HD-LED-näyttö avaa massiivisen markkinan oven

- Aug 24, 2020-

Asiaankuuluvien tietojen mukaan HD-LED-näytön kotimarkkinakoko saavuttaa 9,8 miljardia yuania vuonna 2020, jolloin siitä tulee itsenäinen 10 miljardin yuanin markkina LED-näyttöteollisuuden segmentissä. Tämä merkitsisi teollisuuden kasvua 19,5% vuoteen 2020 mennessä. Tämä' on kasvanut 10,8 prosentista vuonna 2019 - 19,5 prosentin kasvu koko vuodelle on ehdottomasti&"; nopea kasvu" epidemian yhteydessä, kun otetaan huomioon, että ensimmäinen vuosineljännes oli melkein&"valkoinen GG". Suhteellisen uutena suuren näytön näyttötekniikkana samll-pikselikorkeudella led-näytöllä ei ole ollut pitkää sovellushistoriaa. Hajotettuaan perinteisen kasvumallin pullonkaulan vuonna 2019, HD-led-näyttöteollisuus tutkii edelleen uusia lisäpisteitä ylläpitääkseen teollisuuden&# 39: n kestävän kasvun vauhtia, valloittamalla lähes puolet näyttöalasta.

Nopea levinneisyys markkinasegmenttiinmmexport1572943777597


Aikaisemmin teollisuusanalyytikot huomauttivat, että&totesi; korkea markkinoiden ammattitaito, mittakaava on rajallinen." Tämä on toimialan looginen yksimielisyys selittää viisi vuotta vuosina 2015--2019 samll-pikselikorkeuden räjähdyksestä kasvun hidastumiseen. Tämän alan kehityksen pullonkaulan murtamiseksi pienen etäisyyden LED-näytön on oltava GG; laajennettava radaa vaakasuunnassa". Vuonna 2019 ja sitä ennensamll pikselikorkeuden led-näyttöP1.0-tason ja sitä korkeammat tuotteet hallitsevat markkinoita, ja markkinoiden sovellustavoitteena on korvata suuret yli 200 tuuman sisätiloissa käytettävät suunnittelunäytöt. Markkinaluokka menee päällekkäin DLP-liitoksen suuren näytön, radio- ja televisio- ja näyttösuuren näytön sekä insinööriprojektorien yksitasoisen heijastuksen kanssa. Nämä markkinat ovat pääosin GG-nimisiä; erikoistuneen tekniikan aloilla. Mutta vuoden 2019 jälkeen voimme selvästi tuntea, että pieni tila-LED-näyttö on vähitellen tunkeutumassa useampaan markkinasegmenttiin.


Voimme nähdä asteittaisen nopeutumisen siirtymässä näyttölaitteista pieniin välimatkoihin ledeillä joillakin markkinasegmenteillä. Lähetysstudioissa, joissa taustaseiniä käytetään visuaalisina tehosteina,samll pikselikorkeuden led-näyttövoidaan asentaa nopeammin, tarjota enemmän luovia vaihtoehtoja, niillä on paremmat visuaaliset tehosteet ja siitä tulee kilpailukykyisempi. Muut segmentit, kuten yritysympäristöt, ovat edelleen kiinni. LCD on ollut konferenssihuoneiden valitsema tekniikka monien vuosien ajan. Nyt sekä LCD- että LED-tekniikoita käytetään laajalti yritysten vastaanotossa tai kokoustiloissa, ja yhä useammat yritykset haluavat omaksua pienen tilan LED-näytön, josta on tullut trendi. Kaupallisilla markkinoilla pienten etäisyyksien ledien saumaton ompeleminen tuo valtavia etuja. Pienikokoisilla ledeillä, LCD- ja DLP-kuvista poiketen, voidaan saavuttaa koko näytön saumaton vaikutus, joka on paljaalle silmälle melkein huomaamaton moduulien välisen tiukan ompelemisen takia. Lisäksi epidemian puhkeamisen jälkeen kotimaan komento- ja hallintakeskusjärjestelmän kysyntä on tuonut uuden huipentuman. Ohjauskeskuksen suuri näyttöjärjestelmä on vihdoin asettanut jälleen uuden markkinajohtajan aseman, ja pienen välimatkan LED-näytön voidaan sanoa olevan suuri voittaja tällä markkinasegmentillä.


Myös markkinatiedot vahvistavat tämän suuntauksen. Asiaankuuluvien tietojen mukaan LED-näyttöjen lisääntyessä vuokramarkkinoilla, HDR-markkinoiden sovelluksissa, vähittäiskaupan tavaratalojen ja neuvotteluhuoneiden kysynnässä globaalien LED-näyttömarkkinoiden koko saavuttaa 9,349 miljardia dollaria vuonna 2022 ja markkinoiden kasvuvauhti saavuttaa 28% asteikosta 2 miljardia Yhdysvaltain dollaria lähes 10 miljardin Yhdysvaltain dollarin kapasiteettiin sisätiloissa pienten tilojen markkinoilla vuonna 2018. Yleisessä markkinaympäristössä ei ole optimistinen, voi ylläpitää niin hämmästyttävää kasvuvauhtia on myös näyttö&; korosta" rooli.


Erittäin pieni tila avaa oven massiivisemmille markkinoille


GG quot; Kotimarkkinoille tulo on merkittävin tilaisuus Micro LED&# 39: n uudelle radalle, pienikokoisille LED-näytöille." Teollisuuden luvut huomauttavat, että väritelevisioiden maailmanmarkkinoiden koko on jopa yli 200 miljoonaa yksikköä. Vaikka kyseessä ovat vain kotimaiset 100 tuuman väritelevisiomarkkinat, satoja tuhansia yksiköitä myydään vuosittain. Kotimaiset 100 tuuman väritelevisiomarkkinat ovat suuri tila, joka ylittää perinteisten pienten LED-markkinoiden koon. Itse asiassa pienten tilojen LED-näyttöjen tulevan kehityksen suuntaan teollisuus on melkein jo muodostanut yksimielisyyden, pieni tila puristaa ja miehittää jatkuvasti LIQUID-kristalli- ja DLP-markkinoita, mikä ajaa koko näyttömarkkinaa uudelleen. Kun väli pienenee, se avaa uuden sovellusalueen uusille tuotteille, koti- ja yrityskokouksista huippuluokan näyttöohjaimiin ja jopa elokuvateattereihin. LED-tekniikka on alkanut hukuttaa muita perinteisiä näyttötekniikoita kaikilla vertikaalialoilla. Tulevaisuudessa, kun pienet ledit kypsyvät, LED-näyttötekniikkaa todennäköisesti esiintyy useammissa tuotteissa, kuten älykelloissa ja älypuhelimissa. Erittäin pienet, välimatkan päässä olevat LED-näytöt ovat avanneet oven GG-tarjoukselle; massiiviselle markkinoiden GG-tarjoukselle.


Markkinat ovat täynnä mielikuvitusta, mutta kilpailusamll pikselikorkeuden led-näyttöon kovaa ja pirstoutuneempaa kuin muut perinteiset näytöt. Kiinan osuus maailman pienistä LED-tilamarkkinoista on 52%. Siksi kilpailu on suuresta markkinanäkymästä huolimatta edelleen melko kovaa. Monipuolisen teknologiakehityksen tavoittelemiseksi sovellusten etsimisestä monilla aloilla on tullut pienten avaruusvalmistajien kannalta ajankohtainen asia. Teknologian osalta Mini LED, Micro LED ja COB yrittävät kaikki tehdä läpimurtoja teknisessä suunnassa. Sovelluksen kannalta ne ovat myös levinneisyyksiä studion, komento- ja hallintakeskuksen, yritysliiketoiminnan ja elokuvateatterin eri sovellustasoilla.


Suurempi tai pienempi koko, määrittely, suurempi tarkkuus ja enemmän näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, LED-näyttövalmistajat ja propagandalla ja ohjauksella pommitetut valmistajan pienet etäisyydet loppukäyttäjää punnitaan erilaisilla tekniikoilla, nyt, pienillä välimatkoilla vilkas, ajattelukoulut kilpailevat, kukoistava kohtaus.


johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että vuonna 2020 LED-kotimarkkinat, mutta miljardit pienet välimatkat ovat syvälliset, Micro-LED: n tulevaisuus miljardeilla markkina-asteikoilla ja tarpeeksi, suuremman kasvun aalto on LED-näyttöteollisuus, kunkin vuoden remontin kapasiteetti ja tehokkuus , vähentää kustannuksia tulee olemaan tulevan kehityksen LED-näyttö säännöllinen rytmi, pieni välimatka enemmän teollista voimaa, enemmän pääomaa ja enemmän sovellusskenaario yhteistyölle, kiihdyttää edelleen iterointiteollisuuden tekniikkaa.