Kiinteä LED Video näytön käsittely ja diagnostinen prosessi

- Jan 25, 2019-

1. Selvitä, jos LED Video-näyttö-käsittely synkronoidaan kiinteä LED-näyttölaite tai asynkroninen kiinteä LED näyttölaite:

Näyttö synkronoitu kiinteä LED Video näyttää riippuu näyttöasetuksia ja asynkroninen kiinteä LED Video näyttää ei riipu näyttöasetuksia:

2. Onko kiinteän LED-Video-näyttö osittaisessa ongelma tai ongelma koko ratkaisun näyttö;

Jos osittainen näyttö on epänormaali, viestinnän osapuoli ongelma voidaan poistaa. Yleensä se on päättänyt, että LED Video-näyttö laitteisto on viallinen.

3. useita syitä miksi koko näytön ei välttämättä näy oikein:

Synkronoitu kiinteä LED Video-näytön Varmista, onko näyttöasetuksia muutetaan, tiedonannossa on normaalia, ja on normaalia.

4. sitten onko vastaanotto on normaalia:

Asynkroninen kiinteä LED Video-näytön, varmista ensin näyttöön parametrit: laiteosoite, Leveys, Korkeus, IP muutos, jos nämä parametrit ovat oikein, niin onko tiedonanto on normaali ja lopulta määrittää onko Kiinteä LED Video näytön ohjaus on normaalia.

5. kiinteä LED Video näyttö yksikkö board käyttöliittymä:

Kiinteä LED-Video-näyttö koostuu korttelin näyttö yksikkö levyt, jotka toimitetaan kautta kiinteä kaapeli. Käyttöliittymän kuvaus solu hallituksen: N = maa (GND) L = salpa (LAT tai ST) S = aika 钊 ”(Clk) 0 = enable (OE) E = energia (/ OE) R = punainen tietoja G = vihreä tietojen U = sininen tietoja ABCD = rivin signaali H = dekoodata rivi signaali F = roikkuvat v = vcc) muutos.

Voidaan tallentaa asiakkaiden investoinnit, voimme tarjota muutos, update ja muut palvelut asiakkaidemme kiinteä LED Video näyttö. Asiakkaan kiinteä LED näyttölaite tilanteen mukaan se voidaan karkeasti jakaa seuraavat kolme tyyppiä:

6. toistaa yksikkö board käyttöliittymä

Monet kiinteän LED videonäytön valmistajien näyttö yksikkö hallituksen rajapinnat eivät ole vakio. Jos asiakkaan led-näyttö yksikkö board käyttöliittymä on sama kuin edellä käyttöliittymä, me päivittää järjestelmä, kuten tekstikentän, pieni harmaa näyttö, harmaa näyttö. Tämä menetelmä on alhainen hinta ja nopea vaikutus.