Miten etupalvelun LED-näyttö näkyy langattomammin?

- Jan 25, 2019-

Monet etupalvelun LED-näytön viat johtuvat epäasianmukaisesta asennuksesta, joten etupalvelun LED-näytön asentaminen vaatii tiukkoja vaiheita, erityisesti asennettaessa ensimmäistä kertaa, mikä voi vähentää virheitä.

1. Tarkista etupalvelun LED-näytön syöttöjännite

Etsi etupalvelun LED-näyttö Näytön DC-positiivinen ja negatiivinen kytkin virtalähde, kytke 220V: n virtakaapeli virtalähteeseen (kun olet varmistanut, että yhteys on oikea, kytke AC- tai NL-liitäntään) ja liitä se. että virtalähteessä on valo, käytä sitten multimetriä, DC: tä mittaamaan jännitettä V + ja V- välillä, jotta varmistetaan, että jännite on välillä 4,8 V-5,1 V, sen vieressä on nuppi, voit säätää sen jännite Phillips-ruuvimeisselillä. Näytön lämmityksen vähentämiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi jännite voidaan säätää välillä 4,5V ja 4,8, kun kirkkaus ei ole korkea. Kun olet varmistanut, että jännitteessä ei ole ongelmia, irrota virtalähde ja jatka muiden osien asentamista.

2. Liitä etupalvelun LED-näytön virtalähde

Kytke ensin etupalvelun LED-näyttö pois päältä, liitä V + punaiseen viivaan, V- mustaan viivaan ja kytke ohjauskortti ja LED-yksikön levy vastaavasti. Musta viiva on kytketty ohjauskorttiin ja virtalähteen GND: hen. Punainen viiva yhdistää ohjauskortin + 5V: n solulevyn VCC: hen. 1 virtajohto solulevyä kohti. Kun olet valmis, tarkista, onko yhteys oikein.

3. Kytke etupalvelun LED-näytön ohjaus ja yksikköpaneeli

Liitä kaapeli etupalvelun LED-näytöllä. Kiinnitä huomiota suuntaan, et voi peruuttaa sitä. Huomaa, että solulevyssä on kaksi 16-nastaisia liitäntöjä, joista toinen on tulo (sisään) ja toinen lähtö (ulos). Tulo lähellä 74HC245 / 244 on tulo, joka yhdistää ohjauskortin tuloon. Lähtö on kytketty seuraavan solulevyn tuloon.