen NaturalPointin kokonaan omistaman yrityskaupan, tuomalla maailman parhaan VR-interaktiivisen tekniikan Kiinan markkinoille. Lyard käytti pääomaetuja korvatakseen VR-alan heikkoudet. Leah: n myötä VR: n tutkimuksen syventäminen leah DE VR -tuotteita on käytetty laajasti elokuvissa, animaatioissa, peleissä, simulaatiokoulutuksissa, urheilun tieteellisissä analyyseissä, lääketieteellisessä kuntoutuksessa, koulutuksessa, koulutuksessa ja teollisuustuotannossa muun muassa keinotekoisilla aloilla älykkyyttä, ja sitä käytetään laajasti miehittämättömän ilma-aluksen (uav) ohjausjärjestelmässä ja VR-tutkimuskeskuksessa ja kokemuksessa paratiisiin.


VR- ja LED-näytön yhdistelmä on rikastuttanut LED-näyttöteollisuuden näytön sisältöä.


Jatkossa, VR-teollisuuden kypsyyden myötä, millaista tapaa LED-näyttötekniikkateollisuus tutkii VR-kentällä ja millaista polkua tutkitaan, mikä on myös tärkeä ongelma, jota teollisuuden käyttäjien on ajateltava.