Etupalvelun LED-näyttö Vuoto? Sinun täytyy asentaa tämä tapa

- Jan 25, 2019-

Etupalvelun LED-näyttö tulee olemaan haasteellinen, jos ympäristöä käytetään ulkona. Etupalvelun LED-näyttö vaikuttaa vakaviin sääolosuhteisiin, kuten korkean lämpötilan, kylmän aallon, korkean tuulen ja sateeseen. Jos et tee näitä asioita, etupalvelun LED-näytön turvallista käyttöä ei keskustella.

01Lisää tukilevyn tiiviste

On paljon ystäviä säästääkseen ongelmia, kun asennat etupalvelimen LED-näytön ilman taustalevyä tai taustalevyä ilman, että liima sulkeutuu, tällä kertaa elektroniset komponentit tulevat varmasti veteen ja etupalvelun LED-näyttö on ongelmia ajan myötä. Elektroniset komponentit pelkäävät eniten vettä. Kun vesi tulee linjaan, se johtaa väistämättä linjan polttamiseen. Näitä helposti ratkaistavia ongelmia ei voida sivuuttaa.

02Leakage

Jos etupalvelun LED-näyttö ja taustalevy on tiiviisti yhdistetty, vuotavan portin on oltava vuotanut alla; ns. vuotavaa porttia käytetään veden vuotamiseen. Riippumatta siitä, kuinka lähellä etupuolen LED-näytön etu- ja takapuoli on, vesi on enemmän tai vähemmän vesipitoinen. Jos alareunassa ei ole vesivuotoaukkoa, vesi kerääntyy ajan myötä. Jos vesi vuotaa, vesi kulkee pois, mikä on erittäin vedenpitävä, ja se on myös hyödyllinen etuosan LED-näytön käyttöiän pidentämiseksi.

03Suuntava linja

Asennettaessa etupalvelimen LED-näyttöä pistokejohto on valittava sopivalla johdolla. Yleisesti Ningda-periaate ei ole pieni, eli etupalvelun LED-näytön kokonaisteho lasketaan. On parempi käyttää hieman suurempaa viiraa. Liian pienet johdot voivat helposti aiheuttaa viivan palamisen, mikä vaikuttaa etupalvelun LED-näytön turvalliseen toimintaan.

yhteenveto

Edellä mainittu on pieni sarja, joka antaa sinulle yhteenvedon siitä, miten Front Service LED -näyttö asennetaan, jotta se ei vuotaisi. Toivon, että annan viittauksen useimpiin ystäviin, kun asennetaan Front Service LED -näyttö.