Voiko Smart Medical Led-näyttö tulla toinen kasvumarkkinoilla LED-näyttö teollisuus?

- May 11, 2020-

Tiivistelmä: Uusien coronavirusinfektioiden keuhkokuumeepidemia jatkaa edelleen käymistä, ja se on aikeissa vahtia huippuaikana. Sisä- ja etätoimiston kiireellisten tarpeiden myötä pieni väli on toiminut hyvin sisäohjauksen ja yritystoimiston aloilla. Koska markkinarako segmentti näyttömarkkinoilla, lääketieteellinen näyttö ei ole arvostettu teollisuuden viime ajan. Tämä väkivaltainen epidemia on myös nähnyt monet näytön valmistajat. Merkitys näyttö lääketieteen alalla ja mahdollisesti tulevaisuudessa, kun kysyntä älykäs tähteys ja tukea 5G-tekniikkaa, mikä rooli LED-näyttö on smart sairaanhoidon? Voiko lääketieteellinen näyttö tulla "tumma hevonen" ja toinen kasvupiste LED-näyttö teollisuuden?


Uusien coronavirusinfektioiden keuhkokuumeepidemia jatkaa käymistään, ja se on aikeissa vahtia huippuaikana. Sisä- ja etätoimiston kiireellisen tarpeen myötä pieni etäisyys on toiminut hyvin sisäohjauksessa, yritystoimistossa ja muilla aloilla. Koska markkinarako segmentti näyttömarkkinoilla, se ei ole arvostettu teollisuuden viime ajan. Tämä väkivaltainen epidemia on myös nähnyt monet näytön valmistajat. Merkitys ja mahdollisuus näytön lääketieteen alalla Tulevaisuudessa, kun kysyntä älykäs lääketieteellinen hoito ja tukea 5G-tekniikkaa, mikä rooli LED-näyttö on smart sairaanhoidon? Voiko lääketieteellinen näyttö tulla "tumma hevonen" ja toinen kasvupiste LED-näyttö teollisuuden?


1. Huomattava voitto ja valtava kysyntä lääketieteen näyttö


Viime vuosina yli 60-vuotiaiden määrä Kiinassa on kasvanut. Kiinan yli 60-vuotias väestö on noussut 250 miljoonaan, ja vuosittain yli 80 miljoonaa vanhusta kasvaa. Hoidon kysyntä kasvaa edelleen, kun taas ihmisten elintaso paranee vähitellen, ja enemmän huomiota kiinnitetään henkilökohtaisiin terveysolosuhteisiin ja säännöllisten lääkärintarkastusten määrä kasvaa. Lääketieteellinen markkinoilla on nopea kasvu. Asiaa koskevien tilastojen mukaan maailmanlaajuiset lääketieteelliset näyttölähetykset vuonna 2016 olivat 40,89 miljoonaa euroa, mikä on 5,4 % enemmän kuin vuonna 2015. On arvioitu, että 42,97 miljoonaa kappaletta toimitetaan vuonna 2017 ja 50,38 miljoonaa kappaletta vuoteen 2020 mennessä, ja yhdiste vuotuinen kasvuvauhti on 5,3%.


Globaalin näyttöteknologian ja -sovellusten voimakkaan kehityksen myötä tavallisten LED-näyttöjen kasvu on vähitellen hidastunut, koska sen lopputulos on avoin ja kovaa kilpailua. Lääketieteellisen näytön markkinat alkoivat hitaasti avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia, koska sen bruttovoittotaso ja vakaa markkinoiden kasvutila. Paneeli valmistajat ja laitteet terminaalin yritykset Taiwanissa, Etelä-Koreassa ja mantereella alkoi tulla lääketieteen high-end näyttö markkinoilla ja jatkoi kehittää korkean resoluution, korkean kirkkauden, korkea-kontrasti, ja muut lääketieteelliset näyttöpaneelit mahdollistavat näyttöteknologian sovelluksia edelleen murtaa lääketieteen alalla, ja lääketieteellinen näyttö markkinoilla kasvaa nopeasti. Kanssa asteittainen tunkeutuminen LED-näyttöjen lääketieteen alalla, huomattavia voittoja lääketieteen näyttää ja Kiinan valtava lääketieteellinen markkinoiden kysyntä houkuttelee suuria valmistajia kilpailemaan lääketieteen näyttö markkinoilla.


Toiseksi LED-näyttö lisää rajattomat mahdollisuudet lääketieteelliseen näyttöön


Laajuus lääketieteellinen näyttö on itse asiassa laajempi, mukaan lukien lääketieteelliset näytöt, julkinen lääketieteellinen näyttö näytöt, lääketieteellinen kuuleminen näytöt, kauko diagnoosi ja hoito, lääketieteellinen LED 3D-näytöt, hätäpelastus visualisointi, jne. Koska lääketieteellinen näyttöteollisuus on erittäin teknologiavaltainen ala, tekninen kynnys on erittäin korkea. Lääketieteellinen näyttö eroaa LED suuri näyttö tuotteita. Tällä hetkellä sovellukset liittyvät LED suuri näyttö on pääasiassa keskittynyt aloilla julkisen lääketieteellisen näytön näyttö, kauko-diagnoosi ja hoito, lääketieteellinen LED 3D-näyttö, hätäpelastus visualisointi ja niin edelleen.


Toisaalta sairaalan aulassa sairaalan on annettava potilaille paljon lääketieteellistä tietoa, ja tämä tieto on joustavaa reaaliajassa, mikä edellyttää hallittavaa näyttöpäätealustaa. Sairaala on paikka, jossa henkilökohtainen ryhmä kokoontuu. Potilaille, menee sairaalaan lääketieteelliseen hoitoon on voitava nähdä lääketieteelliseen liittyviä tietoja ensimmäistä kertaa. Led-näytöllä on ainutlaatuisia etuja eri näyttöliittimien joukossa. Sen teräväpiirto, korkea kirkkaus ja hallittavuus vastaavat ihmisten psykologisia tarpeita. Tämä avaa myös oven LED-näyttö päästä lääketieteellisen näytön markkinoilla. Toisaalta, kun on kyse joistakin lääketieteellisistä ongelmista, joita ei voida ratkaista, sairaala voi käyttää LED-näyttöä näyttöalustana liittyäkseen useampiin alan asiantuntijoihin telelääketieteen viestintäkuulemisten järjestämiseksi. Lisäksi uuden kruunuepidemian kaltaisen tilanteen edessä Hätäpelastusvisualisointi on ollut tärkeä ssä sairaalassa ja ulkoisissa resursseissa, ja LED-näytöstä tulee tärkeä satama.


On syytä mainita, että alalla lääketieteellisen näytön, onko sitä käytetään julkisen lääketieteen näyttönäytöt, kauko-diagnoosi ja hoito tai hätäpelastus visualisointi, se on erottamaton ultra-teräväpiirtokuvan laadun, näyttö laitteistojen ja ohjelmistojen tukilaitteet ja nopea siirto nopeus, joka on suotuisa pieni-piki ja jopa mikro-piki LED-näyttö näytöt ovat valmiita. Siksi pieni-piki LED-näyttönäytöt ja Mini LED / Micro LED on enemmän tilaa pelata lääketieteen näyttökenttään, ja korkeat odotukset ovat sijoitettu. Led-näyttö integroidaan tulevaisuudessa useisiin kehittyneisiin teknologioihin, kuten pilvipalveluihin, led-näytön jatkuvalla edistymisellä sekä tekoälyn ja muiden teknologioiden tuella. LED-näyttö osallistuu myös simuloituun leikkaukseen, ja simuloidut tiedot ovat myös real-leikkaus, joka tarjoaa enemmän viittauksia ja viittauksia.


Yhteenvetona voidaan todeta, että ei ole vaikea nähdä, että lääketieteellinen näyttö markkinoilla on suuri ja ei ole paljon LED-näyttö yritykset osallistuvat lääketieteelliseen hoitoon. Lääketieteellisen näytön markkinoilla on vielä paljon tilaa LED-näytölle. Kuitenkin lääketieteellinen tekniikka LED-näyttö on kultaa korkea, se ei ole helppo tehdä hyvin. Uusien coronavirusinfektioiden torjunta on tärkeä käytännön tilaisuus Kiinan lääketeollisuudelle. Se on harjoitus, joka tarjoaa arvokkaita tutkimusnäytteitä ja kokemuksen kertymistä 5G- ja ultra-teräväpiirtonäyttöisten lääketieteen alojen tulevaisuutta varten. Näytön yritys, se on myös touchstone. Testataan, onko näyttöyritys pulassa vai näkeekö se uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Näyttöyhtiölle tämä on erittäin hyvä tilaisuus, ja lääketieteellinen näyttökenttä on laaja. Puskurointi mahdollisuuksia sininen valtameri markkinoiden ja kovaa kilpailua, edessä valtava kakku, tarttua tilaisuuteen, jokainen voi tulla edunsaaja, ja voi ottaa itätuuli ja ottaa pois.