Älykkään ultra-HD-videoseurannan 2 kehitys ja kehitys

- Nov 28, 2019-

Iv. Ultra-hd-tuotteiden käyttötapaukset


Toukokuussa 2019 CCTV-uutisten, hebei-satelliitti-TV: n ja muiden TV-medioiden uutisissa ilmestyi 4-kamerainen 8K: n ultra-hd panoraamakamera, jolla oli hyvin pieni ja herkkä ulkonäkö, joka herätti yhteiskunnan laajaa huomiota. Toukokuussa pohjoisen keskilämpötila saavutti 34 ° C, mikä teki ihmiset kurjaksi. Ihmisten luottamus sisäilmastointilaitteisiin johti sähköverkon ylikuormitukseen, ja voimalaitosten turvallisuus tuli erityisen tärkeäksi. Tianjinin sähköjärjestelmässä on otettu käyttöön lämpökuvauspää ja 8K: n ultra-hd panoraamakamera, joka on asennettu älykkääseen robottivartioautoon valvomaan sähkölaitteita, kuten piirejä ja sähkörasioita, koko päivän ajan, varmistaen siten virran turvallisuuden. verkkojärjestelmä ja ihmisten sähkön kysynnän varmistaminen.


Huolestuttavana tänä aikana 8 k: n erittäin korkean resoluution videokamera, Shenzhen City Yang technology co., LTD., KÄYTÄÄ neljään silmään yhden IP-suunnittelun saumattoman liitoksen toteuttamiseksi, neljä linssin 720 astetta tarjoaa asteroidin, kristallipallo, 360 ° panoraamaperspektiivi, automaattinen risteily ja niin edelleen viisi erilaista esikatselutilaa, on käytetty laajasti älykkäillä rakennustyömailla, robottikorjauksissa ja uv-kaivoksissa, luonnonkauniissa paikoissa, kuten 5 gramman suurissa mittakaavoissa; Lisäksi jingyang-tieteen ja -teknologian 4K HD -kameralla on pääasiassa kahta panoraamaa edustavaa 180-asteen kalasilmä- ja infrapunasylinteriä, joita voidaan täysin soveltaa ketjukauppojen, kaupallisten neliöiden, katujen ja kaupunkien kohtausten päivittäisiin tarkkailuvaatimuksiin. tiet. Viime vuosina se on käynnistänyt peräkkäin sarjan tuotteita tavallisista hd: stä 4K: iin ja 8K: n ultrahd: iin.


johtopäätös


Politiikan edistäminen, AI + 5G mahdollistava, "selkeämpi ja älykkäämpi" tietoturvateollisuus tavoitteettomasti, 4K, 8K ultra hd AI älykäs videoseuranta, on tulevaisuuden HD-videoseurannan suosima ratkaisu, "5G + AI + turvallisuus" on tullut tulevaisuus Älykkään ultra-HD-videosovelluksen kehityssuunta. Jingyang-tiede ja -teknologia ovat olleet syvästi mukana videovalvontateollisuudessa yli 20 vuotta, ottaen johtoaseman Kiinan riippumattomassa tutkimuksessa ja kehityksessä, ja sillä on syvä sademäärä ja kertyminen sekä markkinoille että teknologialle, ja on nyt johtava älykkään videon tarjoaja. tuotteita ja ratkaisuja Kiinassa. Jingyang-tiede ja -teknologia on perustamisestaan lähtien ollut sitoutunut teräväpiirtotelevisioiden ja erittäin teräväpiirtoteknologisten tuotteiden tutkimukseen ja kehittämiseen ja edistämiseen.