Eikö Front Service LED -näyttö kuluttaa paljon virtaa?

- Jan 25, 2019-

Front Service LED -näyttö kertoo paljon, ja nyt hiipiä etupalvelun LED-näyttö. Eikö Front Service LED -näyttö kuluttaa paljon virtaa? Kuinka paljon on erityinen läpinäkyvä etupalvelun LED-näyttö?

Etupalvelun LED-näyttö on tullut yksi viimeisimmistä näyttävistä tuotteista läpinäkyvällä ja kauniilla ulkonäöllä. 50 - 90%: n läpinäkyvyys vähentää huomattavasti vaikutusta näkökenttään ja rakennuksen ulkonäköön, ja se pelaa. Mainonta, kun mainossisältönäyttöä suunnitellaan, poistaa tarpeettoman taustavärin ja korvaa sen mustalla, vain täytyy näyttää ilmaistu sisältö, ja sopiva osa ei tuota valoa toiston aikana, mikä on läpinäkyvä vaikutus. Tämä toistomenetelmä on erittäin suuri. Valon pilaantumisen vähentäminen ja myös energiankulutuksen vähentäminen voivat saavuttaa yli 30% energiansäästöä kuin keskimääräinen etupalvelun LED-näyttö.

Virrankulutus liittyy etupalvelun LED-näyttöalueeseen, käyttöaikaan ja keskimääräiseen virrankulutukseen, ja siihen vaikuttavat sekä kohokohtaiset että alhaiset valaistusmuodot. Seuraavassa on esimerkki Witham iClear 7.8: n virrankulutuksesta (malli P7.8, kaapin koko 1000mm * 1000mm, 1 neliö).

1, alhaisen valon konfiguraatio iClear-F-7.8: n virrankulutus ja sähkölaskun tiedot

Pienen valon konfiguraatio P7.8Front Service LED -näyttö, jossa käytetään positiivista valaistustekniikkaa, kirkkaus noin 2500 cd / m2, jota käytetään yleensä puhtaassa sisäympäristössä, kuten näyttelytiloissa, näyttelytiloissa ja muissa kohtauksissa.

Keskimääräinen tehonkulutus on noin 240 W / m2, ja 1m2: n näyttö käyttää 10 tunnin virrankulutusta:

240 × 10 × 1 = 2400W = 2,4 KW, eli 2,4 astetta

Teollisuuden sähkönkulutuksen mukaan 0,8 yuania / kWh, tarvitset 1,92 yuanin sähkölaskua. Oletetaan, että näytön kokonaispinta-ala on 20m2, kun pelaat 25 päivää kuukaudessa, ja kuukausittainen sähkölasku on 1,92 × 20 × 25 = 960 yuania.

2, korosta iClear-S-7.8-virrankulutus ja sähkölaskun tiedot

High-definition konfigurointi P7.8Front Service LED -näyttö, jossa käytetään sivuvalaistustekniikkaa, kirkkautta noin 5500 cd / m2, yleensä asennettu sisätiloissa, käytetään kaupallisissa rakennuskerrosten verhoseinissä, tuotemerkkiketjun lasi-ikkunassa ja muissa kohtauksissa, koska se on ulkokäyttöön , niin kirkkauspyyntö.