LED-näytön energiansäästöteknologian päivitys on avain

- Aug 22, 2019-

"Energian säästö ja päästöjen vähentäminen" tarkoittaa energiansäästöä ja energiankulutuksen vähentämistä. Tärkeänä osana teollisuutta LED-näyttöteollisuuden "energiansäästö" on myös aihe, johon LED-näyttöjen valmistajat ovat kiinnittäneet huomiota.


Tällä hetkellä monet alan LED-näyttöyritykset osallistuvat energiansäästön ja päästöjen vähentämisen tutkimukseen, kehittämiseen ja tuotantoon. Tällä hetkellä eräät markkinoilla olevat energiansäästö LED-näytöt parantavat pääasiassa energiansäästövaikutusta parantamalla virtalähdettä, mikä on herättänyt monien kuluttajien huomion ja antanut heille melko korkeat odotukset.


Tämä tapa alkaa virtalähteestä. Ensinnäkin, olemassa oleva LED-näyttö käyttää suoraan puolitillan tai täysisillan korkeahyötysuhteista kytkentävirtalähdettä, ja synkronisella korjauksella on merkittävä energiansäästövaikutus. Toinen tarkoitus on vähentää virtalähteen jännitettä niin pitkälle kuin mahdollista vakiovirran ohjaamalla IC: llä ja saavuttaa parempi energiansäästövaikutus erillisellä virtalähteellä punaisen, vihreän ja sinisen putken ytimen kautta. Tämän epästandardin jännitesyötön ja uuden tekniikan sovelluskustannukset ovat tietysti nousussa. Näyttöaseman IC: stä energiansäästö ei ole ilmeistä, taajuusmuuttajan vakiovirran paine-eron pienentäminen tuo uusia ongelmia, mukaan lukien kustannukset. Osa IC-yrityspropagandaa ajaa energiansäästösuunnittelua, ei ole muuta kuin myyntistrategia.


Sitten, mitä energiansäästöä LED-näytön virran käytön lisäksi on, mitä on parempia tapoja saavuttaa LED-näytön energiansäästö?


Verrattuna muihin perinteisiin mainontamenetelmiin, LED-näytöllä on oma energian säästämisen ja ympäristönsuojelun "halo" --LED-näytöllä on kirkkauden itsesäätötoiminto. Siksi toinen näkökohta on saavuttaa energiansäästötavoite säätämällä LED-näytön kirkkautta.


LED-näytöt itse käyttävät valoa säteileviä materiaaleja, jotka ovat energiatehokkaita. Koska ulkona näytön pinta-ala on yleensä suuri, suuri kirkkaus, virrankulutus on silti suuri. LED-näytön ulkoilmanäytössä, koska ympäristön valoisuus muuttuu suuresti päivän ja yön välillä, LED-näytön kirkkautta on kuitenkin vähennettävä yöllä, joten kirkkauden itsesäätötoiminto on erittäin välttämätön.


Koska LED-näyttö itsessään on luonnollista energiansäästömateriaalia, mutta todellisessa sovellusprosessissa näyttöalue on yleensä suuri, toistuva aika ja korkea kirkkauden toisto, virrankulutusta ei pidä aliarvioida. Ulkomainonnan sovelluksissa LED-näytölle aiheutuvien kustannusten kattamisen lisäksi sähkölasku kasvaa geometrisesti laitteiden käytön myötä. Siksi vain tekniikan parantaminen voi ratkaista tuotteiden energiansäästöongelman.