LED-näytön luominen taiteellisen kaupungin luomiseksi

- May 20, 2019-


Led-näytöt keräävät modernin tekniikan kiteytymisen, mutta ajan myötä ei ole pystytty vastaamaan ihmisten jatkuvasti muuttuviin esteettisiin vaatimuksiin, visuaalinen väsymys on väistämätöntä. Ever suurempi - LED liikkuu näytöllä: on LED-näyttö näytön segmentointi ChengShaoZe satoja monta kymmeniä tuhansia lapsen mukaan video tarvitsee luovuutta tai juoni, ajaa moottori toteuttaa kovera ja kupera laajennus muuttaa dynaamista vaikutusta, saavuttaa fyysisen liikkeen ja luovan videon yhdistelmä ja sen vaikuttava vaikutus vaikuttavat ihmisten huomiota, tekevät kotimaisesta taiteesta.


LED-häikäisysuoja yhdistää videonäytön kovera ja kuperaa liikettä, sen ainutlaatuisen ulkoisen muodon, jossa näkyy kaupungin viehätys, kaunistamalla kaupunkimaisemaa ja korostamalla kaupungin vilkasta tunnelmaa!


LED-näytön etu


➀ voi palauttaa vanhan brändin: muuttamalla alkuperäisen vanhan näytön, tee sen kukinta. Edistää edelleen mainostajien halua sijoittaa mainontaan. Luo uusia etuja.


➁ voi lisätä arvoa: kun vaimennuksen vanheneminen ei voi jatkaa led-näyttöä, voidaan käyttää näytön valolähteitä valonlähdettä, sekä kevyt laatikkokappale, tehdä siitä "siirtää valokotelon matriisin" laajentaaksesi käyttöikä on 10 vuotta.


LED-näyttö yhdistää videonäytön ja koveran ja kupera dynaamisen, sen ainutlaatuisen ulkoisen muodon, folion viehätys kaupungin, kaunistaa kaupunkikuvan, korostaa kaupungin vilkasta tunnelmaa!


LED-tyylikäs näyttö yhdistää näytön ja tyylikkään ja dynaamisen näytön, ja sen ainutlaatuinen ulkoinen muoto, joka ilmentää kaupungin viehätystä, kaunistaa kaupunkityyliä ja korostaa kaupungin vilkasta tunnelmaa!


LED-näytön näyttö

image

image

Käyttöalue


➀Käytetään lavastuksessa: CCTV: n nostovaihe on yksi niistä. Sitä ohjataan useilla neliön kolonnilla johdetuilla näytöillä, jotta saadaan aikaan vaiheen nostosarja ja nostoalue;


➁Käytetään paikan suunnittelussa: Zhang Yimoun "Live Word Printing" vuoden 2008 olympialaisten avajaisissa on myös tyypillinen älymatriisi, jota käytetään ilmaisemaan suunnittelijan luovuuden ja konferenssin teemaa;


➂Käytetään laajamittaisissa tapahtumissa: Venäjän vuoden 2014 Sochi Winter Games -matriisi "big face" näyttää urheilijoiden kasvokuvan pikseleiden kautta;


➃Käytetään arkkitehtoniseen muotoiluun: Tavallinen arkkitehtisuunnittelu voittaa arvokkaita korkeita, outoja muotoja, mutta itse asiassa on harvoja rakennuksia, jotka voidaan muistaa, koska yksilöllisiä elementtejä ei ole, suunnittelijat käyttävät Honghai-matriisiteknologiaa rakentamiseen. Muoto, anna rakennuksen liikkua, ja liikkumismallien ja -menetelmien avulla voidaan myös toteuttaa käytännön tehtävä rakennuksen teeman toteuttamiseksi, mikä houkuttelee suuresti ihmisten huomion ja voi myös saada runsaasti mainostuloja.


➄Käytetään kaupalliseen koristeluun: käytetään kaupalliseen seinän koristeluun, joka pystyy toteuttamaan koristelun yksilöinnin, joka on unohtumaton;


➅Käytetään kattoikkunan koristeluun: Las Vegasin LED-kattoikkuna ja Pekingin World Trade Streetin kattoikkuna ovat mieleenpainuvia upeita visuaalisia tehosteitaan, mutta maailman kattoikkunassa on yhteinen piirre, eli vain videolla ei ole mekaanista fyysistä liikettä. Suunnittelijan luovuuden mukaan Honghai Intelligent Matrix yhdistää videosignaalin ja mekaanisen nosto-liikkeen vastaamaan äänitehoa todellisen 5D-dynaamisen vaikutuksen toteuttamiseksi;


➆Käytetään ulkomainontaan: Tavallinen ulkomainonta on yleensä kolmipuolinen ja LED-näyttö, entinen tekniikka on taaksepäin eikä siinä ole koristeellista vaikutusta, jälkimmäinen vaikutus on yksittäinen, ei dynaaminen, uusien ideoiden puute, ihmiset tarvitsevat kiireellisesti monitoimista visuaalinen tuote.