Etupalvelun LED-näyttöön vaikuttavat tekijät

- Jan 25, 2019-

Nykypäivän yhteiskunnassa Front Service LED Display on tullut osa ihmisten elämää. Front Service LED Display -toimialan kasvu ja kehitys jatkuu, mutta samalla kun teollisuus kehittyy nopeasti, sen turvallisuus- ja palontorjuntateknologia on jälleen otettu esityslistalle. Front Service LED -näytön tulipalot Kiinassa ovat kuulleet hälytyksen koko LED-teollisuudelle. .

Etupalvelun LED-näytön paloteho liittyy pääosin etupalvelun LED-näyttöön. Tämän jälkeen tämän päivän voimakas painopiste on analysoida neljää tekijää, jotka vaikuttavat etupalvelun LED-näytön tulenkestäviin raaka-aineisiin:

Ensinnäkin muovipakkauskerroin

Muovisarja on tärkeä osa etupalvelun LED-näytön tulenkestävää materiaalia. Koska sitä käytetään pääasiassa yksikön paneelimoduulin pohjalevyssä, se käyttää palonestoaineena olevaa PC + lasikuitumateriaalia. Siinä ei ole ainoastaan palonestoaineita, vaan se voi myös olla muodonmuutoksia, hauraita ja säröillä korkeassa ja matalassa lämpötilassa ja pitkäaikaisessa käytössä. Samalla se käyttää hyvää tiivistysliimaa, joka voi tehokkaasti estää ulkoisen ympäristön sadeveden tunkeutumisen sisätiloihin, jolloin vältetään oikosulun aiheuttama tulipalo.

Toiseksi lanka-tekijä

Mitä suurempi etupalvelun LED-näytön yksikköalueen näyttö on, sitä suurempi on käytetyn tehon määrä, ja mitä korkeampi on langan virtakestävyysvaatimukset. Monista langatuotteista voidaan käyttää vain kansallista standardia vastaavaa johdinta sen turvallisuuden ja vakauden varmistamiseksi. Nämä vaatimukset on täytettävä valittaessa: Ensinnäkin ytimen on oltava kuparilankajohtava kantaja. Toiseksi, langan ytimen poikkileikkausalueen toleranssi on normaalialueella. Lopuksi päällystetyn ydinkumin eristeen ja palonestokyvyn tulee olla standardin mukainen.