Miten ratkaista ongelma, että kiinteä LED-videonäyttö Pixel on poissa käytöstä?

- Jan 25, 2019-

Kiinteän LED-videonäytön ohjauksen ulkopuolella oleva pikseli tarkoittaa, että näytön pienin kuvantamisyksikkö (pikseli) ei toimi kunnolla. Valvomattomien pikselien määrän ja koko pikselien kokonaismäärän suhdetta kutsutaan "koko näytön pikselivauhdinopeudeksi". Pikselin ulkopuolisia tiloja on kahdenlaisia. Yksi on sokea paikka, eli sokea paikka. Kun sen täytyy olla kirkas, se ei syty, sitä kutsutaan vikaksi; toinen on vakio valopilkku. Kun se on pois päältä, se palaa aina. Se on aina kirkas.

Yleensä yhteinen kiinteä LED-videonäytön pikseli koostuu 2R1G1B: stä (2 punaista valoa, 1 vihreä valo ja 1 sininen valo, samat syyt alla) ja 1R1G1B, ja runaway ei yleensä ole punainen ja vihreä samalla pikselillä. Sininen valo on samanaikaisesti hallitsematon, mutta niin kauan kuin jokin valoista ei ole hallittavissa, mielestämme tämä pikseli on ohi. Siksi voidaan päätellä, että kiinteän LED-videonäytön pikselin ohjauksen häviämisen pääasiallinen syy on, että LED-valo ei ole hallittavissa. LED-lampun epäonnistumisen pääasiallinen syy voidaan jakaa kahteen osaan: yksi LED: n heikko laatu; toinen on menetelmän virheellinen käyttö.

LED-valon ohjauksen häviäminen ei ole havaittavissa LED: n rutiinitarkastuksessa. Korkeissa lämpötiloissa, matalassa lämpötilassa, nopeassa lämpötilan muutoksessa jne. Johtuen LED-sirujen, epoksihartsin, kiinnikkeiden, sisäjohtimien, kiinteän kide- liiman, PPA-kuppien jne. Lämpölaajenemiskertoimien erosta, sisäinen stressi on erilainen. Sähköstaattinen purkaus aiheuttaa LED: n mekanismin kulkemisen erittäin monimutkaiseksi. Laitteilla, työkaluilla, työvälineillä ja ihmiskeholla voi olla staattista sähköä ja purkaa se. Tämä staattinen sähkö on yhtä alhainen kuin useita satoja volttia, korkea on kymmeniä tuhansia volttia, ja purkausaika on nanosekuntitasolla. . Jos sininen-vihreä putki on ohi, se on usein LED-PN-liitos, joka jakautuu sähköstaattisen purkauksen avulla. Kiinteä LED-videonäyttö Monimutkaisen tuotantoprosessin vuoksi sähköstaattista purkausta on erittäin vaikea estää. Siksi sähköstaattinen suojaus on suoritettava koko tuotantoprosessin ajan.

Eri tilanteissa todelliset vaatimukset pikselien ajonopeudelle ovat erilaiset. Kiinteä LED-videonäytön ilmaisin vaatii ohjauksen yhden prosentin sisällä; yksivärinen kiinteä LED-videonäytön merkkivalo vaatii ohjauksen yhden kymmenesosan sisällä. Tällä hetkellä kiinteää LED-videonäytön pikseliä ei ole hyvä ratkaisu. On suositeltavaa ottaa yhteyttä huoltoon korjausta varten. Jos ylläpitokustannukset ovat liian korkeat, voit harkita viallisen moduulin yksikön vaihtamista.