Kuinka paljon tiedät LED-tuotteista valtateillä?

- Jul 09, 2019-

Kuljettajat, jotka ajavat usein pikaväylällä, keskittymättä kahteen yhteyspisteeseen: toinen on etenevä tie, toinen liikennetiedot. Niistä liikennemerkinnän informaatiolaitteet sisältävät informaatiotaulun, liikenteen induktioruudun, informaatioruudun, muuttuvan nopeuden tiedot ja niin edelleen. Mutta kuten veteraaniohjaaja, tiedätkö todella näistä LED-näyttölaitteista? Paljonko tiedät?


Näissä tiedoissa ikä, suorituskyky ja sovellettavuus ovat kotimaan moottoritien näyttötuotteiden perusvaatimukset, ja luotettavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä indikaattoreita. Tämä artikkeli vie sinut ymmärtämään nykyisen kotimaan valtatie LED-näyttö tuotteiden toimintaa ja ominaisuuksia.


(1) informaatiotaulu: portaalityyppinen tietokortti, F-tyyppinen tietokortti, T-tyyppinen tietokortti ja tunnelissa oleva informaatiotaulu jne.


Muuttuvaa informaatiotaulua käytetään laajalti maanteillä ja tunneleissa. Äärimmäisissä sääolosuhteissa, kuten sumussa, on taattava riittävä kirkkaus, läpäisevyys ja luotettavuus, jotta varmistetaan, että ajoneuvon kuljettajat näkevät tien näytöt selvästi. Kiinassa on runsaasti informaatiolautakuntia, joista Shanghain sansi on kehittänyt, valmistanut ja valmistanut itsenäisesti yli 20 000 sarjaa, ja teknisesti Shanghaissa sansi peräisin olevien tietokorttien määrä on vieläkin suurempi.


(2) induktioruutu: täysi hilavaihtelu, optisen kaistan induktioruutu.


Pikaliikenteessä induktionäytön päätehtävänä on ohjata kuljettajaa matkustamaan älykkäästi ja turvallisesti. Käytännön näkökulmasta ulkokäyttöön tarkoitetun induktiolevyn valinta vahvasta suojaavasta suorituskyvystä, tukitietojen itsesäilytyksestä, harkitun LED-induktio-näytön korkean energiatehokkuuden suunnittelusta edesauttaa vakaata toimintaa ulkoilmassa.


Ajattele kahdesti LED-induktio-näyttöä, jota käytetään shanghain-Hangzhou-pikaväylällä


(3) pieni informaatio-näyttö: kattava tietoruutu, ETC-näyttö.


Pikakuljetuksissa ETC-tietullien käyttöön asetetaan muuttuvat tiedotusnäytöt teksti- ja grafiikkatietojen näyttämiseksi, jotka voivat myös antaa ajoissa ohjeita kuljettajille asiaankuuluvista tieolosuhteista.


Käytetään ETS-näytön jingshi-väylässä


(4) merkkivalo


Lane-indikaattori, valosähköinen induktiosignaali jne. Niistä löytyy usein ajoradan osoitin valtatie- pääsystä, joka voi ajoittain osoittaa valtatie- tilan tilan, joka edistää liikennetilauksen ylläpitoa.


(5) LED-vaihtelevan nopeuden raja-merkki


LED-vaihtelevan nopeusrajan merkkejä käytetään nyt laajasti moottoriteillä. Ajoneuvon kuljettajien ajonopeuden varoittamisen lisäksi tällaisilla näyttötuotteilla on myös tärkeä rooli sekundääristen onnettomuuksien ehkäisemisessä.