HD Led Video Wall Tehokas sovellus

- May 20, 2020-

Alle voimakas edistäminen valmistajien, nykypäivän HD led video seinä on tullut nouseva tähti alalla suuren näytön, ja luonnollisesti on tullut yksi suosituimmista valinnoista monien teollisuuden käyttäjille. Kuitenkin, kun otetaan huomioon lyhyt nousu HD johti video seinäteollisuuden ja rajallinen laajuus soveltaminen, useimmat teollisuuden käyttäjät ymmärtävät sen valmistajan propagandaa, ja parantaa niiden tuotemerkin vaikutusvaltaa, valmistajat ovat kehittäneet erilaisia käsitteitä, jotka epäilemättä vaikeuttavat teollisuuden käyttäjät. Mitä tekijöitä olisi kiinnitettävä huomiota valittaessa HD johti video seinään tehokkaan soveltamisen varmistamiseksi?


Pistekorkeus, koko ja resoluutio liittyvät läheisesti toisiinsa, tuotevalikoimassa on kiinnitettävä huomiota


Nykyisessä pieni piki LED markkinoilla, piste piki, suuri koko, ja korkea resoluutio ovat keskeisiä kohtia valmistajan teknologian PK. Perinteisessä tietoisuudessa ihmisiä, kolme ovat tärkeitä elementtejä, jotka määrittävät HD johti video seinään. Ne on luonnollisesti valittava. Varsinaisessa toiminnassa kolme tekijää vaikuttaa myös toisiinsa- tietty pisteväli on sovitettava sopivan näytön koon kanssa resoluution esittämiseksi.


Teoriassa käytännön sovelluksissa, P1.6 tuotteiden pitäisi saavuttaa full HD resoluutio 1920x1080, ja näytön koon pitäisi saavuttaa 144 tuumaa. Jopa ilman pohjaa, pituus ja leveys tekniset tiedot ovat myös 3,2 metriä x 1,8 metriä. Jos käyttäjän sovellustila on rajallinen, asennusvaikeuksia lisätään huomattavasti ja kustannukset luonnollisesti kasvavat. Lisäksi, jos yleisö haluaa saada parhaan katselukokemuksen, heidän on valittava paras katseluetäisyys. Varsinaisessa toiminnassa käyttäjä voi laskea yksinkertaisella kaavalla: näkyvä etäisyys = pisteväli / 0,3 ~ 0,8.


Toisin sanoen, käytännössä soveltaminen HD johti video seinään, se ei ole, että pienempi piste piki ja korkeampi resoluutio, sitä parempi todellinen sovellus vaikutus, mutta on tarpeen kattavasti harkita tekijöitä, kuten näytön koko ja sovellustilaa. Tällä hetkellä HD led video seinä tuotteita, pienempi piste piki ja korkeampi resoluutio, sitä korkeampi hinta. Jos käyttäjät eivät täysin huomioon oman sovelluksen ympäristössä ostaessaan tuotteita, se voi aiheuttaa suuren hinnan, mutta ei päästä Dilemma odotettu sovellusvaikutus.


Laajassa tuotevalikoimassa on otettava huomioon ylläpitokustannukset


Muihin suurinäyttöisiin näyttötuotteisiin verrattuna pienipiikin LED-näytön näkyvä etu on "saumaton ja ääretön saumaus", joka vastaa täysin alan käyttäjien suurikokoisia näyttötarpeita. Käytännön sovelluksissa alan käyttäjien olisi kuitenkin otettava huomioon suurten tuotteiden valinnassa sekä korkeat hankintakustannukset että korkeat ylläpitokustannukset.


Yleisesti ottaen, vaikka käyttöikä LED-lamppu helmiä voi olla niin kauan kuin 100000 tuntia, koska tiheä ja pieni piki LED-näyttö on pääasiassa sisätiloissa, paksuus on oltava alhainen, se on helppo aiheuttaa vaikeuksia lämmöntuotto, ja sitten aiheuttaa paikallista vikaa, Varsinaisessa toiminnassa, suurempi koko näytön runko , mitä monimutkaisempi huoltoprosessi on, ja ylläpitokustannukset luonnollisesti kasvavat vastaavasti. Siksi käyttäjien on tehtävä parhaansa suurten tuotteiden osalta. Kyse ei ole siitä, että suurempi koko, sitä suurempi sovelluksen tehokkuus.


Signaalin siirtolaitteita ei voida jättää huomiotta, HD led-videoseinän signaalin yhteensopivuus on erittäin tärkeää


Sovellettaessa pieni-piki LED huoneeseen, ensimmäinen ongelma ratkaista ipieni piki LED-näyttös useiden signaalien ja monimutkaisten signaalien käyttö. Ulkokäyttöön liittyvissä sovelluksissa sisäsignaalin käyttö on erilaisia vaatimuksia, suuria määriä, hajallaan olevia sijainteja, monisignaalinäyttö samalla näytöllä, keskitettyä hallintaa jne. Varsinaisessa käytössä, jotta HD-led-videoseinää voidaan käyttää tehokkaasti, signaalinsiirtolaitteita ei saa aliarvioida. .


On syytä huomata, että nykypäivän LED-näyttö markkinoilla, kaikki HD led video seinävoi täyttää edellä mainitut vaatimukset. Esimerkiksi turvavalvontasovellusten edustavalvontajärjestelmässä ovat yleensä D1, H. 264, 720P, 1080I, 1080P ja muut videosignaalien muodot, jotkin HD-led-videoseinätuotteet eivät voi täysin tukea edellä mainittujen muotojen videosignaaleja. Teollisuuden käyttäjille, kun ostat tuotteita, vältä kiinnittämästä yksipuolista huomiota tuotteen resoluutioon ja pohdi, tukeeko olemassa oleva signaalilaite vastaavaa videosignaalia, muuten odotettua sovellusta on vaikea saavuttaa.


Päätelmä:


Perustuu valtava markkinoiden kehityspotentiaalia, yhä useammat yritykset ovat alkaneet kaataa HD johti video seinämarkkinoilla. Tämä laajentaa nopeasti markkinoiden kokoa, mutta tekee myös markkinoilla olevista tuotteista epätasaisia yhdistettynä yhtenäisten tuomioiden puutteeseen, ja valmistajien markkinointisuuntaus väistämättä houkuttelee käyttäjiä tarpeettomien investointijätteiden välttämiseksi ja sovellusvaikutusten varmistamiseksi, käyttäjien on otettava huomioon omat sovellustarpeensa kattavasti ja noudatettava tilausvalinnan periaatetta. Samalla on syytä huomata, että hd-led-videoseinän tehokkaaseen käyttöön niiden oman suorituskyvyn lisäksi ne on sovitettava sopiviin ratkaisuihin. On selvää, että kaikilla toimijoilla ei ole vastaavia ominaisuuksia, ja käyttäjät ostavat tuotteita. On tarpeen olla tietty brändi tietoisuutta. Loppujen lopuksi suurilla yrityksillä on erinomaisia etuja tuotetyypeissä, myynnin jälkeisten ohjeiden ja huoltopalveluominaisuuksien osalta.