Kuuluisa läpinäkyvä LED-näyttö, miksi markkinoiden kasvu ei ole odotettavissa?

- Nov 25, 2019-

Viime vuoden pyeongchangin talviolympialaisissa kahdeksan minuutin "jääseinä" upea maailmaa. Mutta olipa kyse sitten jääruudusta vai kohtausnäytöstä, heillä on todellakin yhteinen paikka - läpinäkyvä. Näkemyksemme mukaan läpinäkyvän näytön jääsuoja, vaalea näyttö voidaan luokitella ruudukkoon johtavaksi näytöksi, tässä keskustellaan pääasiassa läpinäkyvästä led-näytöstä.

image

Luminesenssin näkökulmasta läpinäkyvä LED-näyttö sisältää pääasiassa positiivisen luminesenssin ja sivuvalaisimen. Jotkut alan valmistajat ovat tällä hetkellä kehittäneet rakennusmateriaalien kanssa yhteensopivan COB-läpinäkyvän näytön ja läpinäkyvän LED-näytön. Läpinäkyvällä LED-näytöllä on erittäin korkea läpäisevyys, yleinen valonläpäisykyky yli 60%. Lisäksi tilaa vie pieni, kevyt, vain yksinkertainen teräsrakenne, kätevä huolto, kustannussäästö, energiansäästö, ympäristönsuojelu, yksinkertainen käyttö ja sarja etuja, käytetään laajasti rakennuksen lasiverhojen seinässä, lavasuunnittelussa, tilassa, näyttelynäytössä, ikkunanäytössä, kuten ympäristössä, tärkeimmät sovellusskenaariot ovat lavaste, ostoskeskukset, ketjukaupat, tiede- ja teknologiamuseo, lasi Windows jne.


Lähes kaksi vuotta, ulkomainonta prosessissa nykyaikaisen kaupunkikehityksen korjaamiseksi, monet säännöllisen ulkoilmanäytön epäsäännöllisyydet poistetaan, tätä pidetään läpinäkyvän LED-näytön mahdollisuutena, koska se on asennettu sisätiloihin, ulkokello, kauniissa rakennuksessa ei ole ominaisuuksia, se on hyvä tapa välttää tavanomaisessa ulkoilmanäyttö LED-näytössä esiintyviä ongelmia, joten sitä pidetään parhaina tuotteina tyhjien markkinoiden sijaan. Läpinäkyvä LED-näyttö ei kuitenkaan ole niin monien mielestä, että se ohjasi odotettua nopeaa kehitystä. Ainakin tällä hetkellä sillä ei ole suurta vaikutusta LED-läpinäkyvyyden markkinaosuuden kasvuun.


Miksi "tähti" -vaikutuksessa miehittää oikea paikka oikeaan aikaan, läpinäkyvä LED-näyttö ei näyttänyt räjähtävältä kasvulta? Mielestäni on kolme pääasiallista syytä:


Ensinnäkin, se eroaa tavanomaisista LED-näyttötuotteista. Tuotteena segmentoidussa kentässä riippumatta siitä, kuinka läpinäkyvien LED-näyttöjen suorituskyky on erinomainen, sen markkinoiden sovelluksella on loppujen lopuksi tiettyjä rajoituksia, ja sen markkinoiden kehitys tapahtuu vain asteittain eikä räjähtävästi.


Toiseksi, LED-läpinäkyvä näyttö varhaisessa kehitysprosessissa, johtuen omasta teknisestä prosessistaan ei ole kypsä, mikä johtaa projektin varsinaiseen toimintaan enemmän tai vähemmän on joitain ongelmia, rajoittaen läpinäkyvien näyttömarkkinoiden edelleen laajamittaista soveltamista.


Kolmanneksi, kameli on aina suurempi kuin hevonen. Perinteinen ulkonäyttö on aina ollut ulkomaan näyttömarkkinoiden päävoima, ja se ei poistu historian vaiheesta tiukan kaupunkisuunnittelun takia. Pieniä välilyöntejä siunaamalla ulkoilman LED-näyttö muuttuu uudeksi nuorisoksi. The Timesin edistyessä erityisen älykäs kehitys on tuonut uusia mahdollisuuksia LED-näytölle. Lisäksi läpinäkyvä LED-näyttö on kilpailussa myös muiden näyttötuotteiden kanssa, kuten "holografisen tuulettimen näytön" nousu kahden viime vuoden aikana.


Monien tekijöiden vaikutuksesta läpinäkyvässä LED-näytössä on vaikea nousta, tulee olemaan vain tuotealueen segmentti, erityistapauksissa. Mutta myös kiistattomalla, läpinäkyvällä LED-näytöllä on erittäin suuri kehityspotentiaali.


Tällä hetkellä läpinäkyvä LED-näyttö osoittaa suuntausta integroitua muihin tekniikoihin. LED-läpinäkyvien näyttöjen yritykset eivät ole enää rajoittuneet pelkkään tuotemyyntiin, vaan kiinnittävät enemmän huomiota kattavien ratkaisujen, kuten läpinäkyvän LED-näytön soveltamiseen maisemavalaistuksen projektiin, toteuttamiseen. On varmaa, että tällä erittäin informatiivisella ja digitaalisella aikakaudella läpinäkyvä LED-näyttö herättää ihmisten huomion ainutlaatuisella tekniikan tunteellaan, ja tämä yhdistelmä kolmannen osapuolen tekniikkaa auttaa LED-läpinäkyvää näyttöä käyttämään enemmän ja huippuluokan markkinoiden sovelluksia.


Joidenkin ammattimaisilla LED-läpinäkyvällä näytöllä toimivien yritysten nykyisestä kehityssuunnasta lähtien jotkut keskittyvät lasi-ikkunoihin ja vuokrausmarkkinoihin, joita pidetään kaikkein laajimpana tilana läpinäkyvien LED-näyttöjen kehittämiselle; Jotkut keskittyvät edelleen ulkona, nimittäin keskittyvät LED-läpinäkyvän lasinäytön ja -sovelluksen tutkimukseen ja kehittämiseen (kuten tianjin-energiansäästöä älykäs lasinen läpinäkyvä näyttö). Integrointia rakennusmateriaalien kanssa pidetään merkittävänä LED-näytön kehityssuuntana tulevaisuudessa, ja läpinäkyvän LED-näytön ja lasin yhdistelmällä on luonnollisia etuja, joita pidetään tulevaisuuden läpinäkyvien LED-näyttöjen tärkeimpinä sovellusmarkkinoina.


Jotkut ihmiset ajattelevat läpinäkyvän LED-näytön tulevaa kehittämistä varten, että se tulee olemaan kuin pieni välimatka, ottaen käyttöön kehityksen huipun. Pieni etäisyys kehitysvaiheen varhaisessa vaiheessa, ei kovin optimistinen, yhä useamman yrityksen osallistumiseen, nykyiseen kehitykseen teollisuuden valtavirtaan. Se ei voi kasvaa ilman teknisen kehityksen ja markkinoiden valinnan tukea.


Markkinoiden lisääntymisen kannalta läpinäkyvien LED-näyttöjen markkinat kasvavat edelleen, ja vain lyard on allekirjoittanut yli 200 miljoonan yuanin tilauksen läpinäkyvästä näytöstä tänä vuonna. Vaikutelmanamme on kuitenkin, että markkinoiden kehitys ei ole niin hyvä kuin odotettiin lähinnä siksi, että varhainen arvio läpinäkyvän näytön kehityksestä on liian optimistinen. Lisäksi läpinäkyvän LED-näytön tulokynnys ei ole kovin korkea, ja yritykset ja sovellukset ovat suhteellisen hajallaan, mikä johtaa markkinoiden kasvuun antaa ihmisille "hiljaisen" tunteen.


Kirjoittaja ennusti viime vuonna, että kun läpinäkyviin LED-näytöihin osallistuu enemmän yrityksiä, läpinäkyvien LED-näyttöjen todellisen räjähdyksen arvioidaan tapahtuvan seuraavan kahden tai kolmen vuoden aikana. Nyt näyttää siltä, että erinomaisten tapausten syntymisen myötä yrityksen viljelypyrkimyksissä läpinäkyvien LED-näyttöjen markkinoiden hyväksyntä paranee entisestään. Siksi läpinäkyvän LED-näytön voimakas kasvu voi tulla myöhemmin, mutta se tuo tullessaan voimakkaan kevään.