Ulkoisten LED-näytön suurten markkinoiden markkinatilanne?

- May 08, 2019-

Viime vuosina teknologian kehittämisen myötä ulkona johdettu näyttö näyttää nopean kehityskehityksen sen etujen, kuten suuren kirkkauden, voimakkaan visuaalisen vaikutuksen, monipuolisen näkemyksen ja erinomaisen värin vähentämiskyvyn ansiosta, erityisesti vuorovaikutteisen teknologian avulla. Ulkouima-näytön luoman ainutlaatuisen viestintäarvon ansiosta muut perinteiset ulkomediat ovat vertaansa vailla. Tällä hetkellä siitä on tullut monien kaupunkien nimikortti uudessa aikakaudessa, ja ACTS on kantaja, joka osoittaa kaupungin kaupallista elinvoimaa ja puhuu kaupungin modernia henkeä.


Kun kaupungeissa on kasvanut näyttö, "valon saastuminen", "kaupunkien ulkonäkö" ja muut led-näytön aiheuttamat ongelmat vaikuttavat myös asukkaiden elämään koko ajan. Viime vuonna Pekingissä useiden viranomaisten yhdessä antaman ilmoituksen vaikutuksesta rakennuksen siluettia puhdistavaan erityiskampanjaan oli tarkoitus puhdistaa monia LED-ulkokäyttöön tarkoitettuja näyttöjä. Ja tällä hetkellä normatiivinen "siluetti" rangaistus alkaa ryhtyä uudelleen kullakin alueella.


Yli 10 päivän purkamisen jälkeen jinanin kaupungin suurin laittoman LED-sähköisen mainosnäytön poistaminen lakien mukaisesti. Kuten olemme oppineet, tämä iso ruutu sijaitsee quancheng-tien liiketoimintakierroksella, quanchengin kasvotila, pohjoispuolella oleva quancheng-tie, jossa on kartanon katto, alueella on 560 neliömetriä.


Lichuanin kaupunginhallintokomitea julkaisi äskettäin ilmoituksen ulkona tapahtuvan mainonnan sääntelyn purkamisesta kaupunkialueilla, jotka toteuttavat yhden kuukauden erityiskorjaustoimenpiteet ulkomainontaan kaupunkialueilla. Samalla suunnittelu ja suunnittelu toteutetaan periaatteella "yksi katu, yksi kohtaus" sen varmistamiseksi, että yritykset voivat palauttaa ovikannen ajoissa kunnostamisen ja purkamisen jälkeen.


Led-näyttö on yksi tärkeimmistä julkisuusmenetelmistä, houkutella yrityksiä, mutta osa rikkomuksista johti näyttöön jossain määrin, vaikuttaa myös kaupunginosiin, on olemassa joissakin LED-näytöissä käytettäväksi kiinteä määrä vuotta vanhoja on ruosteinen on paljon mahdollisia turvallisuusongelmia, jotta vältetään jalankulkijoiden ja ajoneuvojen aiheuttamat vahingot, taicangin kaupunkien hallinto lainvalvontaviranomainen suoritti äskettäin erityistä puristusta laitonta led-näyttöä varten.


Ympäristönsuojelutyön syventyminen ympäri maata on ollut useita kaupunkeja, jotka ovat liittyneet ulkomainonnan kunnostamiseen. LED ulkona suuri näyttö on yksi asetuksen keskeisistä tavoitteista, lukuun ottamatta LED-näytön putoamisen vaaraa, LED-näyttötuotteet ovat kaikkein valittuneimpia valonsaasteista.


On tiedettävä, että jotkin alan toimijat harjoittavat suurta kirkkautta. Ulkona johdetun näytön kirkkaus ylittää 8000 10000 tai 12000CD neliömetriä kohden, ja jopa jotkut maallikot arvioivat näytön laatua suuren näytön kirkkaudella. Itse asiassa led-näytön kirkkaus ei voi ylittää 60% ympäristön kirkkaudesta, muuten se on hyvin häikäisevä ihmisten silmille ja sillä on vahva tahra. Jos se jatkuu näin, se vaikuttaa ihmisten näkemykseen ja jopa aiheuttaa erilaisia vammoja.


Siksi miten nauttia tieteen ja teknologian tuomasta värikkäästä maailmasta välttäen samalla valaistuksen? Viime vuosina on annettu monia sääntöjä ja määräyksiä valon pilaantumisesta, jotka rajoittavat kirkkautta, asennuspaikkaa, kulmaa, toistoaikaa ja led-näytön äänenvoimakkuutta. Lisäksi monet alan teollisuusyritykset ovat äskettäin käsitelleet tätä ongelmaa toteuttamalla teknologioita, jotka voivat merkittävästi vähentää "valon pilaantumista", kuten "monitasoinen harmaatason korjaustekniikka", jne., Joka voi tehokkaasti lievittää "valaistusta" "ongelma johti suurista näytöistä.


Samaan aikaan, niin sanottu "kaikki on kaksi puolta", kierroksen jälkeen ulkona mainonnan sääntelyn vaikka perinteinen ulkona johti iso näyttö "erittäin satuttaa", mutta myös kääntää stimuloida ulkona läpinäkyvä näyttö, säleikkö näytön markkinoiden kasvua, tämä näkyvät teollisuuden läpinäkyvän näytön markkinoiden viimeaikaisesta suorituskyvystä. Ulkopuolisten suurten näyttöjen markkinat saattavat vaikuttaa siihen, että politiikan oikaisu voi tulevaisuudessa vaikuttaa, mutta se ei tarkoita sitä, että ulkona johtavat näyttömarkkinat eivät koskaan toipu nyt. Läpinäkyvän näytön, luovan näytön, johdetun katoksen ja muiden tuotteiden ja innovaatioiden myötä ulkona johdettu näyttömarkkinat ovat edelleen hyvin ennustettavissa.