Garbage-standardointi pyyhkäisi Shanghain läpi, LED-näyttöteollisuuden standardoinnin pitäisi olla myös asialistalla

- Jul 09, 2019-

Shanghain asukkaat, jotka ovat pitkään olleet huolissaan varastoinnista, ovat valittaneet, etteivät he ole kyenneet erottamaan kuivaa ja märkää jätettä. Jätteiden luokittelun toteuttaminen Shanghaissa on vasta alkua, ja seuraava roskien luokittelu toteutetaan myös koko maassa. Jätteiden hävittämistä varten on olemassa standardeja, ja myös LED-näytön tuotannonalan standardointi tulisi olla esityslistalla. Tuotteiden standardointi voi parantaa tuotannon tehokkuutta, vähentää kustannuksia ja varmistaa tuotteiden laadun. LED-näytön teollisuuden jälkeen yli 20 vuoden kehitystä, teollisuus on edelleen kaaos, kun taas teollisuuden shuffle, monet yritykset voivat muotoilla alan standardeja, edistää teollisuuden standardoitua tuotantoa, edistää tervettä kehitystä alalla.


Miksi LED-näyttöjen standardointi on niin vaikeaa


Ensinnäkin LED-näyttöteollisuus ei ole vielä kypsä. Eri yritykset eivät pääse yksimielisyyteen LED-näytön valinnasta, suunnittelusta, yhteystavasta ja muista näkökohdista. Toiseksi, insinöörin näkökulmasta LED-näytön valinta perustuu usein näytön tunnistamiseen ja todelliseen kysyntään. Näyttönäyttö muodostaa passiivisesti erilaisia teknisiä parametreja, kuten tyypin ja mallin. Kolmanneksi, näyttöruutujen pitkään kehittymisestä huolimatta yritykset tutkivat edelleen, ja teollisuudelta puuttuu standardoinnin jättiläisten ohjaus. Lisäksi valmistajien puute tekijänoikeus tietoisuutta, teollisuuden kukoistava "tuo oppi", tuotteen homogenisointi on vakava, ei pysty yhdistämään painoja ja toimenpiteitä.


Yhtenäisten "painojen ja toimenpiteiden" puute, alan valvonta ilman todisteita


Pienen väliteknologian syntymisen myötä Kiinan LED-näytötekniikka on ylittänyt maailman tason ja siitä on tullut johtava LED-näyttötuottaja. Meidän oli päästävä kiinni teknologiasta, mutta alan standardointi, mutta paljon vähemmän kuin Euroopassa ja Yhdysvalloissa, Japanissa ja Etelä-Koreassa ja muissa perinteisissä LED-näytöissä tuottajamaat ja -alueet, joten kotimainen LED-näyttöteollisuuden teknologia ja tuotteiden laatu ovat epätasaiset , tekee jotkut yritykset hyödyntävät kovassa hintasodassa, on edelleen alhainen hinta myydä huonompi tuotteita, teollisuuden käynnissä sääntöjä, pienet ja keskisuuret yritykset yritys toimii reunalla kallion.


Ensinnäkin yhtenäisten standardien puute, alan tuotteiden laatu on hieno ilman todisteita. Tuotekohtainen tarkastustyö, näytteenotosta analyysiin ja käsittelyyn, edellyttää työn standardeja. Tuotteen standardin puute, laatu valvotaan, voi riippua perusteettomasti, tuotteen laatu ei voi olla valvonnassa, sillä alan huonompi tuote on valtava.


Toiseksi, teollisuuden standardien puute, yritysoikeuksien suojalla ei ole "lakia" seurata. Vaikka tuotestandardeja ei voida käyttää kokeilun perustana, niitä voidaan käyttää alan teknisten eritelmien asiakirjoina, jotta voidaan arvioida, ovatko tuotteet huonompia, ja yritykset voivat suojella omia oikeuksiaan ja etujaan standardien mukaisesti. Tuotestandardit puuttuvat, eikä yritysten oikeudet ja edut ole edes viittaus.


Kolmanneksi tuotestandardien ja epäsymmetristen tietojen puute vahingoittaa loppukäyttäjien etuja. LED-alivälitteisiä näyttönäyttöjä on useita, joita kaikki kauppiaat eivät välttämättä ymmärrä. Siksi "pass" kokemusraportti ei ole selvä, mikä ei tarkoita, että tuote on todella läpäissyt. Halvat ja huonommat "pass" -tuotteet ovat ylimääräisiä. Alan standardien puuttumisen vuoksi huonompilla tuotteilla on kuitenkin ongelmia, ja loppukäyttäjiä ei voida pitää vastuullisina, mikä vahingoittaa heidän omia etujaan.


Neljänneksi puutteellinen tuotestandardi, joka johtaa alan hintojen lähentymisvaiheeseen. Alan hintasota on tullut valkoiseen kuumaan vaiheeseen. Yhdenmukaistettujen standardien puuttumisen vuoksi jotkin yritykset rikkovat alemman rivin askel askeleelta myymällä huonompia tuotteita erittäin alhaisilla hinnoilla saadakseen valtavia voittoja. , joka johtaa tuotehintojen toistuvaan vähenemiseen ja vahingoittaa alan hyvänlaatuista kehitystä.


On sääntöjä neliön säteeseen, on standardeja voi olla pitkäaikaisia


LED-perinteinen näyttö, vuosien kehitystyön jälkeen, teollisuustekniikka pyrkii kypsymään, markkinoiden kysyntä on vakaa, koska valtavirran LED-näyttölaitteet, standardoitu muotoilu, standardoitu massatuotanto, standardoitu myynti ovat väistämätön tulos.


Ensinnäkin tuotteen standardointi voi varmistaa laadun. Standardoi, täytyy kestää markkinoiden hyväksyntää ja teknisiä syitä, joten kun jokaisen teknologian tuote (korkea kirkkaus, korkea harmaa skannaus, pistepisteen korjaus jne.), Jokainen tuotantoprosessi ja jokainen raaka-aineesta tulee vakiomuotoinen kokoonpano, edistävät yrityksiä parantaa laatua, varmistaa uuden teknologian, varmistaa tuotteiden laatu, edistää alan tasapainoista kehitystä.


Toiseksi tuotteen standardointi voi parantaa tuotannon tehokkuutta. Kun tuotteet ovat standardoituja, yritykset voivat toteuttaa koneistettujen tuotteiden massatuotantoa ja myös hyväksyä samanaikaisesti suuria määriä tilauksia. Samalla koneistaminen voi tuottaa enemmän tuotteita.


Kolmanneksi tuotteen standardointi voi vähentää kustannuksia. Kun standardoitu, yrityksen tuotantolinja voidaan päivittää kokoonpanolinjaksi, jotta voidaan saavuttaa tuotannon automaatio, toteuttaa tuotantolinjalla oleva henkilö, joka hallitsee useita koneita, vähentää työvoimakustannuksia. Lisäksi suurten määrien tuotannossa on ostettava suuria määriä raaka-aineita, suuret ostomäärät, hinta on edullisempi, materiaalikustannukset pienenevät huomattavasti. Kaksinkertaisten kustannusten vähenemisen myötä yritykset voivat sijoittaa enemmän varoja tutkimukseen ja kehitykseen, edistämällä yritysten kehitystä korkeammalle tasolle.


Yhtenäistä alan standardia ei ole, mikä on yksi syy siihen, miksi LED-näyttöteollisuus ei ole kehittynyt kypsäksi tänään. Standardoinnin alussa monet yritykset kärsivät väistämättä, mutta pitkällä aikavälillä se edistää yritysten kestävää kehitystä. Teollisuuden uudelleenjärjestelyn aikana hyvin rahoitetut yritykset voivat halutessaan hankkia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, ottaa vastaan molempien osapuolten yritysten teknologiaa ja kokemusta, toteuttaa standardoitua tuotantoa, edistää alan standardien muotoilua ja edistää LED-laitteiden kehittämistä. näytön teollisuus kypsyy.