Valtavat markkinat ulkona oleville suurille digitaalisille opasteille

- Feb 28, 2021-

Ulkomainonta on tärkeä osa kaupunkimaisemaa, joka vastaa kaupungin&# 39: n kuvan käyntikorttia. Tietotekniikan ja älykkyyden kehittyessä laajamittaiset digitaaliset opasteet korvaavat vähitellen muut tyypit, kuten valolaatikkomainokset ja neonvalot.


Vuotuinen ulkomaan laajamittainen digitaalisten opasteiden mittakaava oli lähes 15,3 miljardia

Epidemian asteittaisessa hallitsemisessa toisella vuosipuoliskolla talous on alkanut elpyä, ja myös ulkomainonta on palannut elämään. RUNTOn tietojen mukaan ulkomaille suunnattujen suurten digitaalisten opasteiden markkinoiden laajuus koko vuodelle 2020 on lähellä 15,3 miljardia yuania, mikä on hieman enemmän kuin samana aikana. 0,3%. Samana ajanjaksona GG: n lainauksen mukaan Quarterly Report on the Analysis of the LCD Digital Signage Market in Manner China" ulkomaisten pienten digitaalisten opasteiden mittakaava oli alle miljardi.

mmexport1426814988710

Suurten ulkotilojen digitaaliset opasteet alkoivat myöhään maassani, varsinkin suurten LED-näyttöjen kehittäminen oli aktiivista vuoden 2008 olympialaisten isännöinnin jälkeen, ja sitten tuli voimakkaan kehityksen aikaan. Hyödyt GG: n noususta; yötalous" ja uusien infrastruktuuripolitiikkojen vetovoiman odotetaan, että ulkoilman suurten digitaalisten opasteiden markkinoiden vuotuinen kasvuvauhti pysyy yli 10% seuraavien viiden vuoden aikana ja markkinoiden koko saavuttaa yli 27 miljardia yuania vuonna 2025.


RUNTO&# 39: n tutkimuksen mukaan laajamittaisia ​​ulkotiloja käytetään pääasiassa liikerakennusten tiedotusvälineissä, mikä on lähes 40%. Linja-autojen ja metrojen ulkoisten digitaalisten opasteiden kysyntä on toista, yli 20%.


Viime vuosina LED-näytöistä on tullut ensimmäinen valinta mediatiedotteisiin, koska niillä on etuja rakennuskustannuksissa, kirkkaudessa ja värinäyttöefekteissä. Yli 500 neliömetrin näyttöalueella suuret digitaaliset kyltit käyttävät enimmäkseen LED-näyttöjä. LCD-seiniin verrattuna ne ovat korvaamattomien ominaisuuksiensa vuoksi erikseen luokiteltu käyttöskenaarioiden luokkaan, jota kutsutaan erittäin suuriksi ledeiksi. Erittäin suurten LED-näyttöjen osuus on noin 17%, ja yhdistetty kasvunopeus kolmen viime vuoden aikana on nopein, jopa 9%. Muita tyypillisiä sovellusskenaarioita ovat ilmailuterminaalit, rautatiekuljetusalustat, myymäläterminaalit, koulukampukset jne.


Suurten LED-näyttöjen mainosvaikutus on paljon parempi kuin perinteisten ulkotilojen mainosrakentaminen rakennusmateriaalien, kauppakeskusten, ateriapalvelujen ja vähittäiskaupan julkisuudessa ja näyttämöissä. Mainosväline ei ole enää staattinen yksittäinen toiminto. Vertailun vuoksi värillisellä LED-mainonnalla on vahvempi dynaaminen kuvan visuaalinen vaikutus, ja myös tuotemerkkimainonnan tulosprosentti on korkeampi.


Suurten tietojen aikakaudella suuret LED-näytöt jatkavat laitteiden ja sisällön innovaatioita, jotta ne voivat noudattaa ulkomedian kehityksen nousevia suuntauksia.

Visuaalinen esitys on monipuolisempi. Lasiton 3D-tekniikka on kypsynyt, ja vastaavia luovia vaikutuksia on esiintynyt kaupungeissa kuten Chengdu, Chongqing ja Shanghai. Tulevaisuudessa ulkotiloissa toimivien LED-näyttömainostekniikkamarkkinoiden käyttöön otetaan enemmän suuntaavia uusia visuaalisen suorituskyvyn tekniikoita.


Yksittäisestä viestinnästä yleisön osallistumiseen ja vuorovaikutukseen. Yhdistämällä suositut WiFi-verkot, WeChat QR-koodit, mobiilisovellukset sekä lisätyn todellisuuden tekniikka, interaktiivinen moninäyttöinen tekniikka, ilmeentunnistustekniikka, ihmisen ja näytön interaktiivinen tekniikka jne., Saavutetaan kaksisuuntainen vuorovaikutus vastaanottajaryhmän kanssa.


Monipuolinen sisältö ja moninäyttöinen linkitys. Operatiivinen sisältö ei ole enää mainostusväline, mutta se voi myös levittää monipuolista videosisältöä, kuten yleistä hyvinvointia, lähetysuutisia ja tietoa. Älykkään kaupungin rakentamisen aikana useat näytöt toteuttavat simulcast-linkityksen, mikä rikkoo puhtaan kaupallisen mainostiedon lähetystilan LED-näytöissä, jotta yleisöllä on korkeampi tietoarvo ja tahmeus.