Kahdeksan LED-näyttöteollisuuden tulevaisuuden kehityssuuntauksia

- May 16, 2019-

Näyttö muuttuu suureksi

Koko värillisten LED-näyttöjen nousu ja kehittäminen tarjoavat perustan ja vetoavat näytön suuruuteen. Tällä hetkellä eräät tietyt markkinat, kuten suuri mainosliiketoimintaympäristö ja suuret huvipaikat, rakentavat voimakkaasti suurpinta-aloitteisia näyttöjä houkuttelemaan enemmän mainonnan omistajia ja yleisöjä.


Korkea määritelmä ja suuri tiheys

Teräväpiirtoinen ja suuri tiheys on täysvärinäytön kehityssuuntaus. Jotta saat paremman katselutehon, ihmisten vaatimukset näytön kuvassa yksinkertaisesta täysvärisestä realistiseen, palauttavat värin aitouden ja samalla saavuttavat saman mukavan ja selkeän kuvanäytön kuin televisiossa pienemmässä näytössä . Siksi korkean tiheyden ja pienen etäisyyden johtaman näytön edustama teräväpiirtonäyttö on tulevaisuuden kehityssuunta.


Energiansäästö

Energiansäästö on maamme jokaisen teollisuuden suunta. LED-värinäyttö sisältää sähkön ja käyttökustannusten käytön, joten energiansäästö liittyy LED-värinäytönhaltijoiden etuihin, mutta myös kansallisen energian käyttöön. Nykyisestä tilanteesta energiaa säästävä näyttö ei lisää tavanomaisen näytön kustannuksia liikaa, ja myöhemmässä käytössä säästetään myös kustannuksia, joita markkinat kunnioittavat. Energiaa säästävänä LED-näytönä on oltava kattava tulos useilla eri indikaattoreilla. Korkean kirkkauden led-valot, ajo-IC, kytkentävirtalähde, tuotteen virrankulutuksen suunnittelu, älykäs energiansäästöjärjestelmä ja rakenteellinen energiansäästösuunnittelu liittyvät energiansäästövaikutukseen. Siksi energiansäästötavoitteen toteuttaminen edellyttää koko teollisuuden yhteisiä ponnisteluja.


Intelligentization

Aivan kuten energiansäästö, älykkyys on myös LED-värinäytön kehittyminen tiettyyn vaiheeseen. LED-värinäytön älykkyys heijastuu näytön ja älykkään toiminnan väliseen yhteistyöhön, kuten uuden mainosmuodon syntyminen vuorovaikutteisten pelien kanssa jalankulkijoiden kanssa metroilmoituksen näytössä viime vuoden lopussa.


kevytmielinen

Jotta voitaisiin vastata modernin yhteiskunnan tarpeisiin, LED-värinäyttö on tuotteen sisäpuolelta toisella puolella, tuotteen ulkonäkö, tilavuus, paino ja muut ulkoiset muodot. Kevyt täysvärinäyttö ei ainoastaan edistä tuotteen asennusta ja huoltoa, vaan myös vähentää tuettujen rakennuskohteiden kuormitusta, joka on turvallisempi ja lisää estetiikkaa.


Pistepisteen kalibroinnin normalisointi

Sisä- ja ulkotilojen LED-värinäyttöjen lisääntyneen määrän ansiosta eri näkymän näytöt näkyvät ihmisten näkökentässä. Sitä vastoin näyttöruudut ilman pistekohtaista korjausta eivät tietenkään täytä omistajien ja yleisön huomion tarpeita. Kun kalibrointi kypsyy ja hinnat laskevat edelleen, tämä hyödyllinen tekniikka tekee LEDistä täyden värinäytön vielä vaikuttavammaksi. Tulevaisuudessa pistekohtainen kalibrointi on normaali täysvärinäytöille.


Ulkoinen SMD-suuntaus

Tulevaisuudessa värinäyttö korvaa asteittain in-line-tuotteet ja todella toteuttaa ulkokäyttöön tarkoitetun sisäkuvan kehityskehityksen. Samalla kotitalouksien ulkoasu tarrojen täysvärinäyttö yhdistetään myös suuritiheyksisiin tuotteisiin. P5: tä ja korkean tiheyden kotitalouksien tarrojen täysväristä näyttöä käytetään nyt kypsissä sovelluksissa.


Sisustus, maisema ja näytön integrointi

Kun kaikki kaupungin rakennukset tekevät rohkeita ja innovatiivisia maipu-LED-värinäyttöjä, siitä, miten näyttö yhdistetään täydellisesti rakennukseen, on tullut asiakkaiden vaatimus. Monissa tapauksissa rakennus itsessään on eräänlainen nerokas muotoilu, jos haluat asentaa led-näytöt rakennuksen reuna-alueelle tai pinnalle, sinun on kiinnitettävä huomiota älykkään suunnittelunäytön tyyliin. Tulevaisuudessa led-näyttö tulee vastaamaan modernia sisustusta, maisemaa, valaistusta ja muuta rakentamista, mikä muodostaa paremman luovan näytön kaupungista.