LCD-, DLP-, LED-näyttökilpailu on vauhdittanut digitaalisten ulkoilumarkkinoiden kasvua

- Jul 16, 2020-

Muutama päivä sitten asiaankuuluvat tiedot osoittivat, että seuraavien neljän vuoden aikana digitaalisten opasteiden näyttömarkkinoiden yhdistetty vuotuinen kasvuvauhti saavuttaa 18,2%, josta LED-näytöt ja LCD-näytöt edistävät markkinoiden kasvua, ja suurin kasvu tapahtuu vähintään 65 tuumaa. Näyttöruudulla tutkimukset osoittavat, että vuoteen 2019 mennessä yli puolet julkisen näytön markkinoiden tuloista tulee suurista näytöistä.


Viime vuosina pienikokoisten LED-merkkivalojen teknologinen kehitys on kypsynyt vähitellen, ja yritykset ovat tuoneet markkinoille omat pienikokoiset LED-tuotteet, mikä on johtanut kiristyvään markkinoiden kilpailuun. Digitaalisten opasteiden käyttökentän jatkuvan laajentamisen myötä jotkut yritykset ovat nähneet pienten sävelten merkkivalojen valtavan potentiaalin digitaalisten opasteiden markkinoilla ja ovat investoineet tähän, muuttamalla digitaaliset opasteet tärkeäksi taistelukenttäksi pienten sävelten kilpailuun LEDit sovelluskentässä.

mmexport1573006925093


Perinteisesti digitaaliset opasteet tarjoavat laajassa merkityksessä näyttöpäätteitä, jotka julkaisevat tietoja tai tuotemainoksia julkisissa paikoissa. Tällä hetkellä näitä tuotteita käytetään pääasiassa ”sisäkäyttöön”. Sisätiloissa käytetään pääasiassa LCD-näyttötekniikkaa korkean resoluution, herkkien värien, vakaan tuotteen suorituskyvyn ja helpon asennuksen ja ylläpidon takia. Koska" ulkona" erityisessä käyttöympäristössä, tuotteelta vaaditaan korkea kirkkaus, suojaus ja kestävyys.OMDIA&# 39: n" Digital Signage and Professional Displays Intelligence Service" seurantaraportin mukaan sisätilojen digitaalisten opasteiden markkinoiden kasvunopeus vuonna 2019 alkaa hidastua, ja Omdia ennustaa sisätiloissa käytettäviä tuotteita, lukuun ottamatta interaktiivisten tablettien (IFP) kosketusta kosketustoiminnolla. Näyttötuotteiden lisäksi se hidastuu edelleen vuonna 2020 ja lähivuosina. Digitaalisten ulkokilpailujen kysyntä markkinoilla kuitenkin kasvaa.


Digitaaliset opasteet, kuten uusi mediakonsepti, ovat vieressä sanomalehdissä, radiossa, televisiossa ja Internetissä, ja sitä kutsutaan viidenneksi mediaksi. GG-tarjous; Digitaaliset opasteet ovat pääosin multimedia-audiovisuaalinen järjestelmä, joka julkaisee joitain tietoja näytön terminaalien kautta julkisissa ulkotiloissa, kuten hallituksissa, yritysrakennuksissa, pankkien yksityisissä verkoissa, yrityshalleissa, kuljetusteollisuudessa, suurissa ostoskeskuksissa, hotelleissa ja muissa paikoissa, joissa on suuri ihmisvirto. Digitaalisten opasteiden avulla voidaan levittää vastaavaa tietoa tietylle ihmisryhmälle tiettynä ajankohtana tiedon levityksen, mainonnan ja laajentavan vaikutusvallan saavuttamiseksi.


COVID-19 on tehnyt vuodesta 2020 käännekohdan koko teollisuudelle ja uudet mahdollisuudet digitaalisten opasteiden tuotteille ulkokäyttömarkkinoilla. Nestekidenäyttötekniikan jatkokehityksen vuoksi erittäin kirkkaiden tuotteiden kustannukset ovat edelleen laskeneet. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla suurin osa digitaalisten opasteiden valmistajista on kiinnittänyt huomiota ulkomarkkinoihin. GG-tarjouksen julkiset näytöt ja kyltit; tai GG-quot; puolivälissä ulkona oleva" sovellukset, joiden vaaleus ylittää 1000nit. Näyttötuotevalikoima kasvaa tasaisesti, pääasiassa kuljetusalalla (linja-autoasemat ja muut maanpäälliset kuljetusalustat), ja nopeasti kasvava itsepalvelutilausten näyttö pikaruokakaupan (QSR) vähittäiskaupan sovellusskenaarioissa. Yllä olevien näyttötuotteiden on toimittava pitkään monimutkaisessa ympäristössä, niiden on yleensä oltava enemmän kuin 1 000 nit, ja niiden on säädettävä kirkkaus itsenäisesti ympäristön valon mukaan; kaiken sää (24/7); sopeutua korkean lämpötilan muutoksiin, säädä koneen lämpötila itsenäisesti; kolme suojausta (vedenpitävä, pölytiivis, anti-törmäys) ja muut ominaisuudet.


Erittäin kirkkaana näyttöpäätteenä LED-näyttöruudut ovat pienentyneet pisteviivalla ja näytön koko on pienentynyt viime vuosien asteittaisen hintojen laskun perusteella, mikä on vaikuttanut voimakkaasti digitaalisten opasteiden näyttömarkkinoihin ja on tulla ryhmäksi tummia hevosia tällä alalla.