LED-näytön haasteet ja täyskäännös 2021-osassa kaksi

- Feb 24, 2021-

Brändin jatko-ositus ja paikannus

Täysi luokka, monimerkkinen, eriytetty hallinta, tämä on monien LED-näyttövalmistajien toiminnan nykyinen standardointi. Pääasiassa jotta valtavirran kuluttajaryhmät ovat viime vuosina jatkuvasti eriytyneet markkinoilla, edustavinta on se, että kiinnostuksen kehä on yhä ammattimaisempi, yhä segmentoituvampi.


Jos sanomme, että koko luokan asettelun on määrä vastata monien kuluttajien integraatio- ja integrointitarpeisiin, jotta he voivat nauttia kätevämmään ja tehokkaampaan tuotekokemukseen. Niin monet brändin segmentointi, on löytää eri tasoilla, eri talouden tasoilla, eri tuotteita tavoitella asiakkaiden segmentointitarpeita. Siksi, miten löytää kohdekäyttäjiä, miten saavuttaa tarkka tuotemarkkinointi ja markkinointi. Nämä haasteet määrittävät suoraan monien valmistajien kyvyn toteuttaa vuonna 2021.


Talviolympialaiset toivat uuden käänteen

Kiinalaiset LED-tuotteet tunnettiin ensimmäisen kerran maailmalla Pekingin olympialaisissa 2008, ja ne ovat olleet suosittuja kaikkialla maailmassa siitä lähtien. Pekingin vuoden 2008 olympialaisten jälkeen Kiinan LED-näyttöteollisuus on edennyt nopean kehityksen vaiheeseen synnyttäen tai viljelemällä suurta määrää näyttöyrityksiä. 14 vuoden kehityksen jälkeen Kiinan LED-teollisuuden tuotosarvo on maailman ensimmäinen. Kiinan LED-näytön markkinaosuus maailmassa on noussut 85 prosenttiin, ja jotkin yritykset kasvavat kansainvälisillä markkinoilla.


On selvää, että Pekingin vuoden 2008 olympialaisissa on saavutettu paljon LED-näyttöyrityksiä, mutta ne ovat myös synnyttäneet uusia liiketoimintamuotoja. Olympialaisten kautta Kiinan LED-näyttösovellusteollisuus käänsi trendin ja otti johtoaseman finanssikriisin vaikutuksista.

image

Vuoden 2008 olympialaisten upean ulkonäön ja näytön kautta Kiinan LED-näyttösovellusyritykset ovat lähteneet maasta yhä enemmän kansainvälisissä suurissa tapahtumissa ja toiminnoissa tarjoamaan tärkeitä LED-näyttölaitteita. Olympialaiset ovat avanneet kiinalaisille LED-näyttösovellusyrityksille mahdollisuuden päästä kansainvälisille markkinoille, jolloin yhä useammat kiinalaisteiset LED-näytöt kukkivat kansainvälisillä markkinoilla.

image

Talviolympialaisten ja paralympialaisten lähestyessä pääpaikkojen rakentaminen on saatu päätökseen. Sopimuksen mukaan tänä vuonna on kyse siihen liittyvistä laitteista, kuten LED-näyttöjen keskitetystä asennus- ja käyttövaiheesta. LED-näyttösovellusyrityksillä pitäisi olla hyvä mahdollisuus tänä vuonna, mutta ne voivat myös käyttää tätä tilaisuutta johtaakseen alan pois kaukalon epidemiavaikutuksista.


Monet yritykset ovat jo pitkään tähdänneet Pekingin talviolympialaisten ja paralympialaisten liiketoimintamahdollisuuksiin, jotka ovat valmiita hyödyntämään tätä suurta kokousta antaakseen täyden pelin kotiedulle, jatkaakseen Pekingin vuoden 2008 olympialaisten kunniaa, antaakseen jälleen kerran maailman hurrata Kiinan LED-näytölle, käyttää myös tilaisuutta kääntääkseen alan laskusuhdanteen viime vuoden epidemiatilanteen jälkeen.


On odotettavissa, että vuoden 2022 talviolympialaiset ja paralympialaiset, LED läpinäkyvä näyttö, todennäköisesti näkyvät jatkossakin. Lattiaruudun näyttö, luova näyttö, on huomion kohokohta. MINI /Micro LED- ja 5G+8K-teknologioiden kehityksen myötä talviolympialaiset korkean teknologian sovellusten näyttämönä edistävät edelleen asiaankuuluvien teknologioiden kypsyyttä ja soveltamista. Lisäksi saatamme nähdä joidenkin salassa pidettyjen pimeiden teknologioiden paljastumisen.


Sovellusskenaarioiden laajenemisen myötä ihmisillä on yhä korkeammat vaatimukset ulko-LED-näytölle, ja LED-näyttötuotteet, kuten läpinäkyvä näyttö, säleikkönäyttö ja paljaalla silmällä oleva 3D-näyttö, monipuolistuvat kokoaan. Vuoden 2021 edessä on vielä paljon epävarmuuksia, mutta mahdollisuuksia on nähtävissä esimerkiksi 5G:n, uuden infrastruktuurin ja erittäin teräväpiirtoisten markkinoiden markkinoilla. Tässä suhteessa LED-näyttöyritysten on seurattava teknologian kehitystä, kiinnitettävä huomiota markkinoiden muutoksiin, jatkettava alan syventämistä, tehtävä erikoistuneita, tehtävä hyvää työtä tuotepalveluissa, saman pitäisi muuttua, vastata tuntemattomiin haasteisiin.