Kiinteä LED Video näytön väri keskimääräinen tietotekniikkaa

- Jan 25, 2019-

Väri yhdenmukaisuus osoitin sisältää kaksi osaa optinen tekniikka: Kromaattisuus yhdenmukaisuuden ja brightness yhdenmukaisuus. Minkä tahansa kaksi indikaattoria on kohtuutonta, jos visuaalinen näyttö näyttö johtaa ”epätasainen väri, estää tunne. Näin ollen valvoa LED Video-näyttö väri epäilemättä aloittaa valaistu LED Video näytön kirkkautta ja kromaattisuutta.

Normaalioloissa ihmisen silmä värin päätöslauselman raja-arvo on 5nm, ottaen esimerkiksi punainen LED: kaksi LEDiä valaisevan aallonpituudet 620nm ja 626nm palavat yhdessä, ja ihmisen silmä tuntevat kaksi LED valon. Väri eroja.

Näin teoriassa, jos näyttö on käytössä sama valon aallonpituus LED, ongelma on ratkaistu hyvin. LED PN junction valmistus näkökulmasta on mahdotonta erän useimpien ”kasvu” (eli termi, puolijohteiden valmistus) tuotteiden samalla aaltopituudella. Normaalioloissa, kun ”kasvu” on valmis.

LED-siru on päästöjen aallonpituus alueella useita kymmeniä nm, joka on ominaisuus semiconductor valaisevaa siru tuotantoprosessi.

Siis sama aallonpituus LED käyttö tarkoittaa lisääntynyt hälyttävästi näyttöruutu, tuotantokustannuksiin, koska tämä voidaan ratkaista vain ostamalla suurempi määrä kiinteä LED Video-näyttö, josta eniten keskittynyt osa emissioaallonpituudella on valittuna. Jos haluat käyttää.

Tapa käyttää yrityksemme LED värinäyttö on tiukasti valvoa valaistus aallonpituus kunkin kiinteä LED Video-näyttö. Ja LEDit eri aallonpituuksilla erillinen jakelu.