Etupalvelun LED-näyttö digitaalisesti siunaus, joustavampi lähetystapa

- Jan 25, 2019-

Digitaalisten ulkoverkkojen laajamittainen onnistunut asennus ja Front Service LED Display -teknologian jatkuva läpimurto sekä uusien tekniikoiden ja uusien tekniikoiden, kuten suoran lähetyksen, moninäytön, pakettinäytön ja vuorovaikutteisen, lisääminen joustavasti tyytyväinen monipuoliseen ulkotilaan. Kysyntä on lisännyt tavanomaisen ulkomedian valituksen monotonisen ja yksinkertaisen toiminnan puutteita.

Neljänneksi, kosketeltava pieni piki LED, parempi interaktiivinen kokemus

Ei vain sitä, mutta monet näytön yritysten etupalvelun LED-näytön tuotteet ovat myös alkaneet nojata vuorovaikutteiseen teknologiaan. Viime aikoina alan näytön yritykset lanseerasivat kosketeltavan ja kirjoitettavan COB-pienikorkean LED-järjestelmän, joka käyttää infrapuna skannaavaa monipisteteknologiaa monipisteisen sileän kosketuksen aikaansaamiseksi. Tehokas kosketusalue voidaan räätälöidä käyttäjien todellisten tarpeiden mukaan, ja se on avattu suurella näytöllä. Ihmisen ja tietokoneen välinen vuorovaikutus "uusi kokemus.

Ulkomainonta on jo ylittänyt yksisuuntaisen viestinnän aikakauden. Kuinka tehdä yleisön osa vuorovaikutuksesta on nykyisen Front Service LED -näytön kehitystutkimuksen teema, ja myös Front Service-LED: n suuntaan Näyttää yrityksen teknologian, tuotteiden ja ratkaisujen innovaation. Sisältöjen levittämisen osalta tulevaisuuden luovia ideoita ja innovatiivisia lähestymistapoja monipuolistamiseen tulee LEDin valtavirtaiseen kehitykseen.

Tällä hetkellä Front Service LED -näyttö on kehityssuunnassa. Meidän pitäisi tarttua tähän historialliseen tilaisuuteen. Toivomme, että Front Service LED -näytöstä voi tulla kaupungin kauniiden maisemien ja kaupunkikulttuurin symboli ja jopa kaupunkien kulttuuriperinnön keskeinen solmu.