HD LED -seinämarkkinat nopeuttavat kehitystä

- Jun 17, 2020-

LED-videonäyttömarkkinoilla pikselin sävelkorkeuden miniatyrisointi on aina ollut teknisen kehityksen alkuperäinen voima. Tämä sääntö ei vain edistänyt LED-näyttötekniikan nopeaa kehitystä sisätilojen led-näytön alalla ja saavuttanut suurta kehitystä HD-LED-seinän tulon jälkeen, myös nykyisessä. Se on myös tärkeä rooli, ja sen odotetaan nopeuttavan kehitystä ja erittäin pienten sävelkorkeusluokkien soveltaminen.


Omdia-tilastojen mukaan uuden kruuniepidemian vaikutuksista huolimatta tämän vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä hd-led-seinän, jonka pikselin korkeus oli alle tai yhtä suuri kuin 0,99 mm, lähetys oli edelleen erittäin vahva vuoden takaisesta. Sen sijaan muiden piikkityyppien kasvu on hidastunut tai jopa hidastunut. Esimerkiksi luokka 1-1,99 mm kasvoi 50,8% edellisvuodesta, mikä on vähemmän kuin 135,9% viime vuoden vastaavana ajanjaksona; luokka 2–2,99 mm kasvoi 83,3% edellisvuodesta, mikä on vähemmän kuin viime vuonna 283,6%; Vaikka valtavirran 3-4,99 mm: n tuotteet kasvoivat vain 19,2 ensimmäisellä neljänneksellä, kasvuvauhti on hidastunut; kategoriat 5 - 9,99 mm ja 10 - 14,99 mm ovat pudonneet vastaavasti 7,8% ja 6,6% vuotta aiemmasta.


Ensimmäisellä vuosineljänneksellä COVID-19: n, tehdaskatkaisujen ja muiden tekijöiden aiheuttaman kiinalaisen uudenvuoden loman vaikutuksesta eri pikselivälillä varustettujen tuotteiden kysyntä erottui selvästi. Tämä osoittaa täysin, että koko LED-näyttöruudun kysyntämarkkinat kiihtyvät kohti enemmän. Pienen pikselin sävelkorkeuden kehitys ei ole poikkeus ulkona johtavan videonäytön alalla.


Syynä sellaisten tuotteiden myynnin kasvuun, joiden sävelkorkeus on alle P1.0, on, että teollisuus uskoo olevan läheisessä suhteessa useiden pääyritysten kanssa jatkaakseen tämän tuotekategorian tutkimuksen ja kehityksen sekä mainostamisen lisäämistä etenkin tuotekenttä, jota edustavat mini-LEDit. Itse asiassa viime vuosina kotimaani&# 39: n hd-seinäyritykset ovat jatkaneet tekniikan tutkimuksen ja kehityksen lisäämistä P1.0-alueilla, mukaan lukien perinteinen SMD ja sen parannetut ratkaisut, all-in-one-pakkaukset, massa siirto, ja muita teknisiä reittejä syntyy edelleen. Tämä osoittaa myös täysin, että sekä markkinoiden kysyntäpuoli että valmistusyritys ovat tunnistaneet erittäin pienten piikkituotteiden kehitysnäkymät.


On syytä huomata, että hd led -seinä on herättänyt myös monien perinteisten nestekidenäyttöjen, kuten Samsungin, huomion. Ja vain muutama päivä sitten, jotkut raportit huomauttivat, että Samsung haluaa sulkea LCD-paneelien tuotantolinjansa toisensa jälkeen ja aikoo siirtää siihen liittyvät resurssit LED-videonäyttökenttään, mikä todistaa myös hd led -seinästä houkuttelevan markkinanäkymän puoli.