Kaupallinen näyttö: Tee älykäs elämä kaikkialle

- Aug 06, 2019-

En tiedä, milloin luonnonmaiseman, luonnonkaunisjen ja historiallisten kohteiden lisäksi moderneista kaupungin rakennuksista, ostoskeskuksista ja jopa katukaupoista on tullut nuorten "kello" pyhä maa. Nuoria houkutellaan matkustamaan tuhansia mailia valokuvia varten, ei vain korkearakennuksien ainutlaatuisen muodon, verkkojulkkisliikkeiden, vaan myös näiden paikkojen ainutlaatuisen kokemuksen vuoksi. Asioiden Internet-tekniikan kehittyessä kaupunkeihin ilmestyy yhä enemmän älykkäitä kaupallisella näytöllä varustettuja päätelaitteita, ja upouudet interaktiiviset tavat antavat ihmisille mahdollisuuden kokea erilaista älykästä elämää.


Kaupallinen esitys asettui maamerkkirakennuksiin

Moderni metropoli on täynnä maamerkkejä kuten pilvenpiirtäjiä. Kuvittele satojen metrien korkea rakennus, jossa on toimistot, konferenssit, yritykset, kiertoajelut ja muut tukipalvelut yhdessä. Kuinka löytää paikka mennä yli 100 kerrosta? Kuinka nopeasti löytää odottamattomat tapahtumat, laiteviat ja turvallisuusriskit, joita voi tapahtua missä tahansa rakennuksen osassa? Nykyaikaiset korkean teknologian rakennukset ovat salaisuuksia.


Äskettäin Kiinan zun, Pekingin korkein maamerkki, rakennettiin uskomattomaksi pilvenpiirtäjäksi. Se on 528 metriä korkea, 108 kerrosta maanpinnan yläpuolella ja 7 kerrosta maan alla ja mahtuu 12 000 ihmistä. Tässä rakennuksessa, jonka rakenne on monimutkainen ja suuri ihmisvirto, kerrosten välinen este poistetaan älykkäällä näyttöjärjestelmällä, jotta tietoa voidaan siirtää nopeasti useiden satojen metrien tilassa ylös ja alas. BOE (BOE) tarjoaa älykkään liiketoiminnan näyttöratkaisun Kiinan zunille. Kiina ja Pekingin itäpuolella sijaitseva 98 tuuman 4 k: n älykäs näyttöpääte ja erittäin kapea kehys liitosnäyttö, joka sisältää ADSDS-kovaa tekniikkaa, tekevät näytöstä hienostuneempia, samalla kulumisenesto-ominaisuudet, naarmuuntumisen estävät myös, että näyttö on kunnossa erityistä ympäristöä, ja erittäin pitkä työaika, voi ylläpitää turvallisempaa ja vakaampaa toimintaa, turvallisuuden, valvonnan ja muun erityisen näytön ominaisuudet ovat korvaamaton.


Nykyään yhä useammat korkean teknologian rakennukset ovat erottamattomia kaupallisesta näyttelystä. Boen tarjoamat matkustajapalvelun tietojen näyttölaitteet ovat nähtävissä kaikkialla vastavalmistuneella daxing-lentokentällä, joka ei vain tarjoa erilaisia lentotietoja matkustajille, jotka tulevat ja lähtevät ympäri maailmaa, vaan myös mahdollistaa henkilökunnan tehokkaan kuljetuspalvelun ja täydellisen tuotannon. aikataulutus. Pekingin kaupungin varakeskuksen toimistorakennuksessa, xionganin palvelukeskuksessa, käytettiin myös täysin boe-kaupallisia näyttöratkaisuja. Boe vain 0,99 mm: n erittäin kapea-alainen LCD-näyttö ja 74-näytöt muodostavat sydämen muotoisen Mosaic-näytön, joka näyttää elävästi ja selvästi kaikenlaiset viranomaistiedot ja lisää modernin digitaalisen uuden maamerkin xionganille.


Olipa kyse sitten yli 500 metrin korkeudesta sijaitsevasta Kiinan zun-tornista, noin 1,5 miljoonan neliön pinta-alaisesta rakentaneesta lentokentästä tai älykkäästä uudesta kaupungin xionganista, boe soveltaa kaupallisia näyttöratkaisuja useammalle pellolle, tuoden turvallisen, kätevän ja tehokasta elämää meille.


Yritysesittely kattaa älykkään elämän


Kaupungeissa, kaduilla ja kujilla kaupallinen näyttö ei vain tarjoa kaikenlaista tietoa ihmisille, vaan siitä tulee myös interaktiivinen asioita Internetin satama. Yhä useammat kaupalliset näytöt tarjoavat ihmisille helpompia palveluita tienvarsiväylien pysäköintialueilla, katupankkipisteissä ja vähittäiskauppiaissa yhteisöiden porteilla.


Kun otamme metro-, bussi- ja muuta julkista liikennettä, kaupallinen näyttöruutu voi näyttää ajoneuvon saapumisajan ja lähtöajan sekä aseman reittikartan reaaliajassa, jotta odottavat matkustajat voivat tarkasti ymmärtää reittitiedot. Metrokahva ottaa myös innovatiivisesti käyttöön elektronisen näytön informaationäyttöikkunaksi. Nyt Boen näyttöruutua on käytetty yli 80 prosentilla Kiinan suurnopeusjunaraiteista, 22 kaupunkien metrolinjoista ja Venäjän, Italian ja muiden merentakaisten kaupunkien metrolinjoilta näyttelytuotteiden ja -palvelujen tarjoamiseksi.


Myös finanssisektorin kaupalliset näytöt antavat pankkien sivukonttoreille uuden ilmeen. Voit selata ja ostaa rahoitustuotteita finanssimarkkinoiden palvelupäätteellä, arvostaa jalometalliesineiden 3D-malleja raskasmetallituotteiden näyttökaapin läpinäkyvällä kosketusnäytöllä, hankkia taloudellisia tietoja pankin multimedialähetysseinällä ja selata erilaisia rahoitustuotteita ja suorittaa erilaisia rahoituspalveluita erillisillä näytöillä. Tällä hetkellä boe-älykkäitä näyttöratkaisuja on otettu käyttöön yli 330 pankkipisteessä, kuten Kiinan teollisuus- ja liikepankissa, Kiinan rakennuspankissa, pudong-kehityspankissa, Kiinan kauppiaspankissa, Pekingin pankissa ja huishang-pankissa.


Ostokset vieressä olevassa supermarketissa havaitsivat myös, että yleinen paperihinta on korvattu elektronisilla merkinnöillä. Sähköinen etiketti ei voi vain viiden sekunnin viiveellä automaattisesti tapahtua, vaan myös AI: n digitaalisten merkintöjen yhdistämisellä ovella, tekoälyn ja suuren datan avulla analyysi käyttäjien tarpeista, tarkka painostaa kuluttajia haluamaan ostaa tavaroita. Kaikenlaiset miehittämättömät myyntiautomaatit on myös varustettu läpinäkyvillä näytöillä. Kuluttajat voivat yksinkertaisesti napsauttaa näyttöä ostaaksesi mehu ja nähdä koko mehu valmistusprosessin läpinäkyvän näytön kautta. Boen älykkäitä vähittäiskaupparatkaisuja on saatavana maailmanlaajuisesti yli 17 000 myymälässä yli 60 maassa, ja yli puolet maailman e-tag-tuotteista tulee boesta.


Kuljetusasemien, pankkikonttorien, ostoskeskusten ja supermarketien lisäksi boe soveltaa innovatiivisempia kaupallisia näyttöratkaisuja useampaan skenaarioon ja muuttaa ihmisten elämää innovatiivisilla tuotteilla ja palveluilla kaikkialla.


5G tuo lisää mahdollisuuksia yritysnäytölle


Älykaupungissa kaupallisesta näyttelystä on tullut maisema kaupungin rakennusten keskuudessa. Varsinkin 5G-kaupallisen tiedon ennakkoon saapumisen sekä esineiden Internetin, tekoälyn ja suurdatan nopean kehityksen myötä "videotiedoista ja erittäin teräväpiirtovideoista" on tullut yleinen suuntaus globaalin tiedon kehitykselle. teollisuudesta, ja näyttöruudusta on tulossa tärkeä satama ihmisille, jotka ymmärtävät, hallitsevat ja nauttivat kaupunkielämästä.


Vuonna 2018 DISCIEN-mekanismin mukaan koulutuksen elektronisen taulun, liitosnäytön, mainonnan ja muun kaupallisen näyttöpäätteen myynti nousi 41,9 miljardiin yuaniin, Kiina vuonna 2022, tai suuret markkinat kasvavat miljardien tasolle, tuovat lisää markkinoita.


5G-aikakausi on nopean tiedonkehityksen aikakausi, joka avaa oven älykkäiden kaupunkien rakentamiseen. 5G: n kiihtyessä älykkäät kuljetukset, älykäs lääketieteellinen hoito, etäopetus, älykäs turvallisuus ja muut elämäntavat ovat lähempänä elämäämme. Jd integroi näytön syvästi datan, tekoälyn ja muiden tekniikoiden kanssa tuodakseen ihmisille esineiden Internet-ratkaisuja useampaan segmenttiin.


Hyödylliset kaupalliset näytöt korostavat kaupungin vaurautta, jolloin useammat ihmiset voivat kokea viisauden ja mukavuuden, jonka esineiden Internet tarjoaa, ja sisustaa ihmisten värikkäitä elämiä.