Sisäpienen pienen piston kiinteä LED-videonäyttö Kaupallinen kauppa on jo trendinä

- Jan 25, 2019-

Pienikorkean kiinteän LED-videonäytön tuotteet ovat tunkeutuneet vähitellen sisätilojen kaupallisiin markkinoihin, ja myös uusia hakulomakkeita on syntynyt. Terävyyden lisääminen tekee läheisyysnäytöstä todennäköisemmän. Sisäpieninen pientä kiinteää LED-videokuvaa Näytä kaupallinen kehitys on jo suuntaus.

Tällä hetkellä high-end-kaupat ovat alkaneet käyttää pienimuotoista kiinteää LED-videonäyttöä tuotemainosten lähettämiseen, ja jotkut valmistajat ovat käynnistäneet vastaavia vähittäiskaupan ratkaisuja ajoissa. Niistä LED-julisteiden näytöt ovat ensimmäisiä, jotka tulevat massatuotannosta valmistetuista massatuotteista; Tapahtuman aikana pienikokoinen kiinteä LED-videonäyttö on suositumpi, ja siinä on kirkkaat, tasaiset ja teräväpiirtoiset näytön tehosteet, jotka täydentävät auton ilmakehän tuotekuvaa. Vaikka se ei sovellu pitkän aikavälin katseluun, korkeat käyttökustannukset ja muut ongelmat haittaavat koulutusmarkkinoita pienillä pisteillä, kiinteän LED-videonäytön valmistajien nykyinen aktiivinen asettelu suurten konferenssitilojen lisäksi. käyttötarkoitus luentosalit ja muut paikat, virtuaalisen simulointilaboratorion kehittäminen, älykäs luokkahuonejärjestelmä jne. ovat kaikki valmistajien pyrkimysten suunta.

Rakenteellisten etujensa vuoksi ei ole vaikea valmistaa kaarevia LED-videonäyttöjä, joissa on erilaisia muotoja, kuten kaarevia pintoja ja 90 ° taitoksia, mikä tekee pienikorkeudesta kiinteän LED-videonäytön sopivammaksi kaupalliseen näyttöön kuin muut näyttötuotteet. Erinomaiset näytön vaikutukset yhdistettynä lisääntyneeseen tuotantokapasiteettiin ja alhaisempiin tuotehintoihin, pienikokoiset kiinteät LED-videonäyttötuotteet tulevat yhä rohkeammin kehittämään sisäistä kiinteää LED-videonäyttöä.