Entä LED-näytön käyttökenttä elämässä?

- Aug 22, 2019-

LED-näytön kohdalla konseptimme on yleensä vain iso paksu näyttö, joka ripustetaan seinälle tai upotetaan mainoskoneeseen ja jota käytetään videoiden ja mainosten toistamiseen. Luovuuden ja persoonallisuuskonseptien syventymisen ja tekniikan jatkuvan kehityksen myötä LED-näyttö on nyt alitajuisesti osoittanut merkkejä tunkeutumisesta ihmisten jokapäiväiseen elämään. Tuleeko tästä "vähemmistön" kysynnästä "mustan tekniikan" muodossa näytölle tulevaisuudessa? Ja "elämän" soveltamisesta voi kasvaa uusi kasvupiste ja kypsä segmentti LED-näyttöteollisuudesta?


Kiitotieltä matkapuhelimiin LED-näytöt tunkeutuvat jokapäiväiseen elämään


Äskettäin urheilumerkki rakensi stadionin Manilaan, Filippiinit. Se käytti kymmeniä tuhansia LED-juoksevia näyttöjä 200 metrin radan rakentamiseksi LED-näyttöruudulla. Väitetään, että kun anturit on asennettu kenkiin, LED-näytölle ilmestyy virtuaalinen "kilpailija" kilpailemaan juoksijoiden kanssa ihmisten kilpailuhengen stimuloimiseksi.


Ei vain, mutta amerikkalainen yritys on suunnitellut "LED-lenkkarit", joissa on kaarevat LED-näytöt, joiden avulla käyttäjät voivat muuttaa näytön sisältöä milloin tahansa ja jopa muodostaa yhteyden matkapuhelimiinsa langattoman tiedonsiirron kautta antaen kengille suosikkivideomallinsa.


Tiedotusvälineiden mukaan Kiinassa on myös asennettu uusi tunnetun matkapuhelinbrändin tuote, jonka takana on pieni LED-näyttö, joka näyttää perustiedot, kuten teho, aika ja signaalin voimakkuus. Sen pääavain on integroitu myös LED-valoon, muodostaen pienen LED-näytön, joka näyttää yksinkertaisia kuvioita ja tekstiä kehottaen käyttäjiä lähettämään uusia viestejä.


Näiden lisäksi useilla luovilla yrityksillä ja suunnittelijoilla on rikas mielikuvitus. Matkalaukut, älykäs roskakori, illallislevy ja seinäsisustus voidaan kaikki varustaa LED-näytöllä, ja jopa polkupyörän pyörään on lisätty LED-laite, joka voi näyttää erilaisia kuvioita. Ei ole vaikea kuvitella, että kun joihinkin päivittäisiin tarpeisiin yhdistetään LED-näytöt, ihmisten ei enää tarvitse huolehtia värien tai kuvioiden valinnasta, ja he voivat jopa muuttaa haluamiaan kuvioita milloin tahansa, mikä tekee elämästä mielenkiintoisemman.


Suorituskyvyn ja muodon parantaminen mahdollistaa monipuolisen soveltamisen


Itse asiassa tekniikan kehittyessä LED-näytöt ovat tulleet laajemmin saataville. Viime vuosina pienillä etäisyyksillä varustetut tuotteet ovat tuoneet selkeämpää käyttökokemusta ja edistäneet LED-näytön käyttöä sisätilojen suuressa näytössä. Tästä vuodesta lähtien lasinäyttö on otettu menestyksekkäästi käyttöön ja käyttöön, sillä sillä on korkea asema huippuluokan ylellisyyden mainonnassa ja muissa yritysnäyttökentissä. Muotoillun näytön, taipuisan näytön ja muiden näyttöjen ulkonäkö myös ylitti edelleen LED-näytön muotorajan, mikä kasvatti huomattavasti sen monipuolisten sovellusten mahdollisuutta.


Toiseksi ihmisten aineellisen ja kulttuurielämän jatkuvan rikastumisen myötä on tullut laajempi vetoomus heijastaa heidän henkilökohtaista makuaan ja persoonallisuuttaan henkilökohtaisissa artikkeleissa. Samoin kuin "räätälöityjä" artikkeleita, siitä on tullut trendi, jota monet ihmiset sekoittavat. Tällaisessa isossa kulttuurisuunnassa luovista yrityksistä on tullut luomaan erilaisia yksilöllisyystuotteita, ja niistä on tullut yleinen järki. LED-näytön ja erilaisten päivittäistavaroiden yhdistelmä tuo tämän persoonallisuuden täyteen peliin. Mikä voi olla kiinnostavampaa kuluttajille kuin suosikkikuvioiden näyttäminen ja värien vaihtaminen milloin tahansa?


Jotkut tyyliä ja makua korostavat tuotemerkit soveltavat myös LED-näyttöruutua ja muuta tekniikkaa tuotteisiinsa, julkisuuteen ja kauppoihin. "Musta tekniikka" -asenteella he korostavat tieteen ja tekniikan tunnetta, muotitajua ja brändin ainutlaatuista viehätysvoimaa. Samalla ne tuovat LED-näytöt ihmisten elämään edistämällä LED-näyttöjen monipuolisia sovelluksia.


Tietysti LED-näytön käyttö päivittäisessä elämässä on paljon muutakin kuin persoonallisuuden ja viehätyden korostamista. Ihmiset yrittävät myös hyödyntää sen toimintoja rikastuttaakseen elämäänsä. Esimerkiksi vastatakseen lasten leikkisään luonteeseen sairaala on rakentanut LED-verhojen seinän yhdistämällä projisoinnin LED-näyttöruutuun. Lapset voivat muuttaa seinän näytön sisältöä koskettamalla sitä. Samaan aikaan vuorovaikutteiseen sisältöön sisältyy luontoa, tiedettä ja muuta sisältöä, jotta lapset voivat oppia tietämättään. Lisäksi tietyn tuotemerkin julkaisema älykäs rannekoru KÄYTÄÄ LED-näyttöä. Verrattuna perinteisiin näytöihin, reunattomat LED-näytöt eivät ole vain "ulkonäköisempiä", vaan myös vedenpitäviä ja putoamiskestäviä. Ne soveltuvat myös älykkäiksi puettaviksi laitteiksi.


"Yksi kipinä voi käynnistää preeriapolton." pienistä alueista voi tulla suuri trendi


Tällä hetkellä LED-näyttö on elämässä vielä pieni, pieni läpäisyalue, ja jopa päivittäisten tarvikkeiden käytössä on pieni alue, näytön vaikutus on suhteellisen yksi. Älykkään kodin ja älykkään näytön kysynnän kehittyessä ja jatkuvasti parantamalla LED-näytön suorituskykyä, sen käyttö elämässä tulee yleisemmäksi.


Tällainen tilanne on epäilemättä valtava LED-näyttö yritykset haluavat nähdä kohtauksen. Nyt LED-näytöt ovat tulleet sisätilaan ja siirtyneet laajemmille sovellusalueille, kuten turvallisuus ja koulutus, mutta tosiasiassa niitä käytetään edelleen pääasiassa suuren näytön näytössä, jota tavalliset ihmiset käyttävät harvoin päivittäisessä elämässään. Jos se tapahtuu päivittäisten tarpeiden kantamisen muodossa, vaikka vaadittu pinta-ala saattaa olla hyvin pieni, päivittäisten tarpeiden kysyntä on tällä hetkellä vertaansa vailla. Tällä tavalla ei ole mahdotonta tulla uudeksi kasvupisteeksi ja jopa muodostaa uusi markkinasegmentti.


LED-näyttöjen nykyisessä käytössä päivittäisessä elämässä on harvoin tapauksia, joissa päivittäiset tarpeet yhdistetään. Kuitenkin, kun ensimmäinen tietokone syntyi, uskoivatko ihmiset koskaan, että jokainen perhe tarvitsee tietokoneen? Kun ensimmäinen yksivärinen LED-näyttö syntyi, se pystyi näyttämään vain yhden värin ja tekstin. Kuinka voimme kuvitella, että se voisi toistaa videota ja kilpailla LCD: n kanssa? Siksi odotamme innolla LED-näytön "elämäntapaista" sovellusta, odottamalla sen tuovan mukavuutta ja hauskaa elämäämme, ja odotamme myös, että tällainen sovellusmuoto tuo uuden elinvoiman LED-näyttöteollisuudelle.


LED-näyttöjen nykyisessä käytössä päivittäisessä elämässä on harvoin tapauksia, joissa päivittäiset tarpeet yhdistetään. Kuitenkin, kun ensimmäinen tietokone syntyi, uskoivatko ihmiset koskaan, että jokainen perhe tarvitsee tietokoneen? Kun ensimmäinen yksivärinen LED-näyttö syntyi, se pystyi näyttämään vain yhden värin ja tekstin. Kuinka voimme kuvitella, että se voisi toistaa videota ja kilpailla LCD: n kanssa? Siksi odotamme innolla LED-näytön "elämäntapaista" sovellusta, odottamalla sen tuovan mukavuutta ja hauskaa elämäämme, ja odotamme myös, että tällainen sovellusmuoto tuo uuden elinvoiman LED-näyttöteollisuudelle.