LED-näyttöhaasteet ja muutos vuonna 2021, osa 1

- Feb 24, 2021-

Kun epidemia on vähitellen hallinnassa, maailmantalous elpyi vähitellen epidemiaa edeltävälle tasolle, LED-näyttöjen sovellusteollisuus loistaa laajemmassa vaiheessa. Mitä haasteita ja käännekohtia teollisuus kohtaa vuoteen 2021? Kuinka LED-näyttöpäätemarkkinat ja toimitusketju murtavat itserajoitukset kanavanmuutoksen, voittomarginaalin supistumisen, jatkuvan tuotesegmentoinnin ja nopeutetun tuotemerkin monipuolistamisen aikakaudella?


Vuonna 2020," musta joutsen" uuden kruunutaudin häiriö häiritsi aiemmin rauhanomaista maailmaa. Offline-sosiaalinen vuorovaikutus on keskeytetty, koulut suljettu, teollisuus suljettu, ja kaikki&# 39: n sosiaalisen elämän osa-alueet häiritsevät tätä GG: n musta joutsen GG: tä. Heistä globaali talous kärsi kovaa, myös LED-näyttöjen sovellusteollisuus vaikuttaa väistämättä. Kotimaisen ja kansainvälisen kaksinkertaisen syklin uuden kehityskuvion mukaan LED-näyttöön liittyvät yritykset mukauttavat nopeasti strategiansa tuotteissa, kanavissa ja muissa näkökohdissa ja reagoivat aktiivisesti epidemian uuteen normaaliin.


Katsaus vuoteen 2020, asiaankuuluvien virastojen tietojen mukaan, maailmanlaajuinen LED-markkina-arvo vuonna 2020 on noin 15,127 miljardia Yhdysvaltain dollaria (noin 98,749 miljardia yuania), mikä on noin 10,2% vähemmän kuin vuosi sitten; LED-kiekkomarkkinoiden kapasiteetti oli noin 28,846 miljoonaa yksikköä, laskua noin 5,7 prosenttia edellisvuodesta. Niistä Kiinan&# 39: n LED-näyttölaitteiden vuotuisen tuotannon arvon odotetaan laskevan 18 prosenttia 35,5 miljardiin yuaniin.


Kasvavana teollisuutena LED-näyttöjen sovellusteollisuuden kehitys riippuu pääasiassa LED-näyttötekniikan kehityksestä, uusien tuotteiden lanseeraamisesta ja saavutettavien palvelujen laadusta. Huolimatta epidemian valtavasta vaikutuksesta markkinoihin, teollisuuden perustekijät pysyvät vakaina ja yleinen suuntaus on positiivinen.


Vaikka epidemiakriisiä ei ole poistettu kokonaan, mutta Kiinan&# 39: n talous on asteittain elpymässä, myös LED-näyttöjen sovellusteollisuus on edennyt tasaisesti. Vuonna 2020 Kiinan&# 39: n LED-näyttöteollisuudella on ristiriitaisia ​​tunteita uuden maailmanepidemian ja kansainvälisen ympäristön kahden vaikutuksen alaisena. Olemme iloisia nähdessämme, että yrityksemme on edistynyt hyvin pienen äänenvoimakkuuden, Micro / Mini LED- ja HD-videoiden alalla, ja kehitystilat kussakin markkinasegmentissä kasvavat edelleen. Huolestuttavaa on, että taudinpurkaus on johtanut GG-ketjun katkaisuun; toimitusketjun kriisi, jossa raaka-aineiden ja sirujen hinnat vaihtelevat ja toimitusajat pitenevät.


Yhdistä enemmän loppukäyttäjiä

Mitkä ovat Tier 1 -markkinoiden kasvun veturit vuonna 2021, ja mitkä ovat toimittajien menetelmät ja keinot kasvun hakemiseksi? On kaikkien LED-näyttövalmistajien ensisijainen tavoite. Tällä hetkellä koko toimialan kehityssuunta on jättimäinen ja oligarkkinen osakemarkkinoiden kilpailu. Ainoa markkinoiden kasvuvoima on loppukäyttäjiltä. Kuka pystyy ensin yhdistämään useampia loppukäyttäjiä, voi murtautua ongelman läpi, ja tämä edellyttää, että LED-näyttöjen valmistajat suorittavat kanavien optimoinnin ja päivityksen ensin.


Kokenut GG-lausunnon; temperamentti" Vuoden 2020 epidemian jälkeen LED-näyttöteollisuuden kanava ei ole enää yksinkertainen" offline-kanava voitti" ;. Monet LED-näyttöyritykset ovat kouluttaneet, kehittäneet ja vakiinnuttaneet kanavan vallihaudan monta vuotta aikaisemmin, ja offline-jälleenmyyjäjärjestelmä on uuden sopeutumisen edessä - online- ja offline-integraatiosta on tullut todellisuutta.


Kuinka monille perinteisille LED-näyttöliikkeille voidaan kuitenkin integroida paremmin verkkokanavat ja päivittää myymälöiden ostokokemusta ja myynnin jälkeistä palvelua olettaen, että ylläpidetään vakaa offline-suorituskyky ja kestävä toiminta? Alkuvaiheen valmistajille on myös suuri haaste, kuinka taata jälleenmyyjäryhmän vakaus ja kestävyys kanavien pirstoutumisen ja moninapaisen erilaistumisen taustalla.


Tuotteen säätö ja räjähdys

Kahden viime vuoden aikana kaikenlaiset uudet tuotteet LED-näyttömarkkinoilla ovat kokeneet kierroksen GG-tarjouksia; korkea avoin ja matala GG-hinta; monisokkikuvio. Yksinkertaisesti sanottuna huippuluokan muutos, kuten pilvi ja sade, ei pian kuulu; Kierros korkealaatuisia alhaisen hinnan vuorovesi, suuri määrä korkean hinnan bannerituotteita, jotta voittaa useita käyttäjiä silmämunia.


Nykyisessä monipuolisen kulutuksen tilanteessa tuote ei ole vain yksinkertainen tekninen iterointi ja toiminnallinen innovaatio, vaan askel eteenpäin. Se on tarjota hyvä tuote, jonka ihmiset eri tasoilla, erilaisilla tarpeilla ja erilaisilla tuloryhmillä todella haluavat, ei vain alhaiset hinnat. Tämä ei ole teknisen innovaation testi, vaan kattavan vahvuuden käsitys. Siksi kuinka LED-näyttötuotteiden iterointi ja innovaatiot mahdollistetaan skenaarioiden avulla vuonna 2021, olipa kyse kannan korvaamisesta tai uudesta kysynnästä, on testin monien LED-näyttöyritysten R&-vahvistimelle; D: lle ja innovaatiovoimalle. .