Neljä syytä valita sivulle valaistu läpinäkyvä LED-näyttö

- Jul 01, 2019-

Läpinäkyvän LED-näytön valomuotoja on kahdenlaisia: positiivinen ja valoisa. Joten kun ostamme LED-läpinäkyvän näytön, pitäisi valita se, jossa on positiivinen valo tai se, jolla on sivuvalo? Läpinäkyvän LED-näytön sivun analysoimiseksi teknisen näkökulman mukaan pieni luminesenssi-kontrasti-luminesenssi sisältää mitä etuja.


Ensinnäkin suurempi läpäisevyys


Sivun valoisa läpinäkyvä LED-näyttö on yleensä suurempi kuin positiivinen valonläpäisevyys. Läpinäkyvän LED-näytön sivuluminesenssin läpäisevyys on yli 80%, kun taas positiivinen luminesenssin läpäisevyys on vain 70%.


Toiseksi vaikutus on parempi


Valaisimien molemmilla puolilla olevien kiinnikkeiden tukkeutumisen vuoksi läpinäkyvän LED-näytön kirkkaus pienenee parhaasta keskiasennosta molemmille puolille. Liian alhainen kirkkaus tekee yleisön kummallakin puolella näyttökertaa. Sivun valoisalla värillisellä läpinäkyvällä LED-näytöllä ei ole kiinnitintä sen estämiseksi, ja kirkkaus kasvaa näytön etupuolelta molemmin puolin. Vasen ja oikea vasen ja oikea etuosa ovat parhaita katselupintoja, mikä parantaa näyttämön esitystapaa.


3. Laajempi näkökulma


Läpinäkyvä LED-näyttö käyttää tavanomaisen LED-näytön vakiolamppuja, jotka takaavat 140 °: n katselukulman. Läpinäkyvän LED-näytön lampunhelmet on asennettu lampun rungon ylä- tai alareunaan, ja katselukulma voi saavuttaa 160 °, mikä tarjoaa laajemman katselukulman, jolloin yleisö voi nauttia näyttämön molemmilla puolilla olevasta äärimmäisestä vaiheesta visuaalinen juhla.


Iv. Vahva suojaus ja huolto


Vaiheiden vuokrauksen alalla läpinäkyvä LED-näyttö on usein koottu ja toistuvasti käytetty, joten on välttämätöntä törmätä toisiinsa. Tämän vuoksi tuotteen kestävyys on erittäin tärkeää. Läpinäkyvän LED-näytön törmäyksen ja kaatumisen tapauksessa lampunhelmiä painetaan suoraan, mikä on helppo aiheuttaa näytön kuollut lamppu. Suunnittelun alussa sivun valoisa värillinen läpinäkyvä LED-näyttö ottaa huomioon tällaiset ongelmat. Kun törmäävät toisiaan vasten, sivuvalopalkki painetaan suoraan ja kuollut valo rikki, joten huolto on yksinkertaista ja nopeaa.


Yllä on pieni läpinäkyvän LED-sarjan sarja, jossa on kahdenlaisia vertailevan analyysin valoisia etuja. Toivon auttaa sinua. Kun olet lukenut yllä olevan vertailevan analyysin, uskon, että sinulla on oltava spektri mielessä, ei ole epäilystäkään siitä, että valon läpinäkyvän LED-näytön puolella!