Holografinen mainostuskone nousee levottomuuteen

- Jul 04, 2019-

Nykyaikaisen uuden vähittäiskaupan lisääntymisen myötä, miten kuluttajia kuluttajien ytimeksi ja työntämisvälineeksi ylittää odotukset, on tullut vaikea ongelma perinteisen ulkomedian kehittämisessä. Lisäksi yleisön huomion kiinnittäminen, tehokas tiedonsiirto ja korkean muuntokurssin luominen on ollut koko ulkomainonta-alan päänsärky. Erittäin kilpailukykyisessä perinteisessä LED-näytön mainosmarkkinoilla nouseva holografinen mainostekniikka vie nopeasti paikan ulkomainontamarkkinoille innovatiivisen näkökulman ja tarkan paikannuksen ansiosta, ja samalla se on avannut etäisyyden perinteisistä ulkomainonnan harjoittajista .


Ulkomainontamarkkinoiden liikevaihto on viime vuosina kasvattanut tikkaita. Tietojen mukaan globaalin ulkomainonnan NAR: n odotetaan kasvavan 4,6% vuonna 2018 ja saavuttavan 34 miljardin dollarin, ja maailmanlaajuisen ulkomainontamarkkinoiden odotetaan saavuttavan 50,7 miljardia dollaria vuonna 2020. Vaikka perinteinen LED-näyttö on tärkein näyttö. markkinat ovat olleet viime vuosina hieman heikkoja. Nykyaikaisen uuden vähittäiskaupan nousun myötä yleisön huomion kiinnittäminen, tehokkaan tiedonsiirron toteuttaminen ja korkean muuntokurssin luominen on tullut päänsärky koko ulkomainonnan alalla. Vuodesta 2018 lähtien Guangzhou koyes on soveltanut holografista tekniikkaa näyttämään harjoittajia ja saavuttanut merkittäviä tuloksia. Holografisen mainostuskoneen avulla määritellään uudelleen mainosnäyttö, tarttua tarkasti kuluttajien kysyntään ja liike-elämän etuihin, nopeasti mainonnan operaattorimarkkinoille, kehityksen vauhti on yhä voimakkaampi.


Holografinen mainoskoneen näyttö


Verrattuna staattiseen ja perinteiseen laajaan näytön mainontaan holografisella mainoslaitteella ei ole pelkästään paljain silmin 3D-efektejä, vaan myös erilaisia lähetysmuotoja. Holografisen näytön avulla voidaan ilmaista tarkemmin tuotemerkin sisältöä, ja kuluttajat voivat olla kosketuksissa kuluttajien kanssa intuitiivisempia ja tehokkaampia tarttumaan silmään saavuttaakseen muutoksen.


Samaan aikaan, coyce pystyy tekemään sen holografisen mainostuskoneen korkeammasta näyttövaikutuksesta ja toiminnasta kuin alan keskiarvolla holografisen tekniikan avulla. Valmistajana, jolla on 23 vuoden tehdasteollisuuden kokemus teollisuudesta *, koyes noudattaa T & K- ja tuotantointegraatiotilaa, ja on soveltanut teollisuudessa useita kuutta huipputeknologiaa holografisen mainostuskoneen tutkimukseen ja kehittämiseen. Perusteellisimmissa holografisissa kuvantamisissa ei ainoastaan tuodun ydinpiirin käyttö vaan myös tällä rakenteellisen innovaation pohjalla erittäin realistisen holografisen pelkistyskuvantamisen aikaansaaminen samanaikaisesti ratkaisi myös kuvantamisen värähtelyongelman.


Offline-mainonnassa, jotta holografinen mainos näyttää kirkkaammin, coyce on edelläkävijä itsenäiselle äänen synkronointitekniikalle, jotta saavutetaan itsenäinen äänen synkronointi. Jopa offline-alueilla, se voi saavuttaa itsenäisen äänen ja nauttia itsenäisestä näytöstä. Lisäksi kauppiaat voivat käyttää coyce-pilvialustaa ja online-APP-ohjelmistoa koko prosessin hallintaan ja datan analysointiin ja käsittelyyn maailmanlaajuisesti. Visuaalisen esityksen, kuulon nautinnon ja kätevän hallinnan avulla kuluttajille esitetään eläviä ja realistisia 3D-kuvia offline-mainontamarkkinoilla, mikä tekee mainoksesta paitsi kirkkaamman, myös laajentaa mainonnan arvoa kuluttajille.


LED-näytön tarttumiseksi markkinatuottajat tulevat synonyymiksi tuotteen laadulle


2019 ei ole pelkästään uusi tilaisuus offline-mainontateollisuudelle, vaan myös holografisen mainostekniikkateollisuuden katkaisupiste, jolla on tärkeä rooli älykaupungin tai ulkomainontamarkkinoiden rakentamisessa. Holografisten mainostuskoneiden kasvavalla markkinaosuudella mainosalalla on yhä enemmän yrityksiä ja sijoittajia. On kuitenkin syytä huomata, että vaikka holografinen mainostuskoneiden markkinapotentiaali on, mutta mainonnan näyttömarkkinoilla on yhä kovaa kilpailua, holografinen mainostuskoneiden tuotteiden laatu on erilainen. Tässä markkinassa holografiset mainostuskoneiden valmistajat ovat tulleet tuotteen laadun takeeksi, joista toinen on tutkimus- ja kehitysmoodin integrointi, joka edistää holografisen tuoteteknologian integrointia. Toinen on se, että valmistajat voivat tarjota holografiikkatuotteiden eniten virtaa ja täydellistä palveluketjun palvelua.


Nykyään holografiset mainostuskoneiden tuotteet ovat vähitellen ilmestyneet kaupungin kaikkiin kulmiin, ja niillä on ilmeisiä etuja kilpailussa perinteisen LED-näytön kanssa. Holografinen mainoskone on perheiden edustama, ja sillä on kevyempi, energiatehokkaampi, älykkäämpi, kauniimpi, enemmän holografisen kantajamarkkinoiden kehityksen etuja, siitä on tullut mainonnan kantaja, jolla on enemmän etua markkinoilla, korvaamalla asteittain perinteinen LED kuvaruutu, koska sijoittajat hyötyvät, kuluttajien kokemukset, liiketoiminta tarvitsee uuden sukupolven näytön mainostajan.