Vuonna 2020 LED-näyttöyritysten on toimittava nopeammin kuin muutos

- May 18, 2020-

Kaikki LED-näytön turvalaitteet eivät saa aliarvioida epidemian vaikutusta ja vaikutusta teollisuuteen. Pinnalla tämä epidemia suoraan esti LED-näytön lähettämisen tietyn ajan kuluessa, mikä esti kuluttajien kysynnän, erityisesti ulkomaankaupan, räjähdyksen; Itse asiassa huolestuttavimmat valmistajat ovat koko teollisuuden kaupallisia menetelmiä, markkinointimalleja, vähittäismyyntikanavia, ja miten muutokset kuluttajien kysynnässä pysyvät mukana ja kiinni muutoksia? Näyttöyritykset voivat aloittaa näistä kolmesta näkökohdasta.

image

Tuoteinnovaatio: Vain Hardcore Power voi voittaa "Kevät"


Uusista tuotteista, kuten Micro LED ja Mini LED-televisiot uusi visuaalinen kokemus näkyy maailmanlaajuisten valmistajien CES 2020 Yhdysvalloissa Alaska International Consumer Electronics Show (CES 2020), että kotimaan näytön yritysten johti Liad nopeuttaa Micro / Mini LED layout, puhkeaminen maailmanlaajuinen epidemia, ei vaikuta suurten näytön yritykset aloittaa tämän Micro / Mini LED "kortti taistelu". Ja tämä myös epäsuorasti osoittaa, että vaikka markkinat ovat tilapäisesti "jäädytetty", koska epidemia, teknologinen innovaatio ei pysy paikalla. Kriittisempiä hetkiä, jotka voivat estää teknologisen korkean pohjan ja joka johtaa tulevaisuuden markkinoita .

Led-näyttöteollisuuden teknologisen innovaation edetessä "ei kenenkään maa-alue" -ohjelmaan yhä useammat näyttöyhtiöt ovat alkaneet katsoa innovatiivisia silmiä tuotteiden ja sovellusten innovaatioihin. Kun energiansäästö on esimerkiksi, vaikka teollisuus on toistuvasti osoittanut vihreä ja ympäristönsuojelun kehityksen suuntauksia vuosien varrella, palaute terminaalimarkkinoilla on aina ollut "ukkonen ja rankkasade", ja vasta "yhteinen negatiivinen näyttö" tuli suosittu, että markkinat tunsivat edut LED-näyttö energiansäästöä. Lisäksi on älykäs LED-näyttö. Viime vuosina ohjausjärjestelmän asteittainen optimointi on tehnyt LED-näytön loppukäyttäjien toiminnasta yhä enemmän "hölmöä", mikä osoittaa myös trendiä ja suuntausta LED-näyttömarkkinoilla vuonna 2020 ja tulevaisuudessa. Trendit, monipuolinen kysyntä kutemaan enemmän yksilöllisiä luokkia.


Markkinointimalli: Uuden luokan markkinointimenetelmät lisäävat uutta kulutusta


Tällä hetkellä led-näyttötuotteiden lyhyt videomarkkinointimalli on tunkeutunut hiljaa alaan. Epidemian aikana eri kaupungit sytyttivät maamerkki-LED-näytön piristääkseen lääketieteen työntekijöitä! Hurraa Wuhanille! Hurraa Kiinalle! Lyhyt video näytön ... Screen yritykset ovat alkaneet kokeilla uusia markkinointimenetelmiä, kuten "online-tuotteen lanseeraus", "dealer conference", "technical sharing meeting" live broadcast, jne., yrittää tuoda uusia vaikutteita tuotemerkin ja maineen. Ja tämä muuttuu tulevaksi yksiköksi ja määräksi hienovaraisesti.


Samaan aikaan epidemia sai meidät ymmärtämään, että Internet-aikakausi vaatii kaksi online-ja offline "jalat" kävellä vakaasti ja tarpeeksi nopeasti! Verkkokanavien rakentamisessa ja optimoinnissa asiakkaat voivat tunnistaa yhden tuotteen lisäksi myös näyttöyhtiöiden logistiikan kuljetus- ja huoltopalvelut, skenaarioratkaisujen vahvuus ja brändin uskottavuus ovat luotettavia jne. Lisäksi meidän on myös mietittävä, miten nopeasti toteuttaa integrointi online-ja offline-myyntikanavia, nopeuttaa myynnin jälkeistä optimointia, ja edistää brändin vahvuuden parantamista.


Älykäs valmistus: ainoa tapa LED-näyttöyritysten asetella tulevaisuutta


Älykkyyden aikakaudella sitä suurempi on yrityksen informatoinnin, automaation ja digitalisaation aiheuttama tuotannon tehokkuus, sitä vähemmän negatiivinen vaikutus tuotantoon. Itse asiassa viime vuosina Kiinan LED-näyttöteollisuus on jatkuvasti edistänyt älykkään valmistuksen muutosta ja parantamista. Vaikka prosessi on hidas, vaikutus on merkittävä. Tässä erityisessä vaiheessa, toistaiseksi teollisuus ei ole nähnyt selvää "työvoimapulaa."


Epidemian aikana kustannusten vähentämiseksi ja kassavirran varmistamiseksi monet valmistajat voivat toteuttaa useita toimenpiteitä, kuten irtisanomisia, myynninedistämiseen tarkoitettuja varastojen poistoja ja niin edelleen. Samaan aikaan, "työvoimapula" vuoden alussa pahentaa nousutyövoimaa, mikä voi johtaa uuteen kierros muutoksia ja muita ilmiöitä, jotka pakottavat LED-näyttö yritykset nopeuttamaan muutosta ja parantamista tehtaan älykäs valmistus. Ammattilaisten analysoima: Älykkäillä valmistusyrityksillä on vakaammat tuotanto-odotukset ja epidemia nopeuttaa teollisuusautomaation muutosta pääkonttoriyrityksissä.


Epidemiatilanteessa monien LED-näyttövalmistajien käyttöpaine on kasvanut jyrkästi, ja se myös valaisee kaikkia: teollisuusympäristö ja markkinaympäristö kokevat uuden muutoskierroksen ja uusia muutoksia! Tältä osin voimme ja meidän on nyt suunniteltava eteenpäin, että keskitymme markkinoiden lanseeraukseen ja kulutuksen avaamiseen, mutta kiinnitämme huomiota myös tämän epidemian aiheuttaman LED-näyttöteollisuuden toimintatavan, vähittäismyyntikanavien ja kulutusmenetelmien muutoksiin. Seuraavien 1-3 vuoden aikana alan muutostrendi on löytänyt uuden raidan aktiivisesti räjähtämään. Vain tällä tavoin voimme tarttua kaikkiin mahdollisuuksiin, joita teollisuuden sopeutus ja kulutuksen päivitys tuovat!