Keskustele LED-näytön tulevan kehityksen trendistä

- May 10, 2019-

Asianomaisten laitosten mukaan kaupallisen näytön markkina-koko oli vuonna 2016 40 miljardia yuania. LED-tuotteiden nopea kypsyys pienillä etäisyyksillä LED-näyttölaitteiden osuus alkoi nousta vähitellen. LED-erikoismuotoisen näytön ja LED-näyttöruudun laaja käyttö kaupallisen näytön alalla riittää todistamaan, että kaupallisen näytön tulevaisuuden markkinat ovat laajat ja valtavat. Tänään keskustelemme LED-näytön kehityksen tulevasta kehityksestä.


Ensinnäkin suuntaus kohti energiansäästöä

Energiansäästö ja ympäristönsuojelu ovat aina olleet uusi tulevaisuuden elämä; Led-näyttö itse on hyvin energiansäästö, sen ominaisuudet ovat: korkea valotehokkuus, pitkä käyttöikä, helppo hallita, huoltovapaa; Se on uuden sukupolven kiinteä kylmä valonlähde, vaalea väri pehmeä, upea, värikäs, alhainen häviö, alhainen energiankulutus, vihreä ympäristönsuojelu. Mutta tee se johtamaan näyttöä, virrankulutus ei ole pieni. Led iso näyttö on iso näyttö, tarvitsevat paljon pistekokoonpanoa. LED-näytön tärkein kehityssuuntaus on johtaa näytön virrankulutusta ja saavuttaa todellinen energiansäästö.


Toiseksi suuntaus kevytmieliseen kehitykseen

Tällä hetkellä melkein jokainen alan yritys hohtaa omaa laatikkoaan, sillä se on kevyt, kevyt, rakeinen laatikko, joka on väistämätön trendi korvata rautalaatikko, itse rauta-laatikon paino ei ole aikaisemmin alhainen, sekä teräksen paino Rakenne on kokonaisuudessaan hyvin raskas. Tällä tavoin monet rakennukset tuskin kantavat sellaisia raskaita lisälaitteita, että rakennuksen kantatasapaino, säätiön paine ja niin edelleen ei ole helppo hyväksyä, eikä sitä ole helppo purkaa ja kuljettaa, kustannukset ovat huomattavasti suuremmat, joten laatikko on ohut ja valo on trendi, jota kaikkien valmistajien on päivitettävä.


Kolmanneksi, suuntaus kohti patenttisuojaa

LED-alan kilpailu on kovaa, lähes jokainen yritys markkinoilla, napata asiakkaita, laajentaa mittakaavaa, mutta vain harvat yritykset keskittyvät tuotetutkimukseen ja -tuotantoon, itse asiassa teknisen kilpailukyvyn säilyttämiseksi, teknologian leviämisriskin vähentämiseksi, patentti on paras tapa suojella. Kun teollisuus hitaasti kypsyy, normit, patenttihakemuksen avulla suojaavat immateriaalioikeuksiaan, aineettomat hyödykkeet, ovat johtamattoman näytön teollisuuden väistämätön kehityssuunta.


Neljä, nopeaan ja tarkkaan liitossuuntaan

Tämä koskee lähinnä LED-näytön näyttöä. Vuokralle on ominaista usein purkaminen väliaikaisten tarpeiden täyttämiseksi, joten näyttölaatikon on pystyttävä nopeasti ja tarkasti liitoksen väliin. Hanchuangin LED-vuokrausnäyttö on erittäin kevyt ja erittäin ohut. Kevyt ja ohut muotoilu on LED-vuokrausnäytön suurin kysyntä. Sen käyttöpaikan erityispiirteiden vuoksi LED-näyttö on purettava ja kuljetettava usein. Ohuempi ja kevyempi LED-vuokrausnäyttö on helpompi kuljettaa ja säästää enemmän kustannuksia. Niinpä nopea ja tarkka asennus on varmasti led-näytön kehityssuunta.


Suuntaus standardointiin

Led-näytöt nousevat koko paikkaan, mutta teollisuus tunnistaa vain harvat. Monien pienten yritysten perustamisen jälkeen pienen mittakaavan takia pienet pääomat, tutkimus- ja kehityskyky eivät voi pysyä ennallaan, joten he yrittävät ottaa pikakuvakkeen, huolimattoman suunnittelun tai jopa kopioida ison yrityksen suunnittelun. koko markkina on täynnä viallisia tuotteita, anna paljon asiakkaiden päänsärkyä, tämä käyttäytyminen on asiakkaille ja vastuutonta. Siksi johtanut laaja näytön tuotteen standardointi on myös väistämätön trendi.


Kuudenneksi suuntaus kohti pienempiä etäisyyksiä

Pieni väli on aina ollut yksi kuumista tuotteista. Tällä hetkellä pieni sisätilojen välinen etäisyys on ylittänyt muutaman kymmenesosan, ja pieni ulkoväli on myös rikkoutunut P2: n alapuolelle. Teknologian kehittymisen myötä etäisyys pienenee ja pienenee.