Miten langaton palvelu LED-näyttö Valosaaste rikki?

- Jan 25, 2019-

Aamiainen palvelu LED-näyttö optinen Security Analysis

1, kevyt turvaluokitus

Yleensä kevyt turvallisuus voidaan jakaa seuraavaan kahteen luokkaan, eli photobiosafety ja häiriöitä valo.

Photobiosafety

Tällainen kevyt suoja päätutkimusalaa kuuluvat ultravioletti, infrapuna, sininen valoa ja näkyvä säteily vahingoittaa ihmisen kudoksiin. Yleisimmät photobiological vaarat ovat pääasiassa fotokemiallisten UV silmävaurion ihmisen ihon ja silmien, sininen valo vahinkoa ihmisen verkkokalvon, infrapuna pinnoite silmävaurion ja photothermal vahingoittaa ihoa.

Kaikkien aistien elinten ihmiskehon silmä on tärkein osa. Sen itsekorjaamisominaisuuksia on suhteellisen heikko. Kun altistuu ulkoista optista säteilyä, se aiheuttaa korvaamatonta vahinkoa silmille. Jopa näkyvä valo voi vahingoittaa ihmisiä. Silmät, kuten lyhyen aallonpituuden sininen valo voi vahingoittaa photoreceptor solun verkkokalvon. Vaikeissa tapauksissa pigmentti epiteeli toiminta voi heikentyä ja korkean intensiteetin säteilytys voi aiheuttaa lämpövauriot verkkokalvon.

Häiritsevää valoa

Häiriöitä valo jakautuu suora ja epäsuora. Entinen viittaa suoraan lasku visuaalinen tarkkuus aiheuttama valaistus kirkkauden näkökenttä. Tämä tarkoittaa, että valaistus ei näy suoraan näkökentässä, mutta valon projektio jälkeen objektin pinnan näkyy, se tulee ihmisen silmä ongelmaa.

Tutkittuaan joitakin edessä palvelu LED-näyttö valmistajien Kiinassa, suurin kirkkaus edessä palvelu LED-näyttö on 6 000 ~ 8 000 cd/m2. Tämä arvo ei saavuta vähintään kirkkautta arvosta photobiosafety ongelma. Palvelun LED-näyttö ei aiheuta photobiohazards ihmisen retinas mukaan lukien sininen valo riskit. Tämän vuoksi seuraavat voimakas väri korostaa häiriöitä kevyt ongelma edessä palvelu LED-näyttö.