Etupalvelun LED-näyttö näyttää valinnaisia neuvoja

- Jan 25, 2019-

Tänään, Front Service LED -näyttö hallitsee mainosaluetta. Jokaisen projektin tarpeista riippuen on erilaisia kompromisseja, kuten pikseliä, resoluutiota, hintaa, toiston sisältöä, etupalvelun LED-näytön käyttöikää sekä esi- tai jälkiasennusvaihtoehtoja.

Meidän on tietysti otettava huomioon myös asennuspaikan kantavuus, asennuspaikan ympärillä oleva kirkkaus, katseluetäisyys ja yleisön katselukulma, asennuskohdan sääolosuhteet, olipa kyseessä sateenkestävä, olipa se sitten ilmanvaihto ja lämmöntuotto jne. Miten ostat LEDFront Service LED -näytön? Tässä on ehdotus tehokkaista väreistä.

1. Tarve näyttää sisältöä. Kuvasuhde ja tutkintotodistus perustuvat todelliseen sisältöön. Videonäyttö on yleensä 4: 3 tai lähes 4: 3, ja ihanteellinen suhde on 16: 9.

2. Visuaalisen etäisyyden ja katselukulman vahvistus. Pitkän matkan näkyvyyden varmistamiseksi voimakkaiden valojen tapauksessa on käytettävä erittäin korkealuokkaisia LED-valoja.

3, muotoilu ja muoto, on pystynyt mukauttamaan LEDFront Service LED-näyttö rakennuksen suunnittelun ja muodon mukaan, kuten vuoden 2008 olympialaiset ja kevätfestivaali, on soveltaa LED-näytön tekniikkaa äärimmäinen, jotta saavutettaisiin äärimmäisen täydellinen visuaalinen vaikutus.

4, on kiinnitettävä huomiota asennuspaikan paloturvallisuus, hankkeen energiansäästöstandardit jne .; tietenkin valinta, brändi tekijät, Front Service LED-näyttö laatu, tuotteen huoltopalvelu ja muut näkökohdat ovat tärkeitä tekijöitä harkita. Front Service LED -näyttö asennetaan ulkona, usein alttiina auringolle ja sateelle, tuulelle ja auringolle, ja työympäristö on huono. Jos elektroniikkalaite on märkä tai kostea, se voi aiheuttaa oikosulun tai jopa tulipalon, mikä voi aiheuttaa toimintahäiriöitä tai jopa tulipalon, mikä voi aiheuttaa menetyksiä. Siksi rakenteellista rakennetta koskeva vaatimus on se, että on otettava huomioon sääolosuhteet ja se voi tehdä tuulen, sateen ja salaman suojauksen.

5. Asennusympäristöä koskevat vaatimukset. Teollisuudeltaan integroidut piirisirut, joiden käyttölämpötila on -40 ° C - 80 ° C, on valittu estämään etupalvelun LED-näytön käynnistyminen talven alhaisen lämpötilan vuoksi. Asenna ilmanvaihtolaitteet jäähtymään niin, että näytön sisäinen lämpötila on -10 ° C - 40 ° C. Näytön rungon takaosaan on asennettu aksiaalipuhallin lämmön poistamiseksi, kun lämpötila on liian korkea.