LED-näyttö itsenäinen mainostuskone / LED-julistekuva / näytä mainosnäyttö

- May 10, 2019-

Merkittävänä kaupunkikuvien näyttämisen, tiedon paljastamisen ja kulttuuriviestinnän välineenä LED-näyttö voidaan nähdä kaikkialla kaupungissa. Kaikenlaisten teatteriesitysten, näyttelyiden, yritysnäyttöjen ja vapaa-ajan ja viihdekenttien avulla, luovan näytön tehostaminen, luovasta näytöstä on tullut yhä kuumaa pistettä ja keskitytään suuren näytön kenttään. Tähän asti, kun edistetään uusia teknologioita ja innovaatiota valmistustasolla, led-näytöt ovat muodostaneet monia uusia kuvia: johti läpinäkyvää näyttöä, johti ruudukkoa, johti pallomainen näyttö, LED-valokaavio ja niin edelleen. Levitä Pekingin olympialaisten kiinalaisen maalausrullan avajaisseremonia purjehdusnäytöstä Guangzhoun Aasian peleihin, sitten Rio-olympialaisiin jättiläinen "pallo" ja hitaasti muuttamalla Lotus-näyttämö, LED-näyttö, uudestaan ja uudestaan käännetty perusteellisesti näytä kuva ihmisten silmissä: alkuperäinen LED-näyttö voi olla niin luova, niin kaunis! Itse asiassa LED-mainosnäyttö on paljon enemmän, katsokaamme johtavaa digitaalista luovaa LED-näyttöyritystä, Kiinan digitaalista luovaa LED-näyttövalmistajaa - Dayuanin älykäs teknologia, jolla luovan teknologian avulla voit luoda LED-näytön taidepuvun.


1. LED unelma kuutio

Kuusikulmioinen LED-näyttö on danyuanin innovaatio sisäisen LED-näytön soveltamisessa. Koko LED-näyttö koostuu kuudesta hd-sisäisestä LED-näytöstä, ja moniulotteinen näyttövaikutus saa sinut tuntemaan olosi unelmakuutioon.


Tyypillisiä tapauksia:

1. Huangshanin kaupungin näyttelyhalli on ensimmäinen 720-asteinen CAVE-panoraamakokemus Kiinassa

2. LED unelma kuutio hanke Kiinan uusi energia ekologinen tiede ja teknologia museo


2. Interaktiivinen LED-hiekka-näyttö

Led-näytön monipuoliset sovellukset ovat sekä korkeita että hienoja! Näytön ja digitaalisen hiekka-pöydän täydellinen yhdistelmä vastaa työpöydän luontoa!

Tyypillinen tapaus: ganzhou-kaupunkisuunnittelumuseo.3. Pallomainen LED-näyttö

Yuanin älykkäät tech-pallomaiset LED-näytön tuotteet (360 °: n näkökulma, LED-pallo-näyttö voi pelata videomainontaa, tuotemerkin julkisuutta, myös koristevalaisimena, P3-pallomainen LED-näyttö on pääasiassa käytössä museossa, tiede- ja teknologiamuseossa, business-salissa , näyttelyhalli ja muut paikat.


4. Läpinäkyvä lieriömäinen LED-näyttö

Sitä voidaan käyttää ostoskeskuksessa, korujen kaupassa, laskurissa, näyttelykeskuksessa ja muilla aloilla


5. LED-lieriömäinen näyttö

Päivittäisen älykkään teknologian LED-sylinterinäyttö ottaa käyttöön hd-LED-näyttötuotteita, joilla on vakaa toiminta, herkkä näyttö ja hd-näyttövaikutus, jonka voidaan sanoa olevan erittäin järkyttävää.

Tyypillinen tapaus: Libanonin ABC-ostoskilven LED-sarake.


6. LED-näyttö puussa

Danyuanin älykkään teknologian puun LED-näyttö on LED-moduulin muodostama puu, joka sisältää ääntä, varjoa, valoa ja sähköä, kudottua, monipuolista ja kolmiulotteista LED-näyttöä korkean teknologian keinoin. Sitä käytetään laajalti näyttelyiden suunnittelussa, digitaalisen keskustan näyttelytilassa, ostoskeskuksessa ja muissa paikoissa.


7. Interaktiivinen lattialaattojen näyttö

Dayuanin älykkään teknologian LED-interaktiivinen lattialaatanäyttö on suunniteltu erityisesti maapallon näyttöön. Se on suunniteltu erityisesti kantavaan, suojaavaan suorituskykyyn, sumua kestävään suorituskykyyn, lämmöntuotannon suorituskykyyn ja muihin indikaattoreihin, jotta se voi sopeutua korkeaan intensiteettiin, pitkäaikaiseen käyttöön ja vähentää huoltoa.


8.LED pyörivä mekaaninen näyttö

Päivittäisen älykkään teknologian LED-pyörivien koneiden näytön koko rakenne on muotoiltu kolmion sarakkeeksi, ja keskimmäinen näytön osa koostuu kolmikerroksisesta LED-laatikosta, jossa on kolme kerrosta. Pyörivän järjestelmän ohjauksessa kolme LED-näyttöä toimivat yhteistyössä keskenään, ja pyörivä toiminta sovitetaan yhteen videonäytön kanssa. Yhdeksän pientä LED-näyttöä kolmella puolella voi toistaa videota yksin tai yhdistää kolmeen videonäyttöön tai liittää integroidun videonäyttöön. Dynaamisen näytön ja videonäytön täydellinen yhdistelmä tuo ihmiset järkyttävään visuaaliseen vaikutukseen ja edistää tehokkaasti ulkomainonnan viestintää.


9. LED-ruudulla näkyy vesiputous

Daiyuanin älykäs teknologia LED-vesiputousnäyttö tuo vesiputken toimistoon, ja ultra-teräväpiirtoinen LED-taustaseinä tuo luonnon henkeä


10. LED-näytön portaat

Päivittäisen älykkään teknologian LED-porrasnäyttö ottaa käyttöön kiinteän ja kestävän alumiiniseoksen rakenteen, ja hartsimaskin, jolla on suuri kulutuskestävyys, tekee siitä suoraan maanpinnalle. Integroidulla suljetulla suunnittelulla se on saanut IP65-suojausluokan sertifioinnin; Nopea irrotus modulaarinen rakenne tekee asennuksesta ja huollosta helppoa. Tämä tuote, jossa on kangshuozhanin virtuaalisen ohjelmistotekniikan ja interaktiivisen ohjelmistoteknologian sovellus, voi käyttää erittäin tehokasta käyttöä, mikä luo poikkeuksellisen erinomaista vaikutusta. Tällä hetkellä tuotetta käytetään pääasiassa baareissa, klubeissa, teattereissa, teattereissa, näyttämöjuhlissa ja muissa viihde- ja iltajuhlatilaisuuksissa.


11. Kolmiomainen LED-näyttö

Hajautettu skannaus ja modulaation suunnittelu toteutetaan järjestelmän vakauden ja luotettavuuden parantamiseksi. Näytä tuotemalli: PH2.5 PH3 PH4, PH5, PH6 ja muu pikseliputki. Rikkaat värit ja monipuoliset näyttötilat (grafiikka, teksti, 3d, 2d-animaatio, TV-kuvat jne.). Ainutlaatuinen ulkonäkö (timantti-ruutu, W-muotoinen ruutu, rubikin kuutio, VVV-näyttö, kuusikulmainen näyttö jne.) Voidaan räätälöidä sivuston koon mukaan.


12.LED sisäinen ja ulkoinen pyöreä LED-näyttö

LED-valokaaren yleisön kattavuus kahdelle tai jopa kolmelle tai neljälle, korkein kattavuus jopa 360 °, ei kuollut Kulmayleisön kattavuus, kaarimoduuli voi täydellisesti yhdistää kaksi kappaletta LED-litteän paneelin yhteenkuuluvuutta, laajentaa yleisön kattavuutta, parantaa asiakkaan arvoa mainontaan. Paranna rakennuksen yleistä kauneutta LED-valokaarinäytöllä, joka on integroitu paremmin itse rakennukseen, parantaa LED-näytön yleistä kauneutta ja houkuttelee silmämunia.


Tyypillinen tapaus: huizhou baiyu elokuva P6 rengasmainen näytön projekti


13. Yhteenvetona

On väistämätöntä, että LED-luova näyttö siirtyy kulissien takana olevasta markkinarakoista näyttämön edessä olevaan massamarkkinoihin, ja LED-luovan näytön standardointi ja teollistuminen ovat myös väistämätön trendi. Standardoitu edullinen LED-luova näyttö on avain markkinoiden avaamiseen. LED-luovan näytön standardointi on yritystuotteiden standardoitu tuotanto ja esteettömät yhteydet yritysten välillä, mikä muodostaa täydellisen ekologisen ketjun. Piste on yritys omien etujensa, ratkaisujen tai moduulien tai ohjausjärjestelmien mukaan, tuotteiden tutkimus ja kehittäminen, kuten moselle-ohjausjärjestelmä, mingxingguang-moduuli. Esteettömän yhteyden toteutumisen jälkeen loppukäyttäjät voivat luoda omituisen maailman omien luovien tarpeidensa tai erän kopion tai luonnonvaraisen mielikuvituksen mukaan. Luovan suunnittelun persoonallisuus, jonka suunnittelija on tehnyt luovaksi LED-näytöksi, kuten musiikiksi, maalaukseksi julkisiksi taideteoksiksi, suuret yuanin älykkäät luovat perheet pysyvät mukana taiteen kehityksessä, monien vuosien kerääntymisessä ja luovien LED-näyttötekniikoiden kehittämisessä. monet kekseliäs luovuus LED-näyttöratkaisu, voitti markkinat ja käyttäjät ovat laajalti tunnustettuja, sen tuotteita käytetään laajasti museossa, suunnittelussa, tiede- ja teknologiamuseossa, yrityksessä sekä kaupallisessa ja monissa muilla aloilla. Luovan LED-näyttömarkkinoiden laajentumisen myötä dayuanin älykäs tulee jatkossakin tarjoamaan etujaan teknologiassa ja tutkimuksessa ja kehityksessä, kehittää yhä luovempia teollisia sovellusratkaisuja, luo edelleen näyttöarvoa käyttäjille ja tulee johtavaksi tuotemerkiksi luova LED-näyttö Kiinassa.