Näkökulmasta Global Anti-epidemia, Digital Outdoor Media yhdessä kunnianosoitus Frontline Heroes!

- Apr 30, 2020-

Tiivistelmä: Äskettäin Posterscopen toimittama tietoraportti osoittaa, että kun kuluttajat katsovat digitaalista ulkomainontasisältöä offline-ulkokohtauksissa, niiden keskimääräinen aivojen reaktioaste on 18 prosenttia korkeampi, mikä puolestaan johtaa kuluttajien spontaanien mainonnan palautusasteen kasvuun. 17%, kun useita tuloksia, on vihdoin osoitettu, että dynaaminen digitaalinen ulkona mainonta voi tehokkaasti parantaa myynnin suorituskykyä 16%, ja lisätä yleistä viestinnän tehokkuutta tuotemerkin lähes 17%. Maailmanlaajuisen epidemian torjunnan näkökulmasta useat kansainväliset ulkotiedotusvälineet ovat hyödyntäneet digitaalisen ulkomainonnan etuja ja aloittaneet itsenäisesti useita luovia julkisen hyvinvoinnin markkinointitapauksia.

(Artikkeli uusintapainos alkaen: Phoenix Metropolitan Media)


Äskettäin Posterscopen toimittama tietoraportti osoittaa, että kun kuluttajat katsovat digitaalista ulkomainontasisältöä offline-ulkotiloissa, keskimääräinen aivojen reaktionopeus on 18 prosenttia korkeampi, mikä puolestaan johtaa kuluttajien spontaanin mainonnan palautusasteen 17 prosentin kasvuun. Tuloslaskelmien jälkeen todettiin lopulta, että dynaaminen digitaalinen ulkomainonta voi tehokkaasti parantaa myynnin suorituskykyä 16 prosentilla ja lisätä brändin yleistä viestintätehokkuutta lähes 17 prosentilla. Maailmanlaajuisen epidemian vastaisen median näkökulmasta monet maailman ulkomediat ovat hyödyntäneet digitaalisen ulkomainonnan etuja ja aloittaneet itsenäisesti useita luovia julkisen hyvinvoinnin markkinointitapauksia. Tule ja selaa artikkelia ja piirrä uutta inspiraatiota.


Englannin kuningattaren ensimmäinen suuri näyttö Lontoon maamerkeistä inspiroi ihmisiä taistelemaan epidemiaa vastaan


Aiemmin huhtikuussa 93-vuotias kuningatar Elisabet II piti harvinaisen kansallisen puheen. Se oli hänen viides erityinen puhe lisäksi joulun säännöllisesti puheita hänen 68 vuotta virassa.

image

Elizabeth II käytti smaragdi vihreä mekko ja helmi kaulakoru, istuu valkoinen vastaanottohuone Windsor Castle, kunnianosoitus lääketieteen työntekijöille: "Haluan kiittää jokaista jäsentä NHS (National Health Service) Yksilöiden sekä hoitajien ja joilla on tärkeitä velvollisuuksia, he jatkavat päivittäistä työtä epäitsekkäästi tukea meitä kaikkia ... "


Samalla hän sanoi myös: "Teemme yhteistyötä kaikkien maailman maiden kanssa viruksen kukistamiseksi yhdessä ... Meidän pitäisi olla helpottuneita siitä, että vaikka meidän on kestettävä paljon tuskaa, hyvät päivät tulevat takaisin ja olemme jälleen ystävien kanssa; Olemme jälleen perheemme kanssa; Tapaamme jälleen. "

image

Queen's erityinen puhe oli esillä ikonin Piccadilly Lights ulkona mainonta suuri näyttö Lontoossa, Englannissa 7.4.-19 huhtikuu muodossa kuvia + iskulauseita välittää luottamusta ja torjua epidemiaa Commonwealth ja maailman valtaa.


On raportoitu, että tämä on ensimmäinen kerta, kun Piccadilly Lights on julkaissut kuningattaren puheiskulause, joka on aikakauden tekee poikkeuksellisen merkitystä. Mainosnäytön omistaja Landsec Group ja brittiläinen kuuluisa ulkoilmamediayhtiö Ocean Outdoor vastaavat yhdessä mainoskuluista, eikä niitä näytetä muiden mainosten kanssa puheen aikana.


Kadike yhdistää kädet Britannian digitaalisen ulkona tiedotusvälineiden kunnioittaa etulinjassa työntekijöitä


Äskettäin Kinetic, johtava maailmanlaajuinen ulkona median suunnittelu ja osto asiantuntija, ja DOOH.com ovat liittyneet monien digitaalisten ulkona mediayritykset Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Boomerang Media, Clear Channel, Hi! Street Digital Media, Ocean Outdoor, Open Media, käynnisti #Myheroes (My Heroes) "online-ja offline-linkki markkinointikampanja, kunnioittaa työntekijöitä etulinjassa epidemian ehkäisyn ja valvonnan ja palvelun henkilöstön varmistaa ihmisten toimeentulon.

image

#MyHeroes yhdistää sosiaalisen median digitaaliseen ulkoiluun: Ensinnäkin yleisön on postitus#MyHeroes aiheeseen liittyviä aiheita sosiaalisen alustan twitterissä. Seulonnan jälkeen keskeiset tweets ja sankareita näkyy digitaalisia näyttöjä kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa; sitten yleisö voi jakaa tiedot näytön toistetaan ulkona iso näyttö sosiaalisen median uudelleen edelleen ilmaista arvostusta sankareita.

image

Andrew Phipps-Newman, toimitusjohtaja DOOH.com, sanoi: "Kun etulinjan työntekijöiden ja suuren yleisön matkustaa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, me erittäin paljon toivomme, että jokainen voi todella nähdä ja ymmärtää tukea, jotka ovat vaikeimmassa ympäristössä aikana puhkeamisen Jatka työtä, että voimme pysyä kotona ja omistaa sankareita turvallisuutta.


Ali MacCallum, toimitusjohtaja Kinetic UK, sanoi: "#MyHeroes Sports on toinen ihana show ulkona media-alalla. Yhdessä ne tukevat yhteiskuntaa julkisissa tietopalveluissa ja hengellisessä voimanjakelussa. Outdoor media todellisissa skenaarioissa voi olla kyky tehokkaasti vahvistaa sisällön siirto-ominaisuuksia ja tuottaa enemmän pakottavia dynaamista visuaalista sisältöä ihmisten sosiaalisen median toissijainen jakelu on ainutlaatuinen ulkona mediakanavia.


Kaikki supersankarit eivät käytä kaavut

image

Koska puhkeaminen maaliskuussa, suuret ulkona mediayritykset Yhdysvalloissa ovat usein käynnistäneet useita tietämyksen edistäminen ja sankari kunnianosoitus toimintaa epidemian suojelua. Yksi merkittävä markkinointikampanjoita on "Kaikki super sankareita käyttää viitat" (kaikki super sankarit ovat kaikki kaavut). Tätä toimintaa sponsoroi Clear Channel US. Se on Texasin alueella Yhdysvalloissa. Kiitos kaikille henkilökunnalle, joka on omistautunut suojelemaan yhteisön turvallisuutta ja terveyttä, kuten farmaseutit, kuorma-autonkuljettajat, maanviljelijät ja muut sankarit.

image

Lisäksi Minnesotassa, Yhdysvalloissa, monet ulkona mainostaulut olivat myös valaistu taiteilijoiden "rakkautta ja toivoa". Vaikuttaa epidemia, Amerikkalainen yleisö on peitetty emotionaalinen ilmapiiri tunteita, pelkoa, epäilystä, jne., 11 taiteilijoiden Minnesotassa, Yhdysvalloissa erityisesti suunniteltu taidenäytöt täynnä rakkautta ja toivoa useita ulkona mainonnan näytöt. Teema, välittää positiivista voimaa.


Earth Day Stella McCartney NASA nousi ulkonäytöt


22. huhtikuuta 1970 20 miljoonaa amerikkalaista toteutti laajamittaisia mielenosoituksia idän ja lännen halki lisätäkseen tietoisuutta nykyisistä ympäristökysymyksistä ja mobilisoidakseen ihmisiä osallistumaan ympäristöliikkeisiin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun ihmiskunta on koskaan vienyt kaduille ympäristöongelmia.


Tämä on alkuperä "Earth Day", ja ihmiset pitävät paraati juhlia joka 22 huhtikuu. Nykyään Earth Day juhlat ovat kasvaneet 192 maassa ympäri maailmaa, yli 1 miljardia ihmistä osallistuu vuosittain, joten se on maailman suurin folk ympäristöfestivaali.


Tänä vuonna, 50 vuotta Earth Day, useita merkkejä ja laitoksia, jotka kannattavat luontoa ja ympäristönsuojelua käsitteitä käynnisti liittyvät toimet 22 huhtikuu, ja ovat päättäneet edistää ympäristönsuojelun käsitteitä ihmisille digitaalisen ulkona mainonnan näyttö.

image

NASA nousi NASDAQ-ruutuun Times Squarella, New Yorkissa, muistuttaen ihmisiä earth dayn tulemisesta.

image

Muoti brändi tunnetaan ympäristönsuojelu, Stella McCartney painettu iskulause "Meille, jokapäiväinen on maa päivä" (meille, joka päivä olisi Earth Day) on Piccadilly Circus digitaalisen mainonnan näytön Lontoossa. Jatkuvat kehityssitoumukset ja brändistrategian painopisteet herättävät kansallisen tietoisuuden maailmanlaajuisen ympäristön suojelemisesta.