Miten LED-mainosnäytön näyttöä käytetään oikein?

- May 28, 2019-

LED-näyttöä voidaan käyttää ajoneuvoissa. Monet ihmiset voivat vahingoittaa LED-mainosajoneuvojen näyttöä väärän toiminnan takia, ja tuloksena on käyttää paljon rahaa näytön vaihtamiseen tai korjaamiseen. Miksi emme tee sitä oikein? Tämä johtuu siitä, että useimmat ihmiset pitävät sitä itsestäänselvyytenä, että ei ole teknisiä vaikeuksia tehdä omaa tietään. Oikea toiminta LED-mainonta auton näyttö, ei vain säästää rahaa, mutta myös voi pidentää käyttöiän LED-mainonta auton, miksi ei? Seuraava vahva värillinen pieni koostumus kääntää tämän tekstin opettamaan, miten voit toimia oikein:


1. Vaihda sekvenssi: kun näyttö avataan, kytke se ensin päälle ja avaa se sitten; Kun kytket näytön pois päältä, sammuta ensin näyttö ja sammuta sitten tietokone (sammuta ensin näyttö, se aiheuttaa suuria kohokohtia näytössä, polttamalla lamppuputken, vakavia seurauksia).


2. Kytkimen näytön aikaväli on yli 5 minuuttia.


3. Näyttöä ei voi kytkeä päälle, ennen kuin tietokone siirtyy teknisen ohjauksen ohjelmistoon.


4. Vältä näytön avaamista täyden valkoisen näytön tilaan, koska järjestelmän impulssivirta on tällä hetkellä suurin.


5. Vältä näytön avaamista, kun se ei ole hallinnassa, koska järjestelmän impulssivirta on tällä hetkellä suurin.


6. Tietokone ei tule ohjausohjelmistoon ja muihin ohjelmiin; ? Tietokone ei ole päällä; ? Ohjausosan virtalähdettä ei ole kytketty päälle.


7. Kun ympäristön lämpötila on liian korkea tai jäähdytysolosuhteet eivät ole hyvät, älä avaa näyttöä pitkään aikaan.


8. Kun osa elektronisesta näytöstä on erittäin kirkas, sammuta näyttö ajoissa. Tässä tilanteessa ei ole suositeltavaa avata näyttöä pitkään aikaan.


9. Jos näytön virtakytkin usein kulkee, tarkista näyttö oikeaan aikaan tai vaihda virtakytkin.


10. Tarkista nivelen pysyvyys säännöllisesti. Jos on olemassa löysä ilmiö, kiinnitä huomiota ajoissa tapahtuvaan säätöön, vahvistamiseen tai päivittämiseen.


11. Suuren näytön näytön mukaan voit valvoa joidenkin osien ympäristöä, jotta hyönteisten puremista vältettäisiin, ja aseta rodentiside tarvittaessa.