Miten valitset sisäisen LED-näytön?

- May 28, 2019-

Kuinka valita sisäinen LED-näyttö? Nämä näkökohdat on otettava huomioon


Tällä hetkellä sisätiloissa käytetään yhä enemmän johdettuja näyttöjä erityisesti suurissa hotelleissa ja supermarketeissa. Niin suuret hotellit valita sisätilojen täyden värinäytön vaatimukset?


Sisäympäristössä, jossa on yli 5 color suuri täysvärinen elektroninen näyttö, lähinnä tavallinen näyttö, DLP (digitaalinen nestekidenäyttö) ja LED-näyttöasetukset.


Takaprojisointinäytön edut ovat pieniä pikseleitä ja teräväpiirto, mutta haittapuolena on pieni valoisuus, pieni näkökulma ja linssin lampun lyhyt käyttöikä (vain muutama tuhat tuntia). Plasman spla- dingin edut ovat pieniä pikselipisteitä, teräväpiirto, mutta haittapuolia ovat patchwork, nykyinen vähimmäismäärä voi ulottua 1 mm: iin.


Takaprojektio ja plasma-näyttö sopivat tarkkaan katseluun.


LED-näytön edut ovat suuret kirkkaudet, ei patchworkia, haittapuolena ovat karkeat pikselipartikkelit, matala määritelmä. Tällä hetkellä kaupallisella sisäisellä täysvärillä johdetulla näytöllä on z: n tiheys P4: een eli 62500 pikseliä / m 2. Led-näyttö soveltuu sisätiloihin, joissa on pitkä katselualue.


Kun valitset LED-sisätilan näytön, on otettava huomioon seuraavat näkökohdat.


Todellinen pikseli ja virtuaalinen pikseli. Ulkoisen täysvärinäytön tapaan sisätiloissa olevan täysvärinäytön pikselien määrä on jaettu myös todellisiin pikseleihin ja virtuaalipikseleihin.


(2) putkisydän. Hyvä ydin voi varmistaa LEDin laadun


(3) pakkauslomake. Sisäisen LED-näytön LED-pinnalla on useita muotoja, kuten yksittäinen valo, pöydän tarra, kolme-yhdessä pöydän tarra ja kolmiosainen taulukon tarra. Ulkonäkö on myös erilainen. Pöytätangon paketin etuna on suuri näkökulma, hyvä valonkestävyys, helppo automaattinen hitsauskäsittely, on koko värillisen LED-näytön valtavirta, mutta nyt hinta on suhteellisen korkea; Yhden valon kulma on suhteellisen pieni, kirkkaus on hieman korkeampi, hinta on alhaisempi. Pöytäteline on myös eräänlainen yksittäinen valo. Yksittäinen valo ja pöydän tahna ovat suhteellisen halpoja, on siirtymätuote.


(4) tiheys. Sisäisen, täysvärisen LED-sirun lämmityksen vuoksi suurempi ohjauspiirin tiheys on suurempi, joten nyt täysvärin näytön tiheyden kaupallistamista ei voida tehdä erittäin korkealla.


(5) käyttötila. Sisäisen täysvärisen LED-näytön ajotila on vakiovirta, ja dynaaminen skannaustila on käytössä (lähinnä 1/4, 1/8 ja muut skannaustilat). Sama ydin, 1/4 skannauspiiristä on enemmän, kirkkaus on suurempi.