Kiinteät LED-videonäytön valmistajat haluavat saada suurempia markkinakakkuja

- Jan 25, 2019-

Olipa kyseessä lyhytvälinen kiinteä LED-videonäyttö, joka tulee markkinoille lyhyessä ajassa ja saa nopeasti paikan, se on edelleen sähköinen taulu, josta on tullut markkinajohtaja, jolla on hämmästyttävä nopeus. Se on tuote, joka kehittyy nopeasti teknologisten etujensa ansiosta. Ei ole vaikeaa selvittää, että markkinoilla vallitsevat tekijät ovat edelleen alimmalla tasolla. Mutta nykyään pienikokoisten tuotteiden tekniikka ei ole sisätiloissa vielä kovin kypsä - kirkkaus on liian korkea, se ei sovi pitkäkestoiseen katseluun paljaalla silmällä, myös niille tuotteille, jotka tunnetaan hämäränä, todellinen kirkkaus on suurempi kuin LCD-tuotteiden. Lämpö on vakava, vaikka ulkoinen kiinteä LED-videonäyttö tarvitsee lämmön hajaantumislaitteita, lämmön hajaantuminen on suuri ongelma sisäkäyttöön; melu on kovempi, kiinteän LED-videonäytön toiminnan aiheuttama ääni on vähäistä ulkona, mutta sisätiloissa on melko hankala; virrankulutus on suuri. Vaikka valmistaja on työskennellyt kovasti energiankulutuksen vähentämiseksi, lampun valaistuksen lisäksi lämmöntuotto on sama. Verrattuna perinteisiin näyttötuotteisiin, energiankulutus on korkeampi ... Tekijöiden esteet, pienten piikkien tuotteiden pääasialliset sovellusalueet ovat edelleen suurikokoiset silmukat, laajamittaiset konferenssitoiminnot, mainonta jne. koulutus, yrityskonferenssitilat ja muut kentät ovat rajalliset.

Kiinteän LED-videonäytön valmistajat ovat myös käynnistäneet sisäilman kaupallisilla markkinoilla kovan kilpailun myötä saumattomia LCD-silmukointituotteita, ja myös laser-projektiolaitteet, joilla on pidempi käyttöikä ja selkeämpi kuva. Lähes kaikki kaupallisten tuotteiden valmistajat pyrkivät parantamaan teknologiaa ja täydentämään toisiaan tuotteiden markkinoiden tunnustamisen parantamiseksi. Tässä tilanteessa toisaalta vaihtoehtoisten tuotteiden välinen kilpailu tulee yhä kireämmäksi, ja teknologia korvaa hinnan valmistajien painopisteenä. Toisaalta teollisuusvalmistajien yhteisen myynninedistämisen myötä kaupallisten markkinoiden kakku tulee myös suuremmaksi.

Siksi pienikokoinen kiinteä LED-videoiden näyttövalmistaja haluaa saada suuremman markkinakakun, heidän on ensin ratkaistava tuotteen puutteet varsinkin nykyisessä koulutusalalla, sillä ne työllistävät 39 prosenttia markkinaosuudesta. markkinoilla. Teknologisia innovaatioita on edelleen vahvistettava.