Sairaalan kiinteät LED-näytön vaatimukset ja ratkaisut

- Jan 25, 2019-

Kiinteä LED-videonäyttö on korkean teknologian näyttölaite, jossa on laaja valikoima sovelluksia viime vuosina. Siinä on teräväpiirto, vakaa laatu, pitkä käyttöikä ja joustavat näyttötoiminnot. Se soveltuu teksti-, grafiikka- ja multimediaohjelmien edistämiseen. Multimedia-näytön alalla se on jopa korvaamaton paikka.

Bitti. Viimeisimpien puolijohdemateriaalien ja huipputeknologian ansiosta LEDien suorituskyky on parantunut huomattavasti, erityisesti värin, kirkkauden ja luotettavuuden kannalta, ja sillä on vertaansa vailla olevia etuja muiden näyttövalonlähteiden avulla, mikä tarjoaa kehitystä näytön tekniikalle ja tuotteille. Hyvä perusta.

Yksi. Kiinteä LED-videokuvan kysyntäanalyysi

1. Suorituskyvyn vakauden tarpeiden analyysi

Kiinteä LED-videonäyttö on laitos, joka palvelee sairaaloita ja näyttää erilaisia tiedotusvälineitä ja erilaisia tietoja. Siksi näytettävän tekstin ja kuvan tiedot päivittyvät nopeasti, värisovitus on pehmeä ja näyttö on vakaa. Jos on "strobe" tai "water ripple" Tällaiset ilmiöt parantavat suuresti katsojan katselu laatua ja tunnelmaa, joten kiinteä LED-videonäyttö on vakaa.

Laadullinen on ratkaisevan tärkeää.

Kiinteää LED-videonäyttöä käytetään pääasiassa videosignaalien ja informaation vapauttamiseen. Mikä tahansa vika aiheuttaa katsojien mielialan vaihtelut ja aiheuttaa haitallisia seurauksia. Sen vuoksi kiinteän LED-videonäytön pitäisi toimia vakaasti, luotettavasti ja luotettavasti käytön aikana. Tämä edellyttää kiinteän LED-näytön suunnittelua, valmistusta, asentamista ja käyttöönottoa.

Laatu on ensinnäkin tehokas laatujärjestelmä, jolla varmistetaan koko prosessi, ottaen huomioon ulkoisten tekijöiden, kuten ympäristön, lämpötilan, sähkömagneettisen häiriön vaikutukset kiinteässä LED-näytössä ja järjestelmässä. Kiinteän LED-videonäyttöjärjestelmän toiminta on korkeatasoinen. Sovelluksen soveltaminen.

kaksi. Näytä sisältöanalyysi

1. Sairaalan tuotemerkin edistäminen

Kiinteä LED-videonäyttö voi toistaa sairaalassa erilaisia mainosvideoita, ilmoituksia, iskulauseita ja uusimpia tarjouksia, mikä parantaa merkittävästi sairaalan tuotemerkin edistämistä.

2. Live-lähetys

Täysvärinen kiinteä LED-videonäyttö voi lähettää suuria urheilukilpailuja, live-tv-lähetyksiä ja kulttuuritapahtumia, taustakuvan näyttöä, lehdistötiedotteita, ilmoituksia ja iskulauseita.